zapletená kola Formula XSM-3 Element

12 nepřečtených
  • HastySnail

Zdravim, mate je nekdo? :)) zajimalo by me jestli se na tom da jezdit XC aspon 7000km bez nutnosti vymeny nejakych komponent. Nebo please doporucte neco v podobne cenove hladine… Kdo ma lepsi naby: Mavic nebo Formula? – mam na mysli ty naby u zapletenych kol do 6000CZK nechci za obe kola dat vic jak 6000. Diky!

Anketa: levná zapletená kola?

7x
    100%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0 0
    • fousac  

www.bike-forum.cz/…1/forum.html#…

ale klidne treba Crosslandy, akorat nevypadaj tak dobre..

0 0
      • HastySnail  

hmmm :)) díkes – dával jsem to do vyhledávání ale nic mi to nenašlo. Možná jsem něco dělal špatně :o)) Sorry. Jinak nevim no… po přečtení tý diskuze mam trochu smíšený pocity. Zamlouvaj se mi ty náby, ale mam obavy z toho výpletu a ráfků (budu brzdit juicynama) Kdyby na to nebyly k dostání díly, nebylo by to zrovna the best of the bests… Na druhou stranu crosslany se mi vubec nelíběj (design :D) – Kdyby měly vydržet těch zmiňovaných 8tkm, tak bych do toho asi šel. Ale nehodlám to moc šetřit… chci to na xc maratony na HT.

0 0
        • mechanik  

Podívej za ty prachy do nich určitě jdu, pokud je ale seženu. Náby jsou solidní na ložiscích, špice DT a ráfky jsou hodně masivní a to beru na enduro, ale podotýkám,že nejsem žádný drtič:-))www.bikestar.cz/inc/imglib.php?…

0 0
          • HastySnail  

a ted situace z praxe – dostane se mi klacek do drátů a 2 ohne nebo urve… ráfek to dejme tomu přežije, protože jak jsi psal – je masivní… Půjde to přeplíst? Ještě než to koupim, tak se na tyhle věci radši informuju… Ocenil bych kdyby k tomu byly dostupný náhradní díly… 6000,– je pro mě dost peněz… pokud bych na tom měl najet 1000km, bylo by to hodně nepříjemný.

0 0
            • mechanik  

Špice jsou zcela běžné, myslím že není problém :-))

0 0
              • HastySnail  

a myslíš že se na tom dá i trochu skákat? (rád přeskakuju překážky na cestě apod…) Promiň, asi to vypadá že jsem na bikeforu poprvé :)) ale výplety jsou asi jediná věc, o který nic nevim.

0 0
                • mechanik  

záleží jak „dobře“ umíš dopadnout:-)))

0 0
                  • HastySnail  

jj – to bych řek že zvládám… :)) jen občas dopadnu někam jinam než sem chtěl :)) i když vlastně – minulej rok mi odešla zadní nába (deore) asi po třech měsících takovýho skákání přes překážky :D – ale to spíš bylo tim, že to bylo deore. hele a co ty kotoučovky? myslíš že menší počet drátů nebude problém? Přeci jen je to na ně slušná zátěž ne? Věřim tomu že to maj vychytaný když to tak prodávaj – u takovýho shimana XTR bych se na to neptal, ale tohle je přeci jen trochu nižší třída…

0 0
                    • fousac  

uvidis, ne?? nekdo musi bejt prvni.. :-)

hele, ja mam XSD-3, 24/24 dratu, najeto 8kkm, kotouce 185/160mm, avg 95kg → na predni nesahnuto, zadni dotazen vyplet a vycisteni naby (ja mam ale konusovy)

jezdim jak me bavi cestou necestou, prekazky do 10cm nestoji za to se zvedat ze sedla, par schodu taky obcas seskocim nebo vyjedu..

0 0
                      • HastySnail  

no tak to by bylo fpoho :))) já sem vyhublej chrt a překážky do 20cm přeskakuju :)) schody dávám vyjímečně, páč na HT to neni zrovna nejlepší (mam strach o zadni stavbu myho Avalanche ´03 :))

0 0
                      • HastySnail  

jo jinak mam letos taky v planu poridit si druhej bajk, takze pak bude avalanche urcen vyhradne na rychlou jizdu lehkym terenem a na blbnuti poridim asi fulla… ale to jeste zalezi na tom, kolik penez vydelam :D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.