pořádné bike tapety pa plochu ? pošlte odkaz :) nebo je někde nějaká pořná galerie nemyslím 10 let staré tapety bikerů v color elsaťakách :) diky
pořádné bike tapety pa plochu ? pošlte odkaz :) nebo je někde nějaká pořná galerie nemyslím 10 let staré tapety bikerů v color elsaťakách :) diky
www.google.com vyhledat mtb wallpapers enjoy it!
www.google.com at je to rychlejsi…
ok diky ale tam jich je stejnak malo :( …
neco mam u sebe na strankach… neni toho mnoho,ale nemam cas je porad hledat :)
ja mam na plose toto: www.superior.cz/…or-xc810.jpg
Chybi tam nejake uderne heslo. Treba: „Vrána k vráně. Teplé rámy Superior.“
:-D
božžžínku…pššššššt;)
rád superior? no já bych si to na plochu nedala, mám tam tohle.
ja mam na plose ikony…
celkem ani ne…ale tapeta se libi
sa pozera ze ci mu na zemi neostal kus bajku? :)
Co udělá blondýnka, když chce schovat na monitoru obrázek, který si
omylem
> > nastavila jako pozadí pracovní plochy a zapomnela, jak to
> > vymazat?????
> >
… překvapivě :-D.
tak tak…co asi :)
jezis to je kyc : )
Strasna montaz:)
ale jedina s timhle kolem :)))))))) sama se s tim delat nechcu
Nahlodali jste me. udelala jsem si vlastni…
V cem delas fotomontaze? Ze to kolo ma za nim bily pozadi.
photoshop..ale problem ze mi odesel monitor a mam ted lcd…hold na barvy je to svina…
mam na plose tohle…mohlo by se ti to skoro i libit… :-p
pevnaaaak… to si tam rovnou muzu dat vizlika :))))
hele hele…zatim nejsou fufinky…ale az budou…a zatim halt pevnej spesl…hlavne ze je muj :)
Ty voe penezum rikas fufinky?! To jsi sebral kde?)) Mozna bych se mel ujistit – vecer deme do normalni hospody, nebo do nejakyho gay baru?))
no tak love…uz jsi klidnejsi? :)
děsný paroží…
doufam ze mluvis o kole… :-p
takovej bordel na plose :-/ nechapu duplicitu plocha-snadne spusteni
ja nemam na plose jediny jediny volny mistecko pro dalsi ikonu.a vyznam se v tom asi jenom ja:-D
:-) ja na plose mam jen kos (z principu :-) a pak novy soft ve fazi „testovani“ atd. co vidim u lidi obecne jsou nejvetsi bordelari plochy zensky :-)
taky mam jen koš, to je nejpřehlednější :)
co máš za jabko?
to je len object dock…
jablko nemam, ikony takhle udělá Aqua dock (je to hezčí:))
ja nemam na plose vubec nic!ani kos!proste uplne cisto.jen clovicka v DH akci:)
Neco z vlastni zahradky jsem si dovolil. Svesticky. Kdybyste se neurazil.
Mam mraky (podle me dobrejch) fotek postahovanejch z NSMB a od ruznejch fotografu, a nastaveny meneni tapet na par hodin. Takze porad neco novyho – a to se vyplati :-)
taky bych chtela dat monitor na vejsku… tam by se veslo veciii
Staci otocit a prepnout.
sakra, neumim
Tak to lcd treba vymenit za ine – co to zvladne (a lepsie podava farby).
napis prosim memu zamestnavateli… tvrdi neco o tom, ze si vymejslim, kdyz tvrdim ze to je monitor na houby
Ja som to urobil inac : odmietol som notebook lebo ma maly display a nechutnu klavesnicu a LCD monitor 17" ma prilis velke nativne rozlisenie na moj zrak. Tak mam 19". TN som nechcel pre blbe farby a uhly. Sice ma aj Pivot, ale nepouzivam to. A doma mam este o nieco lepsi, na zraku sa neoplati setrit.
