POtrebuju jeste dneska poslat vidlici. JSou na ni násadky na V-brzdy. Mohly by se ulomit? Budu to posílat poštou v balíku. Je možné odmontovat ty trny? Nejde mi to a nechci za to brát silou, aby se neurvaly.
POtrebuju jeste dneska poslat vidlici. JSou na ni násadky na V-brzdy. Mohly by se ulomit? Budu to posílat poštou v balíku. Je možné odmontovat ty trny? Nejde mi to a nechci za to brát silou, aby se neurvaly.
A sloupek, aby se neohnul. Priznej se, ze ty chces pouzit mensi krabici a usetrit na postovnem.
tak to aby ji i vykuchal,pac vahu asi neoklame:-)
Nebo může poslat jenom fotku, ta se vejde do obálky…
Vsak on ty „násadky“ nechce pribalit k vidlici ;)
To uz se taky muzes bat ze ti upadnou kdyz zabrzdis :)
Haha, vtipný komando je tady. JEdna se o tu část na obrázku. Omlouvam se majiteli. Byla to prvni vidle s temahle navařkama, na kterou jsem narazil
Majitel je fakt chudak, jestli mu je urves :)
Jo a budes odrezavat i navarek na kotouc? Ten je jenom z horciku, by se mohl ulomit snaz. Jeste bych se nad tim zamyslel ;) Btw.: uz nam konecne sdelis o jakou se jedna vidlici?
Myslim ze vsichni vi o co jde:-)Odmontovat to jde celkem spatne, je to zalepeny lepidlem. Nech to tam, tomu se nic nestane, akorat bych to necim obalil, omotal aby to nepropichlo balik.
Dík moc. Obalil jsem to kouskem molitanu a lepenkou. Snad to postačí
a vidis tam ty sestihrany?:-)) vtipna hlidka zasahuje.
Já tam měl jen kruh s dvěma ploškama. Fakt mi to nešlo
Zadam o autorska prava za tuhle fotku… Sice vidle uz moje neni, ale tahle nekvalitni fotka je. OSU na ebe… ;o)
Pozor na techto rocnicich se cepy nedaly oddelat.No vlastne daly,ale potom se vidlice rozskocila,nema totiz spodni nohy z jednoho kusu a cepy to drzi pohromade.
bacha na pošťáky :-D
tak paradoxně na tuhle fotku jsem při tom hledání taky narazil. Doufam, že na tu moji bude Česká pošta daleko něžnější
Kdo ho tipoval na 13?:o))) (bez urazky)
Coze?
Dobře, 12.
Máš správně vyplněný profil?
Hlavne strc neco mezi nohy vidle, at ti ji na poste nezlomi jako se nam to stalo ted na krame. Staci ten kus plastu, co tam byva