Zdravím a pozdravuji. Za tento víkend jsem měl tři defekty. Mám pláště Maxxis Minion DH 26×2.35 a lítal jsem převážně freeride v lese. To neustálé lepení už mně ale vážně s..e!!! Co vozíte vy? A na kolik foukáte? Diky.
Zdravím a pozdravuji. Za tento víkend jsem měl tři defekty. Mám pláště Maxxis Minion DH 26×2.35 a lítal jsem převážně freeride v lese. To neustálé lepení už mně ale vážně s..e!!! Co vozíte vy? A na kolik foukáte? Diky.
ja vozim Tiogy Factorky DH 24×2,3 a funim to tak na 2,5atmosfery, zadny pekla nedavam, ale myslim ze to jen tak neprorazis, propichnout dou.
Predpokladam, ze jsou to obycejny Miniony bez bocni vyztuhy – ty s vyztuhou jsou mnohem lepsi. Ale zase bych je bral spis jen na zavody ta mekka smes jde hodne rychle dolu. Jinak jezdim na Tioga Factory DH 2,3 – ty drzej slusne, defektu minimum. Vzadu jsem mel Schwalbe Space za asi 300 a i na tom se docela jezdit da, ale neda se to tolik podhustit. Foukam na ruzny hodnoty podle plastu/typu jizdy/vlastnosti terenu – a spis tak upoustim podle citu a zkusenosti „kam za to jde“, nez ze bych mel nejaky konkretni hodnoty.
Rozhodne to chce alespon vzadu DH dusi.
jj jsou to ty bez boční výztuhy, ale pokaždé jsem je štochl z čela, ne z boku. Asi si to v lesejku budu muset nejdřív uhrabat :-) (aby tam nebylo jehličí :-)))
No oni jsou celkove takovy „papirovejsi“.
Ty s těma výztuhama jsou celkově pevnější? Máš pravdu s tou papírovitostí. Když jsem to lepil poprvé, tak jsem na to koukal jak tele. Připadalo mi to hrozně tenký.
Tioga Factory DH 2.1, 2.3 za tri roky jeden defekt, foukam dle libosti. Jinak jsem prorazil prvni rok jezdeni a od ty doby nic. :-)
Mam Miniony 2.35, a zatim sem prorazil jenom jednou, kvuli totalni kravine pri xc vyjizdce. Pochopitelne jsem sebou mnel nefunkcni lepeni, ale to je na delsi povidani… :o) jinak zatim prezily i vsechny hranky na schodech a sutriky na horach, ale ja jezdim hodne posrane… Jo a vzadu mam DH dusi. Prave se taky rozhoduji, co ted koupit a asi z financniho hlediska zase zustanu u Maxxisu, ale urcite pujdu aspon do 2.5, protoze ve 2.35 je realna velikost 2.1.
vozil sem Miniony, Mobstery i Swampthingy vše 2,5 a s výztuhama a spokojenost:-) hele, tolik defektů? nejezdil si omylem přes ostnatý dráty?:-)
Ostnáče nebrat! …ale byl jsem první kdo to tam po zimě vymetal. Místama tam bylo dost spadanejch wětwí a v jednom místě jsem dokonce vletěl do čerstvýho průseku… keře seřezaný těsně nad zemí …H A R A K I R I… :-)
mam miniony bez vyztuhy. cvaknul jsem akorat pri pokusu vyjet v kudle jedny z bocnich cca 20 schodu na Stalina. V lese sem klovnul akorat vo hrebik jinak za rok a neco bez defektu.
point 24× 3 palce… A nádherně nedržej… (mimochodem,tej se tady asi strhne diskuze o tom,že pointový 3 palce nejsou 3 palce…) :)
„nádherně nedržej“-mám podobnou zkušenost,o to víc mě šokovalo,že na nich lítá Čepéro(ale 2,6)a je maximálně spokojenej…
nj smlouvy jsou svine :) nebo taky, kdyz se to umi tak je jedno na cem, aneb v kole to neni ;)
Máme rádi zvířata!