tahle sunka je pomerne slusna, dobrou obnovovaci frekvenci ci jak se tomu rika… ale s barvama je to smula. a momentalne ve firme neni ani jeden komp ktery by mel slusny monitor… samy notebooky a stary propaleny monitory
Ak je na DVI, tak ma 60Hz, na VGA predpokladam 75Hz. To ma dnes snad kazdy LCD monitor. Pokial myslis odozvu, tak to vypada na starsie TN-rychle, ale farby nic moc. Ja som si radsej kupil EIZO (L778, ten je cenove prijatelny), filmy v pohode, fotky tiez, hry nehram, takze tie som neskusal. Urcite sa da zohnat nieco vyhovujuce a relativne lacne (napr. Fujitsu-Siemens maju dobry ohlas, ViewSonic, z drahsich asi NEZ a EIZO). Treba skusit trocha skemrat, mozno nieco kupia. Skoda nicit nervy nad skaredymi farbami, ked sa da ako-tak pozerat na monitor iba pri praci vo Wodre alebo Exceli…
hoj! ja si letos poridil Fujitsu Siemens P19–2 a je to naprosto super! od klasickýho monitoru se liší snad jen tou rychlostí odezvy… jinak barvy bych řekl že má naopak lepší a ta ostrost a všechno… prostě super :-)) jo a otáčet na vejšku se dá taky… :)) doporučuji!
Wallpaper Cycle? Ten mám já :-).
Ted jeden z vas lze!
Počkej… to myslím vážně. Ten sw existuje a je na cirkulaci wallpaperů. Našel jsem ho náhodou přes Google, když jsem si chtěl nechat vyhledat nový obrázky biků na Plochu a zkoušel zadat kde co – takže jsem zkusil i „Wallpaper Cycl“ :-D.
Jasne, ze jo. Ja jen, zes to napsal, jakoby ste to nemohli pouzivat oba. :)
:-D Tak to pak ale špatně vyznělo. Já jsem se spíš zajímal o to, co používá DDD-ANDY, protože jsem KDYSI měl NĚCO, co dělalo navíc ještě prolínačky při změně wallpaperu. Na to jsem se vydržel koukat už jen kvůli těm přechodům… takový soukromý kino… ;-)
Webshot.. :-)
To jsem neměl. Navíc to byl možná nějaký shareware........
nevim co máš za program, já mam style xp ( www.slunecnice.cz/…ct/Style-XP/ ) ten to umí měnit nejdřív denně, ne po hodinách, ale umí to ještě spoustu dalších věcí (jen to žere ramku)
no pokud je chceš měnit po hodinách tak doporučuju webshots:) www.webshots.com ten umí i dělat screensavery a tak podobně:) a není ani mnoc náročnje na raměť:)
dokud jsem jeste pouzival veci, jako je screensaver, tak jen tohle www.serenescreen.com/ nebo tohle www.clubaquatica.com/
:-)
Rytíři Svatého grálu? Než je napadla ta hrozná obluda?:-)
Tak jest! V brneni – ready to ride! Aneb: Ride hard die fre… :-)
e
e e ?
e t
bikez ?
.
c
o
m
fakt někdy nestíhám, co všechno tady vznikne:-D
e
d
Pekny, chvalim!;-)
Když neujíždím na svým biku, ujíždím na kýčovitých krajinkách. Tady jich jsou spousty. Stačí vložit foto svýho biku a je bike tapeta :-D.
muzu se taky pochlubit? ;-)
:-O
Ty brdo! Jakej mas monitor a rozliseni? To bych taky bral :-)
rad bych se zbavil toho malyho crtcka, je to trochu neprijemny, ale jeste to asi bude stat chvilku ukecavani :-)
No tady mas jeden www.g-unleashed.com/…apers/53.jpg , a nebo je jich par na strankach marzocchi, ale musis se registrovat. www.marzocchi.com/spa/mtb/?…
I já si dovolím něco z vlastní zahrádky – tohle mám na ploše já: skeleti.lazyheads.com/pikcas/blog/mtb-pozadi.jpg
:-)) hezký..mi to tak trochu připomíná mou bejvalou tchýni :-)))
No to teda dik:))
nic si z toho nedělej, stránky máte hezký, poměrně často se dívám na ten váš servis s eshopama to je dost dobrá věc :)
dik…teda dik nasemu webmasterovi :)
Ja mam tohle… jenom v praci mel sef blby pindy… asi je teplej ze se mui to nelibi…
Sproste to nie je a esteta to neurazi. Sef ma poruchu.
