Prosím pomozte s radou, kde koupt samostatný rám Rock Machine, nejlépe model Stampede. Nevíte někdo, kde ještě tyto rámy mají? Zkoušel jsem snad vše.. Díky moc
Prosím pomozte s radou, kde koupt samostatný rám Rock Machine, nejlépe model Stampede. Nevíte někdo, kde ještě tyto rámy mají? Zkoušel jsem snad vše.. Díky moc
V cyklaci byla inzerce i s tel.cislem. Ale radci never tem cenam co pod tema ramama maj napsany…
Copak, nesedí?
nevím proč by tomu neměl věřit, mě ho tady poslali na korunu za tu samou cenu.
Ad Cover: zkus Bikezone, ale nezaručuju. Jinak ten inzerát o kterým se tady píše je tady: www.bike-forum.cz/…m/294404.jpg
aha tak na Bikezone jim to krapet prořídlo, asi je zájem, zkus teda toho dovozce co je v inzerátu, doporučuju mail, na telefon se dovoláš nějaké paní, která není zrovna v obraze :o)
Na bajkzounu maji Rokmašíny. www.bikezone.cz
Us ked sme tych ramoch..Pozeral som sa a zdaju sa mi totalne lacne…Ja prave uvazujem o meride matts pro ale ked us prisla tato ponuka neviete co vazia tieto ramy od rock machine..konretny nemam ale pri tej cene no neviem
na bikezone už je nemaj (ověřeno tel.) a mít nebudou, a firma klw (zřejmě distributor) je taky plonková; shit…
moje poznámka byla k adrenaline4000/5000
nevím na který se ptáš, ale něco jsem psal tady: www.bike-forum.cz/…4/forum.html#…
Reknu to zcela univerzalne – maji uplne normalni hmotnost…niceho bych se nebal.
Znam v Ostrave obchod, kde by se meli dat sehnat (Cyklo Hrabovsky), a jeden obchod, kde jich par maji je i v Ziline. Na Slovensku si ti hajzlici slusne prihazuji, ale v CR ceny plati, pro dobre lidi se z nich mozna da i spustit :) Hmotnosti v cislech jsem nezjistil, ale do ruky jsou slusne lehke (a to mi uz par ramu rukama proslo..)
Mimochodem, hlavni sklad je v Praze, tam ale uz me kontakty nesahaji.
čéče cyklo hrabovský vůbec RM nebere (volal jsem mu); tudíž info off-topic; btw.-doufám, že řeč je o RM, abych nemachroval… :)
Ivosovi se asi nechce pridelavat dalsi praci :) Ale kdys za nim zajdes a pekne poprosis, mozna se smiluje. Jen nerikej, od koho mas info, bo zdupe i mne. :D Neco by asi slo splasit i pres Jump sport, ale ty lidi tam ja zrovna moc nemusim.
tak kdyby někdo chtěl Wildfire ve velikosti 18, tak u nás v jedné prodjeně jeden kousek visí. Nechal jsem si tam na ten svůj něco montovat a majiteli se tak zalíbil, že si jeden hned ojbednal. Tak jestli jedete na Velocamp a pro někoho byste ho chtěli tak máte šanci :o)))))