Už ste někdo prali Hydrapak? Napadlo mě, že bych ten můj Overflow mohl před sezónou vyprat, vypadá docela nevábně… Říkám si jestli ho vyprat jenom v kýblu nebo ho dát normálně do pračky. Máte s tím někdo zkušenosti???
Už ste někdo prali Hydrapak? Napadlo mě, že bych ten můj Overflow mohl před sezónou vyprat, vypadá docela nevábně… Říkám si jestli ho vyprat jenom v kýblu nebo ho dát normálně do pračky. Máte s tím někdo zkušenosti???
samozřejmě myslím batoh bez rezervoáru…
vem heladu, kartacek, lavor, namoc vak do vody a nech ho tam cca hodku-dve odmocit a pak drhni drhni a drhni … a bude jak novej.Do pracky bych ho nedal. : )
bezproblémů do pračky. ale chce to wasser plus, aby se vyplavil všechen prášek z vnitřních záhybů
batohy peru normalne v pracce bez problemu
takže pračka mu neublíží? Na kolik stupňů?
no radeji na 30 bych to videl a co nepude vyprat tak rucne vydrhnes ne ?
co jiného mi zbude… Snad to ten Hydrapak v té pračce přečká bez úhony
vsechny veci na kolo, vcetne batohu, (a barevny vubec) peru na 40 a zatim se nicemu nic nestalo
a co myslis ze by se mu jako melo stat?
zamotá se mu hlava :o)))
2 Mofo: Jinak já se chystám na to samý, dokonce i ten samý batoh, tak pak napíšu jak to dopadlo. Nebudu dávat normální prášek, ale nějaký spešl co máme doma na tyhle technický věci, neměl by ničit zátěry apod.
ja mam shodou okololnosti taky ten samy.ale prat ho nemusim protoze ho vubec nepouzivam.aby se mi na kole strachy nepoblinkal..
a to je jaký, ten spešl prášek? K těm zátěrům, normální prášek by je mohl poškodit? To by mě nenapadlo…