• kolda

ahoj, nemate nekodo KONKRETNI zkusenosti s tretrami Axon Wizard?

na netu vypadaji docela OK, cena taky OK, v obchodech jsem slysel dva opacne nazory:

1. levne boty, spatna kopie speslu ( v tomto shopu prodavaji spesly:)
    2. supr boty za supr cenu (v tomto shopu samozrejme prodavaji Axony)

takze se pidim po konkretnich zkusenostech – vydrz (to hlavne),tuhost atd. doted jsem mel Spesly Comp, vydrzely opravudu hodne, ale uz jsou na odpis. diky za postrehy.

0 0
    • Lister  

V nějakém cykloservisu byl test a dopladli myslím dobře, ale vhledem k tomu, že ti spešli asi sedí když si je vozil a cena je srovnatelná tak bych to asi neřešil a šel do nich znovu

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Oblečení)
      • Lister  

se omlouvám za ty chyby :o) Musím si to vždycky přečíst dřív, než to odešlu :o)

0 0
        • kolda  

to si taky rikam. ale zmena je zivot:) navic bych ty Wizardy mohl mit za lepsi cenu, nez je v katalogu a novy Compy stoji s prezkou kolem 3? coz by byl rozdil kolem 1tis.

0 0
          • Lister  

Mě se furt nějak pletou kompy a sporty, přitom ty sport mám doma, jsem měl na mysli cenu těch sportů :o). Nemají ty axony náhodou komplet plastovou podrážku???

0 0
            • kolda  

na to se právě ptám. viděl jsem je jen v katalogu

0 0
              • Stancek  

Zespodu jsou cely plastovy, mam je cca pul roku, zatim drzi dobre.

0 0
    • JJ  

Ja uz to tady nekde psal, pomerne dobry, ale nesedi mi na noze jako predchozi Adidasky. Vydrz nedokazu posoudit, ale zatim se po pul roce nic netrha a nepare

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.