Estéta to urazí. Ta cedulka je jak pěst na voko :-) …
Ale ako sa dozvies, ze su znackove ? Si predstav ze by Hugi 240 vyzerali ako napr. Keyin za 200,– :-))
hezka, uklidnujici, nedostizna krajinka ;-)
Také mám rád hezké krajinky, otázka je jak jsou uklidňující ;o)
Far Cry? :)
já jsem se dostal až k tomu zmrdovi! asi až na konci jk tam pořád skákal a toho jsem nemohl dostat! tak jsem to nedohrál!! ale jinak super
tohle mě nechytlo jak se začali objevovat první zrůdy tak jsem to vypnul, prostě jak protivník nelehne po přímém zádsahu mezi oči tak mě to nebaví, vysázet do někoho plný zásobník a on běží vesele dál, to je fakt na hovno, mám rád tichou a mazanou zákopovou válku, ale tohle byla prostě jen řežba :o(
Měl jsi hrát dál, ono to není tak špatné. Asi nejlepší hra – máš tam dost velkou svobodu pohybu a vždy si najdeš jinou cestu než jsi třeba zkoušel předtím. Half-life 2 hadr :o)
jedna rána mezi oči opravdu nestačila… far cry byla jedna z nejlepší doomovek co sem hrál, o tom není pochyb :-)
Prostě já mám nejraději když protivníci řvou hojně Achtung granate a odpadávají z nich M40 a M44 :o))))))))
Pro mě byl vrchol Hiden and Dangerous 2 a pak taky Brothers in Arms, oboje mělo svoje mouchy, ale furt lepší než Call of Duty, jednička mě bavila asi tak 1 den a dvojku jsme preventivně nenainstaloval, když jsem zjistil, že je to pořád to samý :o( Mám rád taktické akce z WW2, jinak mě střílečky moc neberou.
H&D 2 byla uplne super hra. S Mafii asi to nejlepsi, cim sem ztracel cas. Posledni dobou me docela zaujal Sniper Elite
hral jsem demo a neni to spatny… chvilkama mne ale znechucovala AI nepratel.. zadna poradna protiakce.. nechaji se postrilet jako kurata… ale zaber na letici kulku prolitavajici hlavou skopcaka je fajn :)
vcelku zajimava gamesa byvala Splinter Cell…
Ale někdy dělá legrační chyby, hlavně když se třeba vracíš o kus zpět pro něco :o)
tak na to existuje jediná odpověd…salam na tohle,ale Call Of Duty 2.yee:)
Ty voe – to rogalo vlevo – no to zeru.. :-)))
S tím rogalem se dají dělat věci! Pokousšl jsem se přistát na tom brdku uprostřed a schovat se před vrtulníkem, ale rogalo ti spadne a ty se dolu nedostaneš. Zkoušením různých možností jsem docela čučel kolik variant může mít jedna část hry (taky můžeš nechat rogalo rogalem a jít pěšky :o)).
Capnes rogalo, chvili svahovat, pak chytnout stoupak a ze strilecky se razem stane simulator.. :-)
myslím, že hodně lidí bude souhlasit, když napíšu, že hodně wallpaperů bude mít doma v záloze Dijck :o)
Dělá celkem zajímavý věci, osobně se mi ale hodně líbila jen jedna a tu zrovna nemůžu najít, ale třeba tyhle jsou taky dobrý: www.bike-forum.cz/…/big/770.jpg www.bike-forum.cz/…big/1636.jpg
Toto asi nieje bike tapeta:)(vzdy cakam ci ta kvapka spadne) Kto ma chut nech si stiahne..:)
bolo to 1024×769 system zmensil na 1000×750..:/ kto chce normal velkost a kvalitu, nech pisne na icq…
no to by ma teda pekne znervoznovalo.. nemas nejaku bez kvapky :-)
si myslete, ze tam nekde je i kolo… :))))
neco kulateho vidim :-) odlehcene „komponenty“ pro gramhonice taky vidim
pro gramHONIČE? :-P
To jsou spis kilohoniči az tunohoniči.
Hlavně honiči:)))
jj „HONIČI“ stačí .. každej ať si pak honí co chce ;-)
čteš to blbě – program honiče
Tak tahle tapeta je zatím nejhezčí :)
mam i mobilni verzi.. ;)
Tak to byla ta ruzova vec v tvym mobilu, nad kterou se vcera vsichni tak rozplyvali.. hmmm :-)
jsem měl dlouho na mobilu tohle :o)
Ale pak mi to bylo nějak zatrhnuto :o)))))))))
no hlavne ta cedulka na katatech se tam vyjima:-D
jj taky občas čumím, že ty cedulky bývaj větší než samotný Téčka :-)
a stejne si porad rikam co je uzasnyho na fotce kde si zenska povytahuje zariznuty tanga:-)
holt asi budeš horňák :o)))))))
nene:-)),ja jsem dolnak,fakt!
tak to seš asi dolňák s jiným vkusem než já :o))))))))))
Madona s balónky :-)
to ale nebude od Van Klompa :o)))))))
Asi ne :)
to je obludka
Konečně pořádná baba, žádný vychrtlice:-)
miluju baletky…
baletky byvaj pekny potvurky:-)
A obča i svině! Třeba moje mladší sestra je jasným důkazem… Ale tahle bude určitě jiná!! :-)
:-) Copak ti provedla sestřička?
