Všiml jsem si, že je tady dost lidí z Prahy a jelikož tam budu dobrej měsíc v létě prudit tak by mě zajímalo, jaké závody v této oblasti a v tomto čase (asi červenec) stojí za návštěvu:-) Díky
Všiml jsem si, že je tady dost lidí z Prahy a jelikož tam budu dobrej měsíc v létě prudit tak by mě zajímalo, jaké závody v této oblasti a v tomto čase (asi červenec) stojí za návštěvu:-) Díky
Můžeš si dát super závod jako messenger. Hlavní výhrou je život a pokud budeš dobrej, tak i celkem tučná finanční odměna. Ale jelikož jsem vidlák z koleje, tak jiné závody tu neznám.
To mě už napadlo, ale nevim, jestli by měl kdokoli zájem o někoho, kdo se v Praze zas tak nevyzná…
na mesic te moc firem nevezme…
tak ono by to klidně šlo i na dva měsíce.....neznáte někdo nějakej link nebo kontakt, kde bych se na toho mesíka mohl zeptat?
no rovnou ti reknu ze u nas se brat na leto asi nikdo nebude – na brigadu, zkus Sprinter,Curier servis,Fast Arows,
Ja se ti muzu zeptat, kamarad jezdi v nejaky firme, kde nedostavaj vejplatu a jeste musi jezdit i se zlomenym prstem, jinak by ho ten pan co mu neplati vyhodil. Tak kdybys mel zajem, tak urcite nebude problem. :)
hmm, tak to by byla pohoda:-D
Ta oblast za navstevu nestoji. Zitra tam zas musim:o(
Nevis co mluvis vidlaku! Dotalc kolo uzdrav nohu! ;-)
Az ji uzdravim, tak uz mozna roztaje i klinovec a pak me do Phy s bikem nic nemdostane:o)
Prague Prokop valley, Kinska, pod Ladronkou – Whistler hadr! ;-)
Ptal jsem se pred urazem Petra, jestli tu neco je a prej neni;-) Taky jezdi vzdycky pryc. IMHO na jare, kdyz je u nas snih, to pro me cenu ma, jinak asi moc ne, i kdyz bych nekdy misti lokality zkusit mohl. Semestr se ale rychle chyli ke konci tak uvidime, jak to pujde. Na mym nazoru, ze bych v Pze nechtel zustat zit ani za nic, to ale nezmeni:o)
Nahodou ja byl v nedeli pojezdit v Pze a cim dal vic s tebou musim souhlasit :-D
Kinska a Pod Ladronkou? Co tam a kde přesně je? Díky
presne PH je biku zaslibena :-D
Kdyz ty u toho musis vozit balicky – to u nas od stromecku ke stromecku jaksi nema smysl, no:o)))
nejlepsi zavody, jsou nocni orientaky od pigiho.. ;)
anebo mohl bych se k někomu z vás když tak přidat při vyjížďkách?