Tak co kdo jedete na Libavou 30.4-je otevřena veřejnosti. Dáme nějaký sraz? Kde a v kolik navrhujete.Popřípadě jakou trasu
PS:Osobně nevím zda stačím dát dokopy kolo(tak nevím zda se zůčastním), ale byl jsem požádán, abych to sem napsal.
Tak co kdo jedete na Libavou 30.4-je otevřena veřejnosti. Dáme nějaký sraz? Kde a v kolik navrhujete.Popřípadě jakou trasu
PS:Osobně nevím zda stačím dát dokopy kolo(tak nevím zda se zůčastním), ale byl jsem požádán, abych to sem napsal.
Jestli bude pršet tak nejedu. Jinak jo. Sraz u ruskýho kostela třeba? nebo za myší dírou u autobazaru? 8h nebo až 12–13h?(minule sem jel odpoledne a bylo to lepčí)
bych vyrazil spis rano kolem 9:30 …
mně je to jedno…vstávám po 6h :)
jestli budu v OL, tak jedu.
Jedu, ale s pritelkyni. Leda ze by byla i skupina sneku, to bych se pridal :-)
jo, jedu urcite dlouhou :)
Pokud nebude skarede, tak s Pekackem urcite jedeme. Akorat se k vam nekde pridame, protoze pojedeme od nas. Uz se tesim :-)
jedem s kamosema asi z Mrsklesu nebo jak se to tam jmenuje. Nebo mate lepsi tipy? Nezname to tam…
Ja pojedu s kamosema a asi ani ne pres ty vstupni stanoviste ale vemem to asi za daskabatem do lesa.
Bohužel ani letos nejedu :-( Jsem po nemoci (nebo ji ještě trochu mám),
ale to by tak nevadilo jako to, že budu celý den v práci. Jinak pro zájemce
se skuste zeptat na propustky do VVP. Musí se podat písemná žádost a těm
šťastným je dávají do konce roku. Né ovšem do celého prostoru. Skuste
tak email: uuvu.libava@iol.cz snad
jsem to napsal dobře.
Jinak přeji hezké počasí a fajn bikování ve VVP Libavá.
jede nekdo z Ostravy?
Jede nás asi 8, počítám, že se mi je podaří přemluvit na odjezd okolo 7,30 z Olomouce. Když se nepodaří, tak nás asi pojede míň:) Jinak trasa asi Mrsklesy – Pramen Odry – Kozlov – Velká Střelná – Libavá – (stará voda) – Domašov – Jívová a údolím nebo přes Pohořany zpět. Pojedou i nějaké prý „slabé“ ženy, takže tempo turistické:)
jedete zase s tesmanama, ze ? Pridal bych se, ale v tuto dobu se doplazit ke kostelu je pro mne nadlidsky vykon :) No nic opet pozdravuj pavla :))
Ted hlasili v radiu, ze poradatele letos ocekavaji kolem 5 000 lidi… to bude mela :-) Ja bohuzel nejede, pracuju :-(
Počasí přát spíše nebude. Bude to o moknutí… .
Zdravim,tak bylo by dobry kdyby se tady podarilo domluvit konkretni misto a cas odjezdu z olomouce… Tesmani by si to mohli vzit treba na povel ;)
Dobrá, zítra se stavím v krámě, domluvím se a dám vědět.
prý vyjížděj v 7h od krámu
v tom případě se tam dneska nestavím:)
snad nebude pršet,ale tak brzo nejedu :)
viz Forum: www.tesman.wz.cz 24. 4. 2006 (17:55) Od: Buky (pavel) Tak vážení kdo chce jet na Bílý KÁMEN tak se jede v neděli 30.04.2006 v7:00 Hod. od krámu a nebo se pobere zbytek u ruského kostela 7:10
jj, četl jsem
No kdybych mel kolo tak jedu ale na silnicce tam litat nebudu:( Snad pristi rok.
Ted jsem narazil na info, že akce bily kamen je odložena na 7. 5. Více na kultura.muvb.cz/Article.php?ArticleID=367&Menu1ID=20&Menu2ID=42&Menu3ID=0
Tak už se mi podařilo naštvat telefonem s touhle zprávou asi 10 lidí:) Příští víkend bude celkem nabitý – v sobotu Šela, v neděli Libavá…