Ale tak celkově. Už od jejích asi tak tří let (teď ji bude 14) je ***. Znáš to, sourozenecká láska…
Já mám fotku od Speedy Gonzalese
Momentalne taky mam diky okolnostem fotku od Speedyho + kravinky
to bude asi nejaky borec ten speedy,ne??? jinak dekuju za zminku moje ego plesa:-)))
no borec jak krava ;-)
super foto www.ladak.la-ky.net/…layimage.php?…
vim nas barak! a vas samozrejme taky:-)
vidim
jj kacenky pod skoro pod oknem ;-)
Speedy boduje:) !!!
jeste raz
tapetu s cyklistickym nameten fakt nemusim- by me porad sr*lo za si nekdo jezdi a ja sedim u PC…
ale nic moc kvalita… www.nfs.cz/desktop/1.jpg www.nfs.cz/desktop/2.jpg www.nfs.cz/desktop/3.jpg www.nfs.cz/desktop/4.jpg
Ta poslední fotka, to je zatmění slunce?
Já tam mám tyhle dva borce …
Boze! To chci nekde sehnat, videl jsem v telce jen asi posledni minutu – jaxe to jmenuje?
Walace & Grommit
jo a dil „Pan tucnak“ je mnohem lepsi nez Prokleti kralikodlaka. Melo to sice par svetlych okamziku, ale bylo to moc dlouhy a takovy o nicem…zlatej tucnak
koukni semhle: www.wallaceandgromit.com/fla/wg.html
skeč soccamatic je volně ke stažení tady: news.bbc.co.uk/1/shared/spl/hi/entertainment/02/wallace_and_gromit/front_page/html/default.stm
film jsem jeste nevidel a doma mam jen A Grand Dayout a A Close Shave, ale je to fakt bozi :-)
když jsem u tučnáků tak já tam mám momentálně tohle: www.mydeskcity.com/…E/QIE011.jpg jede to ale dost pomalu :o(
…a jeste slepici ulet…
JASNE!!!! Slepici ulet sem videl.. „Pane Tweedy, jsou to jen hloupe slepice!“ :-)
ja bohuzel ne..:(
Prinesu
nejsi slipka? proc bohuzel? :-)
Protoze by umel litat.. :-)
Momentálně tohle
Super tapety jsou na www.photo-x.com
tu ja pred tydnem vymenil :-)) ,toho bordelu si nevsimejte
Ja mám momentálne toto,ale občas to striedam.
Jedine muj hrdina Bender:)
Dost dlouho tohle.
a úplně malou chvilku tohle :-)
teda tohle
tak tohle nebo tohle ? ;))
www.wadescycles.co.uk/…bg5_1280.jpg
tohle ale nevšim sem si že je to moc velký
Dobrej stojan na kolo ;-)
muhehe:-)
Ty kraaaso ta zadni guma dostava.. :-)
jjjj, taky jsem si už všiml, ale jinak je ta fotka paráda:-)
takový klasický XC sjezdík, tohle bych chtěl někdy zažít, jen teda ten svah tak poloviční :o)))))))
zelena je zdrava na oci :) GREEN HELL!
není to fotka z www.nsmb.com ? myslím, že jsem jí tam viděl:-)
myslim ze jo, ale nohu do ledu bych za to nedal. Uz ji mam dyl … ale tuhle jsem nekde videl neco podobnyho a jeste hezciho – FR v lese ze samejch obrovitanskejch balvanu a skalek, vsechno tak kulaty, hladky a totoalne porostly zeleni cerstveho typu. Stromy taktez. A tam nekde v tom zelenym pekle nekdo, kdo dával. :)
to tam bylo taky:-) si to pamatuju…
Ja mam toto!
