Zdravím. Zajímaly by mě vaše skušenosti s ochranou potravin proti vysokým teplotám..Aby se nám vitamíny v čokoládě neroztopily..Mají význam hliníkové krabičky z pionýrských dob?
Zdravím. Zajímaly by mě vaše skušenosti s ochranou potravin proti vysokým teplotám..Aby se nám vitamíny v čokoládě neroztopily..Mají význam hliníkové krabičky z pionýrských dob?
No tak jednoznacne nejlepsi ochranou potravin pred zkazenim je rychle je sezrat;-).
Nevím jak ty ale já si NIKDY neberu sebou nic čokoládového . Jelikož si to dávám do kapes na dresu tak by to bylo nepoživatelné . A kvůli tyčince nezastavuji a jím za jzdy. Doma nakoupím musli tyčinky v jogurtové polevě a natrhu hořejšek abych je mohl za jízdy pohodlně vytlačit a spapat. Jinak mám pocit že čokoládu nic nezachrání…teda pokud se nebavíme o transibiřském bikování…
presne-na svihy cokoladu nebrat! dela bordel… ja vozim tycinky normalni/nebo s jogurtovou polevou (rostlinny tuk a s jogurtem to nema nic spolecneho stejne jako cokoladova poleva, kdy je CB – cocoa butter nahrazen CBS – cocoa butter substituent nebo CBR – coca butter replacer) to jen tak :)
Jogurtová poleva taky teplem teče a dělá binec. Vozím gely, tablety, hrozinky a jiné sušené ovoce, tyčky bez polevy.
gely,tablety…a mas je radsi krvavy nebo pekne propeceny?:)
No to je skoro jako poradne propecena cokolada s krvavou jogurtovou polevou:o)))