Docela dobrej týpek když to jede s píchlou zadní gumou. Alespoň mě to tak přijde. Bylo to jako tapeta na www.marzocchi.com asi maj tak dobrý vidle, že vykompenzujou i píchlou gumu. lol =)
Docela dobrej týpek když to jede s píchlou zadní gumou. Alespoň mě to tak přijde. Bylo to jako tapeta na www.marzocchi.com asi maj tak dobrý vidle, že vykompenzujou i píchlou gumu. lol =)
Hmm :) koukni se někdy pozorně, co dělá taková guma při downhillu tobě 8-P
Možná se buděš kua divit :))
Tak vypada prerazena guma – boky plasta su zvlnene ako bez vzduchu.
Píchlá mi připadá. Apropo tlumič je Marzocchi? :-.)
Tlumič je fox, aspon myslim, vidle je Marzocchi
je mi to jedno!:-D kdyz ja ti to jeste stejne musel rict:-)
Řekni ještě něco pěkného, pls. :o))
ty si ze me utahujes jo?:-(
A kdo ne, ze? :)))
To je pri DH docela bezny.
a ja myslel ze kdo brzdi ten nevyhrava.
víš co se říká… myslet znamená h***o vědět:-D
no tak tohle rikaji hlavne mistni skokani,tak bych to spis myslel na ne:-)
Nejen pri DH je to bezny, takhle vypada moje predni guma po tom, co sem zkousel, proc je vozi odpruzena vidlice.. Mimochodem sem to prekvapive ustal:)
Dobrej kaskader… snih a trictvrtaky… nebyla Ti kosa?
Nevim, to bylo nekdy loni.. Ale tady na severu je snih i v lete:)
pekna drzticka:-).a nekecej ze ne:-D
Fakt ne:) Taky sem se jenom pres tu hranu prevalil a je tam super dojezd
keby som nevedel ze si to ustal, tak dam krk na to, ze nie.:-)) Ja uz hodil drzku z daleko bezpecnejsich pozic :-))
Pichla guma je zaklad sjezdu!!!
Nektery lidi mi ujedou i s pichlou predni.
Omlovám se za hrubku, kterou sem napsal… místo „Aspoň mě to tak přijde“ má být samozřejmě: „Aspoň mně to tak přijde“… pomáháme si zájmenem TY: TĚ nebo Tobě. I mistr tesař se někdy utne… jsem rád, že jste tak solidární a nepsali mi sem jakej sem debil i když jste na to všichni přišli… :)
Z toho si nic nedelej, me napsal nejakej debil v diskusi na mtbs, at pisu cesky, nebo at si to po sobe prectu – me tam v jednom slove na konci chybelo „t“ proste sem psal rychle.. No a ten pan cestinar se podepsal „čech“ Jako čech s malym č!!! No to sem nezvlad.. 8-))))))
tohle že je DH ? Ten kluk sice vypadá dost downhillově, ale to kolo je Heckler. Na tom se smí jezdit DH :-) ?
Je to FR… ma vicero prevodniku a nema cislo :)
A kdyz mam jen jeden prevodnik ale bez cisla?
Tak to je DirtJump ;)
a kdyby mel vicero prevodniku a cislo tak je to XC nebo maraton?:-)
Aha … tak už konečně vím, co která zkratka znamená :-)