Alebo …
A este jeden :)
dokonca aj taketo mam
No a najlepsie na tom je ze na vsetkych obrazkoch je zena!Je fakt dobra.Staci si kliknut comencal.com a dozviete sa viac.Uz za nich jazdi aj Cedric Gracia!
no nic moc, take neostre asi amaterske foto a ten bicykel… ta ciernobiela ujde, no nieco tomu chyba :)
Nic moc?!Ukaz lepsie …!Myslim ze lepsie tu prezentovane neboli.
bych rekl ze na ty posledni fotce..,jestli to je zena,tak bych ji domu fakt nechtel:-).aby si chudera holila i ruce:-)
nemam na mysli vykon bikerky, ale uroven fotky
Tak o tom bych silne pochyboval..
Kamarýde, zavostřeno je na ten červenej bordel vpravo dole.
Ono to v originali moze byt dobre..takto resizovane je to neostre.
„Svalnate predlokti porostle hustou tmavou srsti“.
Kazdy si zenu predstavuje inak.
já si čas od času něco stáhnu na www.skinbase.org jsou tam super nejenom wallpapery…
u mna fici toto…
Ale neni to tapeta.No někde by se to asi našlo.
A ještě jedna.
tentonc :)
Driv sem mel toto…
ted todle… zima zkoncila tak at si ji aspon trochu pripomenu…
lol…
:-O Ty jo, dobrej blazen
Tak to je mazec !
ty voe a kam jako dopada?
Ty dva ho chytaj.
Pres cestu do zaveje naproti… prej to cely ustal bez mrknuti oka…
fotka,ale pekná
ta helma vypada jak prolejzacka pro krecky :)
jj,kokos:-))
jj, ementál:-))
Ta helma je ošklivá
Pekny brejle.
u mě už to nějakou dobu vypadá takhle.. a měnit zatím nebudu.. líbí se mi to :)
tak ta je hodně slušná…
a co tohle:
Já jsem asi před pů rokem u nás za barákem udělal tuhle foto a od tý doby ji mám na pozadí.
Paráda :-)
ses dobrej masochista
Krása…to je to nejlepsi co může cyklista na cestě potkat…
no ja mam v soucasne dobe tuto..
eeh preslap tuto…
to je o moc lepsi
:-D
tak toto si stiahnem ak dovolis,,:-)), panecku to je vyraz hehehe
jasne… stahuj (((-: esli te zajima co je to za plemeno, tak je to bullmastif je uzasnej, hrozne honej ale hlidac..
este jsem si dovolil… naseho malinkyho pejska..
Mops v meritku 3:1 :D
a jeste jednoho…
hustej:-))))
ty vole, na tych fotkach nevyzera taki „malinkaty“ :)) spis asi v kute co? :-))
jj jen sedesat kg asi
:-D ten jazyk
on ma totiz vrozenou vadu a tedy velkej podkus, proto ma takhle jazyk ven ale priroda si s tim poradila, po svem.. v miste, kde ma jazyk nema v celisti zuby.. na vystavy neni, ale je ze super rodu ideal na gauc a hlidat umi taky (penzion ohlida spolehlive)
I s podkusem je paradni… a jak mu couha ten jazyk tak je to proste nejvetsi peklo… hned bych si ho pucil domu :D
na foceni? :-) btw je fakt peknej
suhlas, je na zozraaaani… :-)
OK, post your pets :-)
O.K.
fakt umíš, tohle je moooc hezký, ta fotka má super hloubku, to nebude automat :o)
Jak fotíš, plný manuál??? Já zatím dávám přednosti prioritě clony nebo času, nefotím žádný umělecký fotky a na rychlý momentky mi to příjde ideální :o)
dobrá, tak tohle je teda naše slečna :o)
tak se pridam… :)
… a to jsou moji trhači .-)))
neco podobnyho… vsimnete si jak kopiruje tu slecnu ve spodnim pradle :)
kdy pujde na pekac?:D
dneska rano uz malem sla… strasne zlobi, pacholek. ale nestoji to za rozehrati trouby, 1,3kg… to kdyz stahnes a vykuchas, nic nezbyde. takovy holoubatko…
:D
Normalne si nedokazu predstavit jak takovej zajda zlobi… :D
nepovida si, nechce na bika a tak. a este urcite furt sere a kdo mu ma pak porad stlat… :-D
aha no tak uz je mi to jasny :D driv nebo pozdejc se pekaci nevyhne… :)
jak zlobi? No, zere na co prijde (tuhle objevila Habibovu sbirku korkovych spuntu od vina… no… mooooc ji to chutnalo :) )… bobkuje a kdyz me chce nastvat, udela louzi na svetlej koberec a nebo Habibovi zkrati sluchatka behem konference na Skype … viz foto :)
to vis, hold kdyz ji panicka nenakrmi, tak se musi poohlidnout jinde:)
aha no tak to je pekne podlej zajda :D pekac je jediny vychodisko jak nato koukam :)
:))))))))
jsou lepší FSA nebo Mavic? :-))
zajímal by mě výsledek toho testu silničních kol..
