mám slušný LX náboj Shimano – 7kolo mám ořech na 8kolo – dá se tento ořech použít uvedený náboj ? Sedí šířka, není potřeba delší oska, není tělo staršího náboje širší než tělo náboje na 8kolo ?
mám slušný LX náboj Shimano – 7kolo mám ořech na 8kolo – dá se tento ořech použít uvedený náboj ? Sedí šířka, není potřeba delší oska, není tělo staršího náboje širší než tělo náboje na 8kolo ?
kdysi jsem takhle taky prohazoval orech a nebylo nic dalsiho potreba – teda az na misto 7pastorku 8
7micka mela vetsinou osu 130mm.Takze si ji premer,mozna tam bude 135mm,to pak muzes vymenit jen orech.Pokud bude 130mm,tak asi i osu:(
Nevíte náhodou, zda to lze i u silničního náboje Shimano 600 Ultegra (tipl bych cca model z roku 95) – tedy ořech je 7sp. a dát tam 8sp.?
mělo by to jít,mám to takhle na zimáku…Tím pádem tahle nába postupně zažila 7,8,9 a nakonec i 10kolo :)
Díky za info,
Kde jsi sehnal ořech?
Jde to jen tak vyměnit nebo musím něco kutit?
Jak si tak uvědomuju,ořech se měnil v roce 2002 :) Takže podrobnosti už nevím…Nicméně ceny samostatných ořechu jsou docela maso,takže bych spíš vzal celou nábu,ze které to bude pasovat. loni jsem takhle řešil XT nábu, celá nába vyšla na půlku ceny ořechu :)