• defenger

    Zdravím. Zajímaly by mě vaše skušenosti s ochranou potravin proti vysokým teplotám..Aby se nám vitamíny v čokoládě neroztopily..Mají význam hliníkové krabičky z pionýrských dob?

    0 0
    • pelt  

      No tak jednoznacne nejlepsi ochranou potravin pred zkazenim je rychle je sezrat;-).

      0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • orca  

      Nevím jak ty ale já si NIKDY neberu sebou nic čokoládového . Jelikož si to dávám do kapes na dresu tak by to bylo nepoživatelné . A kvůli tyčince nezastavuji a jím za jzdy. Doma nakoupím musli tyčinky v jogurtové polevě a natrhu hořejšek abych je mohl za jízdy pohodlně vytlačit a spapat. Jinak mám pocit že čokoládu nic nezachrání…teda pokud se nebavíme o transibiřském bikování…

      0 0
      • kusabi  

        presne-na svihy cokoladu nebrat! dela bordel… ja vozim tycinky normalni/nebo s jogurtovou polevou (rostlinny tuk a s jogurtem to nema nic spolecneho stejne jako cokoladova poleva, kdy je CB – cocoa butter nahrazen CBS – cocoa butter substituent nebo CBR – coca butter replacer) to jen tak :)

        0 0
        • rarášek1  

          Jogurtová poleva taky teplem teče a dělá binec. Vozím gely, tablety, hrozinky a jiné sušené ovoce, tyčky bez polevy.

          0 0
          • Páník  

            gely,tablety…a mas je radsi krvavy nebo pekne propeceny?:)

            0 0
            • pelt  

              No to je skoro jako poradne propecena cokolada s krvavou jogurtovou polevou:o)))

              0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.