tak proč si to nepřečteš??????
děkuju
My máme zas odvážnýho pejska.. :P
nejdřív gaučink
pak akce
a nakonec hlad
u nás se odpočívá takhle :-D
teda mi mame taky dost malo vykonnej gril,ale.. no,upekla se nakonec nebo ne?:-)
…my mame…:-)
když včas otočíš :-D
a nepatri ty fotky opacne?:-D.tady jeste spokojene.. a tam uz pekne opecena:-))
jo a nesmíš zapomenout podlejvat :-D
„Ten pejsek má ale divnej čumák.“ „Vždyť to je jeho zadek.“ „Aha,tak to asi nebude mít radost z tý sušenky,co jsem mu před chvílí strčil.“
Tady je muj masozravec :-)
ale ten je DOKONALEJ!
Proč máte všichni takový hovada velký? Pořiďte si skladnýho kokra
nebo rovnou čivavu nebo krysaříka viť;) :D :D nebo nějakou podobnou přerostlou krysu;)
ne že by se mi třeba dánský dogy nelíbily, ale do paneláku se prostě nevejdou. nebo vejdou, ale ne se všema členama rodiny zároveň
No nevim jak je to s danskejma dogama a panelakama, ale tohle je zlatej retriever a bydlim v rodinnym domku :)
ale jo, uznávam, je to hezoun
…ja mam taky jednu:)
…a jelítací:)
muhehe :D , redbull vám dává křííídla :)
parada
a tohle je zase můj mazlíček..:))
taky dobre… revirnik (((-:
Koukám spolek chovatelů na B-F. Pod jakým nickem vystupuje Srstka?:)
Já furt co to štěkalo za dveřma, ještě že jsme je neotevřeli :oD
Tak to je ukrutná fotka !
No tak takle krasne hloupej vyraz sem u psa uz dlouho nevidel… :D Fakt paradni :)
No dobrá tohle je naše slečna…hlídač tělem i duší…
ja si delam wallpapery sam, mam z nich pak nejvetsi radost ((-: treba ted to mam takhle
je to hodne tmavy, prepadala by me deprese
Me taky… Mam se jeste hodne co ucit :-(
no trochu tmavsi to je, ale neni to tak hrozny.. teda mam to na notebooku, mozna ze to na normalnim monitoru je jeste tmavsi..
Teď mám tohle.
Před tím jsem měl tuto www.bike-forum.cz/…ostatni.html?…
já měl dlouho tohle :o) www.bike-forum.cz/…ostatni.html?…
By ma zaujimalo aku tapetu ma Lance.
nic víc…www.sparta.cz/…_800x600.jpg…… nic míň..ACS
Opravdu plnokrevná biková tapeta-namontuj si spd na kopačák troubo…)
ty spd neni čpatnej nápad…měl se tam danýho Durateca,ale neladil mi k logu:)
no fuj!:)
uééému bléééé uh-huehee, fuj tf…WTF??? …ueouibluech!
ty spartanskej joudo:-),jak muzes takhle napsat odkaz??:-).
Jo takhle. Ja myslel, ze to radsi smazali :) Ale ted kdyz to vidim, bych to radsi nevidel.
vypada to jako ubrus ve spartansky hospode:-)
ubrus ve sparťanský hospodě je slavistickej aby se zbytečně nešpinily hezký ubrusy:-)
ah jsem si říkal proč to nejede, kdo si toho má všimnot, ale teda radši nevidět :o))))))))
se s tím budu mazat ne…ty antisparťane
vzdyt nemaz, to je jedine dobre, aspon tu hruzu uvidi min lidi :-)
jakou hrůzu???:-)
Delas si legraci nebo si to tam fakt nekdo, kdo chodi na b-f, da? Hnus.
