Už se dlouho nic nepřádalo. tak zakládám další sraz tentokrát i pro ty, co o víkendech emigrují mimo metropoli.. kde: arest – kde to je si najdete v historii;) odkdy: ještě nenií upřesněno.
Už se dlouho nic nepřádalo. tak zakládám další sraz tentokrát i pro ty, co o víkendech emigrují mimo metropoli.. kde: arest – kde to je si najdete v historii;) odkdy: ještě nenií upřesněno.
Jdu, kdyz uz jsem si to vynutil;-)
středa jo :) no dobrý, ale co na to řekne můj zaměstnavatel… takže jdu :)
To je spravnej pristup:o)
Jsem pánem svého času, takže stačí říct kdy a dorazím, pokud nezasáhne vyšší moc…
jo prisel bych…
ta středa neni ideální, ale budu se snažit pojmout to opravdu kulturně;
Nechápu proč to musí bejt zas v Arestu, kde maj ten kakací Staropramen, když na protějším břehu maj 12ku Budwar za 24,– a kola můžou dovnitř. BTW: desítku maj taky
Bo ja bydlim na tomhle brehu;-) Budwar za nejakou extra vyhru nepovazuju, ale Staropramen taky nemusim…
No já bych to zvážil…
Teda co si pamatuju tam měli plzeň, ne?
Jestli tam maj Plzen, tak nic nemenime, nepotahnu se pres reku na nejakej Budwar;-)
sklenicky jo;), ale jestli pivo to nevim… spis ne..
Ty to stejne nepoznas, ne?;-)
mozna podle viskozity na stole..;o)
Přece by se neodvážily dát to svinstvo ze Smíchova do skleniček z Plzně !
znas to, vyvesni stit od pisneru, skelenice budvar, slunecniky dejmetomu starobrno, ubrusy gambrignus a pivo mistni samoser…
Neznám :-)
btw: co to mas za divnou charakteristiku?
asi stary krivdy..to prejde,jako vzdy.
Mno to s těma „modrým očima“ je taková hláška z jednoho z mých literárních pokusů, které nechci rozebírat a tak toršku narážka na tu fotku, co mám v profilu.
vsude se setri..
Na Janáčkovi se mi opovážili nalejt to swinstvo ze smíchova do sklenice stella za 45,– Světe div se !!! poznal sem to !
ale jo, my flákači máme čas furt :) btw schody se pak ve čtvrtek pojedou dobře ;)
tentokrat nejdu… zdratovana huba slezinam neholduje… :( ale po velikonocich jestli budete neco poradat, tak to jdu.
sakra, zase prihlasena na Habiba… krucinalfagot! … Luka
tak krucinalfagot a nebo Luka?:-P
Roztrojená osobnost, nejen Habib, ale i Krucinalfagot a přitom Luka, :-).
Za to ze ste me vcera znicili (ale dneska mi je fajn :-) ) tak prijdu zcela urcite :-)
BTW: dneska sem mel jit na kolo ale byl jsem v praci od 11:00 do 17:00 :-(((((
Ze si vy Workoholici nedate pokoj… V nedeli chodit do prace… ;o)
BTW: sem si chtel dneska dopoledne pekne vyspat opici, a uz pred devatou mne mati vytahla z postele, ze mam jet autem do Tesca. Tak sem byl nucen slusne poprosit sestru, zda-li by to nevzala za mne, protoze vsechny dvere u nas byly nejake uzke, a nemohll jsem se do nich trefit… :o)
Ja jsem musel – oncall pohotovost :-( No ale zase sem si zaplatil minuly tyden nakupy – Camel Vak a hadry :-)
Ach jo… Taky bych uz potreboval nejaky vydelek… :o(
ja se taky pokusim na chvilku zaskocit…
Brousim asfalt.
Celou noc?
