Ahoj lidi. Pojede někdo z vás letos Škoda Bike Marathon?
Ahoj lidi. Pojede někdo z vás letos Škoda Bike Marathon?
Jasně, zadara se najim a hezky se projedu z kámošema
Jasně, byl jsem tam loni a ten sjezdík z Radyně si chci dát letos znova:-)
Sjezdík si dam sám. Loni jsem mezi těma milionama lidí,jízdou krokem,myslel,že mi jebne:-) (moje první masová akce).Stačilo:-)
tak máš jet tak rychle aby jsi jel sám :-))
Bych umřel:-) Vlastně kdybych jel jako poslední..Loni přede mnou hodil kluk krásný salto přes řidítka.
kdy a kde se jede ??
pojedu až budu vědět termín. Kategorie nejrychlejší VŠ student se mi vždycky líbila :-)
tak schválně, jestli to vyjde. 5 litru je pro studenta docela dobra vyhra:)
kdy, kde, jak?
je to 29. dubna. a ty kamenny schody z Radyně stojej vážně za to:)
já sapomněla. to být v plsni. echt tschechisch pilsener bier, ja?
Jedu…Muj prvni maraton v zivote:)
blbost, sjela sem to i ja straspytel a vylozene technicky nesikovna:), takze se neni ceho obavat:)
jakožto domácí podnik je nepsaná povinost se zůčastnit :-) A startovné je stále podezřele nízké na to jak masová záležitost je to. Žeby sponzor ?? Jen doufám že jakožto Plzeňský závod tam bude opět „domácí“ pivo…
Ne ne, minule tam měli Budvárek. Startovný je fakt nízký, ale co z toho:) Loni to byl můj první závod a fakt se mi to líbilo. Až na chrty-debily
Já vím že byl Budvárek taky to byla jediná kaňka na celé akci … V Plzni kde je sponzorem Škoda a chybí Prazdroj … :-( neomluvitelná chyba… cena je přímo krásná teda včas zaplacená..
Budvárek byl proto, protože byl Škoda bike součástí ČP maratonu.
Já taky jedu, je to můj domácí podnik, takže vim o různých zkratkách a tak :) Trať je asi to nejlepší co může okolí Plzně nabídnout, je to tedy hodně o nervech – spousta kořenů hlavně na 60 km trati, takže loni jsem z toho byl pěkně „vydrncanej“ :)
takže se mam držet chlapa s bobrem?
jasně, mě nepřehlídneš :-)
Kořeny byli teda opravdu hrozný a nakončící.
no tak ty teda museli byt opravdu huste!! kdyz o tom pises 4×! :-))
nikdy nekoncici…
Klárko, doufám, že tě to neodradí a dáš letos zase tu delší trať…
Nejel byste někdo v so. kolem 15.00 se projet ?? ale ne chrtit !!! Sraz někde kolem Skejt parku.
to je nefér trenink, i když musim přiznat, že my si to dáme asi taky předem:)
Myslím nějak plus-mínus trasou Škodabike …
My jedem po 12,00 ale určitě né po trase maratonu.:)
Jojo, taky to pujdeme asi predem projet, zatim vubec pomalu ani nevim, kudy to jede. Mam docela stres z chrtu,ale doufam, ze na 30km jich az tolik nebude:) Koreny nesnasim, ale co hur, na ceste jsou prej naky brutal schody. A pivko? Uz jsem si zvykl, v Praze je „G“ na kazdym rohu, a tady mame ty nedomaci sracky…Hlavne ze bude chutnat ke gulasku. A startovny bylo pro me, jakosto VS studenta, nulovy, takze kdyby nejakej bezdomovec delal vejsku, ma na konci pivko a papani zadara + se muze napakovat na obcerstvovacce:)
Tak o jednom chrtovi vim, ale toho uvidíš možná chvíli před startem a pak snad na bedně. Já zase nechápu lidi, co jedou na závody na vyjížďku, na závodech se závodí. Ty turisti tam akorát překážej třeba když píchneš a musíš to pak objíždět lesem apod.
planujem projizdku po trase na sobotu 22.4. v 10:00, sraz je u skoda sport parku, jedeme na pohodu, predpokladame dat tak 2/3 dlouhy trasy, zname dobry zkratky… ;-)
aktualni fotky „schodu“ ze soboty… ;-)
a jeste jedna…
a jeste spodni pasaz…
odtud to vypadá pohodově ale v reálu ty kameny některé jsou zajímavě sešikmené a na mokru kloužou…
Jo a co to dělaj na radini za parkplac ?? Jsem tam fčera přifičel a ouplně jsem zíral..
obnova parkoviste a pristupove cesty- dotace EU…
Přístupové ?? to jako ta asfaltka bude nová ??? No někdy od února svítí v noci radyně tak asi to chtějí nějak pořádně rozjet…
taky jsem si vsim, ze je to obcas nasviceny… udajne uz se tam nekdo pokousel ty reflektory rozkradat… klasika…
ne pokoušel ale už i ukradl ale na podruhé ho čapli…
nenasel by se prosim nekdo, kdo by mel volne misto v aute v sobotu z Prahy a pak zase zpet?
Tak to pocasi je peknej hnus… Co planujete zitra obout? Ja vepredu Bulldoga, vzadu zvazuju Pythona a Michelin XCR MUD.
totalne sjety ralphy! :)
Tak jaké máte kdo číslo ?? Já 106 , a jak tak koukám na teplotu bude to pěknej humus a ještě mokrej :-(
Tak jak se vám dneska jelo??? Mě teda nic moc, nahoru to nejelo a dolů už vůbec ne :(
Ani se neptej … boj o přežití… mám já to vůbec zapotřebí se takhle honit a štvát pro 191 místo ?? či kolikáté … každopádně 3:58:39 min :-( Ale za rok opět… Jo teda ještě na podzim … 16.9. při Daikin Open Race v Plzni…