Zajímalo by mě, jakou máte zkušenost s tímto konstrukčním typem fulla?
Zajímalo by mě, jakou máte zkušenost s tímto konstrukčním typem fulla?
Ja mam takove zkusenosti, ze tady s tim porad nekdo otravuje. Sam neumi ani cist a bude nam tu kazat o pravopisu :)
o.k., soráč, nevšiml sem si :). Jo každej udělá chybu když spěchá :)
Vypomoc negramotů: www.bike-forum.cz/…9/forum.html#…
Vaha 2090,– g bez tlumice ? No tak tomu neverim ani nahodou. Mozna tak nejmensi model, bez laku, patky, hlavoveho, cepu, atd .. :)
jinak cena docela ujde.
Hele to je stejnej shit jako mam ja. Jo, to facha, lepsi nez hadrtail. Nicmene dost tomu pomaha FOX tlemic.
A slušná technika jízdy :o)
Kterou postradam :-)
To je neco jinyho nez mas ty. On se to snad nikdy nenauci. Tolik let uz zkousi jezdit na kole a stava se z nej akorat vylizanej chrt :)
No jo, mas pravdu nacelniku. Ja ten cep na zadni stavbe mam nad osou. Omlouva me snad jen ze spatne vidim :-)
taky jsem po nem chvilku koukala, dokonce se mi naskytla i moznost ho vyzkouset. te jsem nevyuzila. za a stejne nebyly prachy a za b mi jeho prodejce prozradil, ze se to dost krouti a houpe. ze by ty prachy byly lepe investovany do neceho lepsiho… toz asi tak. navic na me jsou spydery moc dlouhy.
Ono prave zalezi na tlemici. Me se to treba nehoupe a kdyz tak minimum … na tlumici chod tak 2–3mm. Hodne zalezi naslapani a taky ano, ProPedal :-)