no nedělám dá :-)…kort až dneska porazíme holomooc
Koho porazis? Ty hrajes ve sparte? Jinak tahle kombinace uz je fak hodne smesna – ten rider by te za to asi taky porazil:o)
tomu to může bejt buřt…:-)
Omlouvám se za špatně zařazenej příspěvek, ale tak mě to nasralo…
Ku-va, už je ten zasranej fotbal aji tady, já se snad poseru. To nestačí, že je furt na Nově, Eurosportu a všude, všude ???: Ještě ho naser aji sem . Běž s tím na forum těch blbejch kopálistů.
pepek-tak sorry we…:-)
Hehe, tos napsal fakt k tomu pravymu:o))) Tezko rict, jestli je tady vetsi odpurce fotbalu nez ja;-)
Omlouvám se, alespoň vidíš, v jakém jsem byl spravedlivém rozhořčení. Rád bych věděl, jestli dotyčný po švihu taky někomu rozbije hubu, nebo aspoň nějaký auto, jako na fotbale:-)
slovy klasika: „to bych blil, Milane!“
v..e,to sou jenom nosiči vody v..e dyt oni to dělaj pro ten sport v..e…dyt oni sou chudý v..e:-)..
no .ale jak na to koukám po někoikátý… je to fakt strašný:-):-)
Sis nechaval tunit vidlici?
:D
Slavia…4 ever…:-)
Rano zapnu pocitac a… :-)
jsi barvoslepy :-)
jojo…nevíte co je dobrý…:)…Sparta
Sparta co?
Spartakus ?
Sparta = kus vola?
zkus tohle fotos.mtb-news.de/fotos/
hlavně fotos.mtb-news.de/fotos/showgallery.php/cat/508 a crashed parts aneb nic neni věčné fotos.mtb-news.de/fotos/showgallery.php/cat/504
krása z atlanty
BBB Baks banny biker
jů
Další krasavice s bikem
Bike+bikiny
bike s airbagama
---RUKAVICE---
NADHERA
znacka
Hod odkaz na tenhla… doufam ze je v rozliseni 1280×1024
to je super, ze sem nalinkujes vsechny obrazky z internetu
jen par :-)
Mně by třeba zajímala ta adresa www.mtbgirls.com. Ale ta neexistuje:(
taky jsem ji zkousel:-D
:-)
:-)))
…a poklidny sobotni podvecer nam narusi dalsi flame:o)
si srandista :D jsem zvědavej, kdo si do tebe kopne jako první
eště jedna tapeta :-)))
těch je zase až moc :(
jak moc? jen 17 :-)))
Přebal nějakého remixu Queenů :-)
Já mám tady tohle…
a nedela se ti z toho spatne.? Me se dost motala hlava jen jsem to spustila..
Stejný názor měla i moje rodina, ale mi se to líbí… :))
No mě teď trůní na pozadí toto!
ja tam mam todle
Jednoznačně nej. pozadí v tomhle threadu…
… a další na www.whistlerbike.com/…rs/index.htm
Pekna sekce… Jdu zadat o azyl :-)
tam mám todle.
Parada. Ja to ted vidim furt… a vsude :(
jak to?
unrealcycles nebo pinkbike
Dlouhou dobu jsem na pracovním kompu na ploše měla jistou osobu na lávce, teď tam mám tohle. Na svém kompu jsem toho ale prostřídala dost, ale jistou delší dobu, tam byla fotka z přehlídky jedné bikerky jenž použila články od kola jako oblečení…mimochodem dobře se to předvádělo:)
Chyba lávky chybný formát..:)
a ještě jednou nák se to nedaří
Tohle tu asi jen tak někdo mít nebude ;-)
Hehe tak tohole fesaka uz urcite nikdo nema, janom ja.:)
o5 a tudiz opakovane: Dobry vecer
P.S. nevite nekdo, kde se da pujcit velbloud?? Zn. sanky mam…
OooooPPPsss…
o thread vedle.. :/ to melo bejt tady www.bike-forum.cz/…4/forum.html#…
no co, se stane…
chybama se clovek uci a jak rekl lenin: ucit se, ucit se, ucit se… že.. ;))
Aspoň víme, co tam probíráte… :))
na stránkách www.motobanda.cz jsou docela pěkny tapety. Doporučuju se mrknout aj do sekce nehody, některy obrázky jsou docela sila.
nevím jak vy ale na mě se už delší dobu diva tahle krasavice
Ja tapety stridam casto, momentalne tam mam tuhle.
Máme rádi zvířata!