Chystáte se na start Galaxy Zručského MTB maratonu 29.4.?
Chystáte se na start Galaxy Zručského MTB maratonu 29.4.?
ja! to bude tezka cykloturistika s mejma najetejma kilometrama :-)
tak, mam luxusni rymu, problemy s dopravou, ale snad dorazim. Fakt se tesim :-)
.. me zas luxusne boli zada, ale taky urcite dorazim ..
koukej dorazit:-) rýma? to už je skoro celoroční:)
btw. už máš nový bike postavený?;-)
ani zdaleka ne :-(
a já se těšil, že uvidim nový kolečko…:-(
mozna za sto let… :)
taky jedu, pokud nejak domluvim dopravu…
tak kvulu doprave jedu skodabike…
.. sef volal ze jedu .. takze jedu .. :)
.. Zruc je docela pohodova ..
Taky se chystam, ale bude to hukot, po zime…
jedu!:-)
Rozhodně chci jet. A při té příležitosti. Nemáte někdo z Prahy jedno volné místo? Samozřejmě přispěju na cestu.
A co ze je to prosim za Zruc, asi ne ta u Plzne, ze
Zruč nad Sázavou:-)
.. tak jak jste dopadli vy co jste to jeli? .. .. ja po velkem trapeni sam se sebou jsem to nakonec dotah na celkovy 14. a v kat. na 4. ..
.. ale ta trat byla fakt luxusni ..
ja nakonec 23. Ze zacatku to jaks taks slo, ale pak sem najel do nejakejch hroznejch sracek v tom udoli a ujela mi prvni skupinka. Pak sem jel s Orbisem a to samy. Vjedu do sracek a byl v prdeli… Technika proste este neni. No vsechny kopce v terenu pesky a zkopce to byla na Michelinech ukrutna pilotaz :-)
.. tak to asi chodili fsichni, ja aji hodne casto po rovine .. :)
.. ja si rikal ze uz jsem nekde toho Fuela videl .. ted Ti koukam do profilu a von tam .. :)
spíš jsem já jel za tebou;) no z kopců to bylo o hubu já to jel na sjetějších twisterech…:/
ja po tom, co jsi mě těsně před cílem předjel )Teda já už skoro ani nejel):D tak celkově 15 v kategorii 4:-)
.. to jsi byl ty? .. :) .. to mas rict .. ja bych te nechal .. :)
.. ja mel vod 10 do 28 km krizi jako bejk az pak mi trochu jelo, ze bych klidne dal i druhy kolo .. :) .. no ikdyz ..
jo to sem byl já, kdo tě předjížděl v tom kopci, jak se tlačilo:D to je fuk v kategorii by mi to stejně nepomohlo;)
.. me pak jeste predjelo lidi .. na takovy 20.-21. misto jsem se propadl urcite .. i Zeniskovy jsem natrhl prdel .. :)
no já jsem ztratil taky hodně hned na začátku, když někdo přede mnou klouznul a já musel slejzat… ale nějak jsem pozapoměl naskakovat v pohybu na kolo:D