mate nejake skusenosti s e-shopom www.nubuk-bikes.de ? niektore ceny su tam velmi zaujimave, ale neodpovedali mi na mail. objednaval niekto odtial, je to seriozny shop?
mate nejake skusenosti s e-shopom www.nubuk-bikes.de ? niektore ceny su tam velmi zaujimave, ale neodpovedali mi na mail. objednaval niekto odtial, je to seriozny shop?
ahoj,
jen ty nejlepsi. Kupoval jsem tam dvoje magury, pedaly a nejaky razeni atd. naprosta duveryhodnost. nechal jsem si to ale posilat ke kamosovi do berlina, takze nevim jak je to s mezinarodni dopravou.
C
super. ja si to asi necham poslat do rakuska na postu…
Jak to posilani na postu v Nemecku funguje?
objednavam tak z bikestoru.cc. balik mi chodi na postu pri slovenskych hraniciach. pri objednavka uvediem aby tovar ulozili na poste na moje meno. sluzba sa vola „postlagernd“ – v podstate je to dobierka. zalezi samozrejme na ochote predajcu…
Dobirka= platis to na ty poste?
presne tak…
Koukam, ze zrovna na tomhle shopu bych do Nemecka usetril 5€, coz projedu na benzinu:o)
pokial to mas daleko tak to samozrejme nema vyznam…
Tak 20km, ale uz tak se to asi nevyplati, pokud tam zrovna nejedu.
co chces kupit? By som sa pridal, necham to poslat na seba (zijem v Rakusku) a prinesiem do Bratislavy. Porto pol na pol.
planujem kupit set kolesa a brzdy. pomaly sa zacinam informovat. este mam v plane skusit trochu pritlacit na bikestore.cc aby znizili cenu…
aha, tak ja budem asi objednavat skor
rozmyslim si to. ak ucinim rychle rozhodnutie tak sa ozvem…