Mám doma přední naboj s rafkem a špicema a chtěl bych to skusit vyplest.Ještě nikdy sem to nedělal,tak bych se chtěl zeptat jestli se mam řidit nějakými pravidly.No prostě jak na to .diky za každý příspěvěk.
Mám doma přední naboj s rafkem a špicema a chtěl bych to skusit vyplest.Ještě nikdy sem to nedělal,tak bych se chtěl zeptat jestli se mam řidit nějakými pravidly.No prostě jak na to .diky za každý příspěvěk.
tak tady mas presne popis jak asi.dole jsou pak linky na pokracovani. uprimne jsem se do toho dal pred tydnem taky a preplest to na novy rafek to bylo docela v poho ale ted to vycentrovat bez centrovaci vydlice a utahnout presne niple…no nevim nevim dost silne premyslim ze to hodim do servisu abych letos jeste vubec vyjel…ale tak zkousen a opakovani je matka moudrosti ze:o)
jo a ten link :o)))) www.ambike.com/view.php?…
jojo diky moc
Vyplet samotny skopirujes podla nejakeho existujuceho kolesa. Nepopliest prave a lave otvory v rafiku. Ak ti navyse vyjdu pekne spice okolo ventilu bude sa ti lepsie fukat, ale da sa v pohode zit, aj ak sa tam krizia.
Rovnomerne nasrubovat niple. Napr. 5 otacok pri vkladani niplu na spicu. A az su vsetky spice zapletene, tak Zase obehnut cele koleso a pridat kazdemu niplu rovnaky pocet otacok. Az je to ako tak utiahnute ako ma byt, tak otestovat ci je rafik v strede naboja (plati to rovnako pre predne aj zadne koleso). Vlozit do ramu (predpokladam, ze centrovaciu vidlicu nemas) a zapamatat si ak odaleko od brzdovych gumiciek je. Otocit koleso (na zadnom napr. kazetou na tu stranu, kde ma byt kotuc) a vzdialenosti musia byt rovnake. Inak hybat vsetkymi niplami a posunut rafik.
Dalej podla prirucky o centrovani. Teda dodrziavat sucet otoceni 0 (ak utiahnes 2 lave niple kazdy o pol zavitu, tak bud utiahnes 1 pravy o cely zavit alebo to tiez rozlozis medzi viac spic. V zavere centrovania je aj 1/4 otacky vela a treba niplami hybat menej.
dikes