Tak jsem se nejak dostal k moznosti vyuzit kreditku k placeni pres net a dost me to nadchlo(no neobjevil jsem ameriku,ja vim!:-)).jenze.co jsem tak v historii nasel a shopy projel,tak mi prislo ze za a) nic moc extra vyhodnyho jsem neobjevil nebo za b) maji psychicky problemy mi to poslat do CR.nebo take treba neposilaji jen ramy,kola atd. Tak bych se chtel zeptat.odkazte me na nejake zajimave nabidky,co vas treba napadnou,ktere jste nekde videli(pokud to netajite:-)) a zaroven na shopech ktere jsou pri placeni naprosto bez problemu.. cil je,dostat se k necemu,co u nas moc neni je to u nas opravdu problem.prostoze obvykle zbozi za pouze drobet lepsi cenu me prilis nezajima.zajimam se hlavne o ramy(hlavne XC HT:-)),vidle(foxe,magury.. no vlastne to je tak vsechno:-)) a potom asi ruzna bizuterie na bika. ps:ja vim ze tenhle thread neni zrovna originalni,ale s tim co jsem nasel,jsem moc spokojeny nebyl.zrovna moc threadu nezakladam,tak se slitujte a zkuste mi poradit a udelat radost:-)
a bonusova otazka pro ty co se hodne nudi.jak obvykle probiha cela objednavka pri platbe kartou,co to obnasi?nezajima me postovny atd,mam zkusenosti pouze s dobirkou a to je az prilis user friendly.tohle mi uz neprijde tak snadny. pps:DIKY!:-)