Prave jsem ve zpravach slysel. ze Nizozemkam ukradli 5 kol, skoda za pul mega, ku..y zlodejsky
Prave jsem ve zpravach slysel. ze Nizozemkam ukradli 5 kol, skoda za pul mega, ku..y zlodejsky
gracie … to je kde ?
Asi nějaký závod samiček :o)
to je nakej zenskej etapak na Morave
Jede se od vcerejska v Orlove a okoli, jinak je to kazdorocni mezinarodni zavod.
dlouho nebyla žádná mezin.ostuda…
vsadim se, ze je nemeli zamceny
Pokud je v Orlove nemely zamcene, tak to uz je predem mnely slohnute… :o)
bylo to v Petrovicich u Karvine. pry jim to vzali z auta. vsichni ostatni si je dali dovnitr hotelu, jen Nizozemci neverili, ze by nekdo ukrad kolo, ze kdyz tak, tak se kradou jen auta, ktere meli pojistene. tak uz asi jsou zase o neco chytrejsi :/ jet na narychlo poskladanem kole ze zbylych soucastek ..nezavidim
V těch místech můžou být rádi, že zloději nevzali i auto …
Jé u nás se jela druhá etapa (nejdelší a v nejhorším terénu) a pár bab dokonce spadlo. Jinak ty kolečka, na kterých se vezly… Pinarello na Borách a Recordu… slint slint
Museli s tím počítat – v Holandsku se kola kradou ještě víc než u nás, mám takový dojem…
mozna se tam kradou vic, ale jezdi jich tam taky vic!! to neni argument!! vypovida to o nase nature :-/ i kdyz je pravda, ze zlodeji mohli klidne byt jine narodnosti…
Jo romske a nikdo me nevymluvi, ze rom neni narodnost… pro me je :D
Krade se všude: www.janhruska.cz/…ro2005_5.htm