Od 6 do 8:30. a nez bych se do Arestu dostal, tak tam stejne nikdo strizlivej nebude. Ale kdo vi, treba se objevim, treba bude ve stredu krasne a vezmu si dovolenou na bika na cely den.
jsem duty a svorc, ba i celorocne…
takze kdo me pozve na par piv?? ;)))
abstinencni dny u McFousac?;)
ahá mně to bylo divný, žes nebyl včera u Pigiho
byl…
eee? Jsem se moc nerozhlížela, ale přece bych Tě nepřehlídla?
no ale celej den sem tam nebyl, tudiz sme se mohli docela dobre minout..
tak to jsme se asi minuli
BTW cestou k Pigimu bylo třeba překonat pár vodních příkopů a semo tamo se drát nějakym rákosím… a přede mnou si to krosil pán s děckem na sedačce. :o) To jsem teda čučela. Jsem však údiv vyjadřovala nahlas, takže pani co patřila k pánovi a děcku nakázala pak pánovi z kola slézt a vésti ho. Borci!:o)))
porad je to z ruky
Tentokrát se budete muset mimořádně obejít beze mě, ale nemám strach, že to nezvládnete :-) Ve středu totiž na Opatově hraje DEBUSTROL, slaví 20 let totálního masakru…a to si přeci nemůžu nechat ujít :-)
tak to se tam asi potkáme :o) (Debustrol) Darksone, deš?
já na to úplně zapomněl…ale asi jo…to zas bude čtvrtek, už teď mě bolí hlava:-)
to bude kulturní:o) Gung Ho nás pohlídá :o))
Tak se všichni userte…je tady DEBUSTROL už se těšim :-)))…to mě zase budeš ve čtvrtek bolet za krkem
to bude sebevrazda…
„Vo to hlavně jde“
To je vono, to je protest :))
ty prase, co ty tady děláš? :)
Tož sem tam se sem mrknu :)) Ale pro dnešek končim. Takže na Debustrolu zduř.
hmmm, že bych taky zašel ? není mi moc dobře,potřebuji se pořádně vypotit…:-)
Na kolik to booknout? Na 8? Nebo chce nekdo prijit driv?
to je pozde.. nez se clovek rozkouka, tak uz zaviraj..
nejpozdejc od sesti.. ;)))
Fakt? Me to je vcelku jedno… Mel bych byt ve skole, ale to nevadi:o)
Posli mi na ne kontakt pls… Nebo jim klidne muzes rovnou zavolat;-)
prosim.. ;)
ufff, chvili jsem ten Wordart rozdejchaval… Mel jsi me varovat, takovej hnus se vidi malokdy;-)
taky jsem spíš pro 6…
Zarezervovan Arest ve stredu v 18:00 na me pro 10 bikeru.
tak ja taky dorazim na tu sestou je to akorat,jen doufam ze to nedopadne jako posledne co jsem tam byl na Messe party :-))
Asi budeš cucat sodovku ;-)
bublinky nee :-((
Tak Absinth s Red Bullem a džusem ?
tak nikdy nerikej nikdy :-D
Já sem s tim minule přivotrávil (pak sem štvrt roku nepil pivo), takže už si to asi nedám :-(
To zni dobre;-)
No v pátek sem si vzal volno a do práce sem doklopýtal ve čtvrtek. Myslel sem že chcípnu. BTW: To sou ty výhry ve forbesu.
Bych taky cucal, :o).
já spíš natu osmou, nj práce…
Vsak my pockame;-)
Šelmíra by vás celkem ráda viděla, ale dyž já nevííím, jestli se mi chce do hospody. :o)
nechces napovedu publika??
z vlastni zkusenosti?;
zatim 50:50 :-)
takze skrtame jednu moznost a zbyva nam moznost: „ANO, jdu!“ ;))
Iie, kekkon štaku nai des! :o)
:´(
poď, tam přece nebudu sama ženská :)
růže mezi trním :o) Jsem chtěla jít nakupovat. Bo je jaro a já nemám co na sebe! :o)
Má to cenu v 5ti lidech ?
