Hledám lidi na společné vyjížďky / tréninky z okolí. Bike i silnice. Případné zájemce prosím o kontakt na můj mail (viz profil). Díky :-)
Hledám lidi na společné vyjížďky / tréninky z okolí. Bike i silnice. Případné zájemce prosím o kontakt na můj mail (viz profil). Díky :-)
… dobrovolně se hlásím :-)
no ale ty se nepočítáš, ty už si evidovaný :-))))
no no no, uvedom si, ze kdyz budes moc trenovany, tak s tebou nebude skoro nikdo chtit jezdit :) (no, zustane jich mozna dost, ale se mnou turistou nepocitej :))
ha! to říká ten pravej:-), který že si skončil na časovce?:-)))
:-D ted sem ani nejel, vymluvil sem se na bolave koleno.. tohle byla na mne moc tezka trat, mistama do kopce… :) a hlavne sem letos este na kole ani poradne nesedel, az budu zdravy tak se snad nejak rozjezdim
jéžiš sorry, spletl jsem si Ananase s Andrzejem – to je to rychločtení :-). Takže se ozvi na mail a dohodnem nějakou vyjížďku v pohodovém tempu :-)
:-DDD se mi zdalo, zkud mne znas :)
hmmm:)…a co jezdíš:)???
pohodové vyjížďky jak na biku tak na silnici, nejsem turista ale ani závodník… :-)
Tak kdyby jste nahodou jeli na nejakou turistickou vyjizdku, tak se pridam… :o)
ja jsem z tesina…
Jsem z Terlicka, a rad bych se nekdy pridal ale videl bych to tak az na cerven, bo ted mam kola v brne na koleji.
OK, až budeme pořádat vyjížďku, budu vás informovat na maily. Tento víkend asi nic – učím se na zkoušky :-(, příští týden je Šela tak bych to viděl na ten další. Kdyby někdo vyjížděl na silnici přes týden tak se ozvěte
Jen počkej, Zající!