Tak ústečáci sem:)))
Tak ústečáci sem:)))
A zlý od nás pryč…
Jj
nejsi ty ze splzně?
????:)
orca psal „zly od NAS pryc“ …tak rikam, ze je z plzne, tak kdyztak od Vas..ne? :)
ahaa,promin,jsem po ranu trochu pomalej:))))
a hergot ono bude uz polednee…:)))))
hele tudleto se mi vopravdu nelíbí, copa se tu sereš do plzeňáků :-)
no to ses teda vycajchnoval…nějakej topic by to chtělo…jen mi prosím nepište kam všude o víkendu pojedete protože já zas pro změnu budu až do pondělí hnít v práci :(
No mi jsme chteli vyjet s Kubou9 nekam spis jako na FR. A kamos rikal ze mi ukaze nejakej trejlik na Strizaku,takze jenom takovy zevlovani,zaskakat a pak na pivko:)
mrdky…
Mrdky se nerika…:)
ted mi kamos posilal nejaky foto trati:)
email.seznam.cz/getAttachment?sessionId=jQCuaHQ55njH&messageId=125&attachmentId=541
Hmm,tak to asi nejde co?:((
no tak to tedy fakt teda jako neee… kdy že jedete na ten střížák a kde je ta trať?
jedeme v nedeli po obidku:) a je to prej nekde na Strizaku,ale nevim presne kde…
de o to na kerou stranu-ale vzhledem k tomu ze mluvite o FR predpokladam ze na tu prudsi tj. od vysilace dolu na bukov jakoby k rondelu???
Hele čéče nevim vubec,asi jo,ale fakt nevim…V pondeli to popisu:))teeda esli ze nezabiju:))))
no jo už sem to našel…2 fotky se otevřeli a dvě nee. Jestli tohle je FR tak vezmu svý FR trekingové kolo a nenápadně pojedu s váma…ale nikomu to nerikej poslal sem ti telefonni cislo do mailu tak mi posli SMS muzem se sejit u hospody na strizaku
haha:))no pocitej s tim ze fotky vsechno vzdycky „placatej a zarovnavaj“!:))
no to asi jo. ale ja sem stejně magor a po dvou dnech v robotě sjedu cokoli :)
No pokud se mrknes na tu jednu fotku,tak to tam vypada jako cca metrovej dropik:)nahore… A to nevim jak to tvuj trekac rozdejcha:)))
hmm tak to sem zas jako v klidu ten drop se dá prostě vobjet a můžu vás kdyžtak fotit…třeba bude nějaká pjekná *****…:)
to je prave to,sjet nebo objet se da skoro vsechno:))) Ale joo,klidne pojed,na ty fotky te urcite zneuzijem..:)
Jinak predbeznej sraz je cca ve 14h pod Strizakem „u letadla“ – teda tam jak bylo:)))))
kde bylo letadlo fat netuším…bude docela sranda až na těch svejch kozách pojedete nahoru…to už sis najel ty kolena? jinak já nebudu mít moc času tak bych se s váma sešel někde nahoře a pak mrknul kudy to vlastně pojedete dolu…
Klidne.. No nahoru se zasadne tlaci:))) A kolena jsem si bohuzel jeste nezajel:((To trva tech cca 500km. zatim mam na XCecku najeto cca 150:(((((
Jinak letadlo bylo,jak jdes s Klise nahoru na Strizak,jak je tam takovy jakoby zatravneny hriste…a pak jdes cestou nahoru k bunkru a pak panelkou k cvicaku…
no tak to ja potrebuju vyjet uplne jinudy-delam hnedka pod kopcem ale smerem k zimáku a cestu mám vodsud rovnou nahoru..kdyz tu bude klid tak strizak je takovy misto kam muzu na chvilku vypadnout a vim ze se stihnu vratit rychle dolu kdyby se neco delo…zvlast na kole…
jako v praci?:)
si myslíš že si od rána dělám srandu???
myslel sem jakože na kole sem ze strizaku dole rychleji než pěšky…nebo co nechápeš???
no chapu:) to jako takhle utikas z prace joo?:))))
mlč už hade!
Tak zmena!!! Sraz je v 14:30 u vysilace na Strizaku!!!
no výbordelně-to je slovo, budu tam!
to dada: tak jak je po vcerejsku??:)))
grrrr.....na basket zitra nejdu urcite, a dneska holt nebudu doma plnit zadny povinnosti. Ale urcite to neni nic horsiho nez trosicku natazenej sval. zajimavy je ze nejlip se mi chodi do schodu a ze schodu, po rovine kulham a nejlip mi je na kole!
No taaak:)) tak to mas jeste dobry!:)na „povinnosti“ se vymluv treba ze ses unavenej z biku:)))))a dneska se aspon muzes projet:) To ja mam ten narazenej kotnik a boli to jak prase:(tak nemuzu moc fungovat nohou v kotniku,ale to na „povinnosti“ nema zadny vliv:)))) bohuzel do schodu a na kolo to neni:(((
no proste sme si hezky zajezdili…:)
:D no ja snad uz zitra vzdycky po praci pojedu na vyjizdku…Takze tak cca v 18h odjezd od kramu a pojedu najizdet km na stezku…Tak se muzem treba domluvit…Dneska tu bohuzel nemam bike:(((
v sest uz se válim u telky :) ja vyrážím na kolo nejdele ve ctyri. ale momentalne doufam ze se zmatorim do vikendu – meli by sme jet do Pisku a kola sme chteli brat ssssebou…
lenochu!:))vzdyt tam stejne nic nedavaj!:)))a zpravy??tam je kazdej den to samy!!politika,bouracky a zviratka!:) to ja bohuzel na kolo vyrazim kdyz mam cas:((((
to kuba9: cekals tam nebo ses na to vyprd,kdyz bylo tak hnusne… Ja tam dorazil az tak na trojku…
to dada: tak jsem si vcera pustil to video,tyy woe to je krava!!! Docela tezkej vodpad tyyhle planety!:))
no jo spíš vodpad z moravy…náhodou je dobrá…:)
Mno,co na srdci, to na jazyku. Neni nad to mit uprimnou pritulkyni…
zebych sem dal odkaz…mozna by pak UL2 prekonal czechtek…ale bojim se ze bych spis dostal BAN
No radsi ne!Je to fakt socka!A jeste pí.. k tomu!:)
no mě to teda dost pobavilo…i když je pravda smutný že je to naše spoluobčanka…nikdo z nás ale netuší kolik holek okolo nás se takhle živí…
Jj,pravdu diz:(((
Ja na tom nic spatneho nevidim. Kdyby se drzela psaneho textu (ach ach oooch) tak by jeste dostala oskara. Takhle to pustej Spanelum jako exotiku a voni buduou prd vedet co rika :-)
To jo,ale stejne je to spina jedna!:)
no tak uz se nerozciluj…:)
ne,uz nebudu:))
No tak o tuhle bych si nevoprel ani skladacku,natoz jednoho z mejch biku!