Fousac tvrdi, ze vzdycky prijde nakonec vic;-)
Tak to je ověřený fakt, to uznávám.
mam jit, nemam jit.. to je dilema..
Two beer or not two beer?
Ten beers ?
only?
Bez tebe to nejde, meli bychom nizke skore;-)
No mozna bych se tam na chvili stavil, mam neco od 8hod na Andelu.. Jeste to zvazim..
Pojd!;-)
BTW: Dneska prislo novy RB, tak to zapijem;-)
koukam ze Elwing je velky lakadlo;o)
Lakadlo? Mam dojem ze o par radek vys pise Elwing, ze tam dorazi na 8hod a to ja tam uz nebudu.. ;-)
máš smůlu, budu tam dřív, jelikož dneska simuluju a nejsem v práci :)
Sakra… ;-)
To abych pomalu vyrazil;-)
No mozna, ze bych se na chvili vecir ukazal. Uvidime.
BTW vsimate si jak se postupne pridavaji lidi? Ehm, potrefena husa…
jednou jednou se urcite ukazu at poznam kdo taky tak tlacha:)
ja si pockam na nejakou slezinu venku – treba u Pigiho hezky v lete.
tak asi bojkot, je mi ňák divně.
A jee… porad jsem chtel slezinu jindy nez v sobotu a ted se sem podivam takhle pozde :-( Ale zkusim se na chvili zastavit..
fuuuuj tajbl me je blbje… :///
ale bylo to dobry decka, to zas jo.. takovy maly komorni chlastani.. ;)) a doma sem byl uz ve tri, hec.. :)
A me je zase docela v poradku.. ;-)
priste ti ten juice necim naredim… ;)))
Me je taky trochu divne a doma se se mnou bavi jen skrin … :-)
Mě bylo taky ráno docela nicmocově, ale svému včerejšímu prohlášení, že musím do školy jsem dostál, ale strávuil jsem tam symbolické dvě hodiny :-)
mě je taky dobře :)
covece taky v klidu,jenom bych nemusel bejt v praci, dneska je paradne – sednout na bike a jet nekam a zpatky…jeeeeje
poprvi sem slysel co si rikaj lidi na druhym konci stolu;) akorat to blby slunce me nemuselo vzbudit v 7.....:/
predpokladam, ze necekas kolem poledne silenou kocovinu.. :///
nebejt ta cola tak draha, tak to snad piku taky… ;))))
:-D
ooops…
*piju…
uz nepiju.. a po obou dvou vydatnych hodinach spanku mi to taky moc nepali… :///
ja ji pila minule a bylo mi pekne zle…zlaty pivo
si diskvalifikovanej, spat se nesmi :-)
nevim ze te bavi porad chlastat s tim reaktorem, a jeste ke vsemu nonstop…
dneska nebavi , ha akurat vrni mobil-budik, 24 hodinovka za mnou, takovej skluz :-(
Bylo to fajn, skoda, ze jsem musel brzo pryc:o( Do pul treti jsem doklikaval hokejovej dres, aby ho v pondeli mohli predat prezidentovi – taky mi mohli zavolat driv:o) Jinak to pivo nic moc – snazil jsem se ho moc nevypit a stejne je mi nejak divne…
to bude tim ze malo trenujes :-)
Posledni dobou je to bida, no;-) Ale zase je to zdravejsi.
Taky nic nevydrzite. Kdo ma pak to vase skuhrani poslouchat… :-)
Fotky jsou tady bajk.cz/web/gfx/download/tom/B-F_sraz5.4.200
Tak jeste jednou a poradne bajk.cz/web/gfx/download/tom/B-F_sraz5.4.2006/
chutnalo blackymu? :-)
bajk.cz/web/gfx/download/tom/B-F_sraz5.4.2006/P4050159.JPG
z ucha jo?:-))
ucho
babske?)
V každým případě je FOUSÁČ hlavní hvězda večera. Takovejch fotek nemá ani Karel Gott :-P