potreboval bych poradit s vyberem fafku na XC tak do 1000kc za kus,a k tomu jeste nake draty.diky za vase nazory
potreboval bych poradit s vyberem fafku na XC tak do 1000kc za kus,a k tomu jeste nake draty.diky za vase nazory
myslel jsem rafku
Před Crossmaxama jsem měl 2 roky Remerx Eagle,DT Swiss 2,0 a náby XT a absolutně bez problému.Centroval jsem je snad jenom jednou.Vypadají sqěle,drží taky a cena ještě lepší (asi 350 Kč/kus).www.remerx.cz/index.php?…
ja jsem si letos poridil rafky MACH 1 za necelych 500,– (prej se delaj ve stejny tovarne jako Mavic)…a nemuzu si stezovat
Vozim rafky Mavic XM317 disc, maji peknou vahu, tusim ze 450g a stojej tak 500–600kc, ale to nevim jiste:-) Odjel sem na nich celou lonskou sezonu a absolutne bez problemu, jen mi nekdo slap do vypletu, tak sem jezdil pak asi tak 2 mesice na lehkej osme, jinak by se na ne nemuselo sahnout… A draty naky obycejny Hvezdonice:-)
o tech sem uvazoval.laka me na nich cena
Rafky na kotouce nebo na V, jaky styl jizdy,tvoje vaha?
potrebuju rafky na kotoucove brzdy.vazim tak mezi 85–90kg podle formy.jezdim vetsinou v lese po turistickych trasach
tak po zkusenostech z okoli asi Mavic XM321 (ja je ale nejezdim mam V). Ja osobne bych si trosku priplatil za XC717Disc
Jo a draty urcite DT Competition 2/1,8
zatim dik.posledni rozhodnuti je asi na me