tohle téma se nakouslo už v dredu o utíkání před policajtama, nicméně pochlubte se, kdo jste narazili na nějakou pěkně blbou nebo naopak dobře udělanou stezku. já pomocí CTRL+C a CTRL+V vykradu svoje přízpěvky z policejního vlákna
Zámková dlažba na stezkách obecně je oblíbená kratochvíle i v olomouci. panebože jak já ty stezky nenávidím. na silničce je to strašně příjemné. takže se snažím jezdit tak, abych se jim vyhýbal, nicméně zmrdi na radnici těchle stezek budují stále více. já snad budu muset přejít na bajk, ideálně na fulla, tam to vadit nebude… já chápu, že silničáři jsou na silnici docela velká minorita :-) , většina lidí má bajk, takže jim zámkovka moc nevadí… ale snad když už projektuju stezku, tak u toho používám snad i hlavu, ne???? nebo snad nikdo z komunálních politiků ještě neviděl silničku? [asi ne, protože většina celebrit a politiků se prezentuje na bajku, bo je to asi in]
jinak, olomoučáci jistě znají novou superstezku, co vede od bývalých mrazíren na wolkerově, stoupá do kopečka kolem železniční tratě na ulici štítného a u nemocnice se mění na pěkný maglajs. pod světelnou křižovatkou totiž končí na chodníku, nutí cyklistu slézt a přejít po přechodě, pak nasednout, jet cca 20 metrů, přejet silnici, potom najet na děsně hrbolatý chodník, opět přejít po přechodu, jet cca 50 metrů po dalším chodníku a potom najet slavnostně na silnici, kde je pro cyklisty vyhrazený pás. jenže na pravé straně tohoto pásu je 2× autobusová zastáfka a několik parkovišť. no kterej dement tohle navrhl, toho bych rád viděl.
BiSon (02.05.2006 12:19:15) 147.231.2.xxx 3×> zdrhani pred policii
(chlupatyma) (^ odpověď na 2× ^) A videl jsi, jak ta cesta pokracuje po
foerstrove? chodnik bez stezky, stezka, svetelnej prechod, konec stezky. zacatek
stezky zase 3m pred dalsima svetlama atd. Nebo tu „stezku“ u zimniho
stadionu? chodnik sirokej tak, ze kdyz se potkaji tri lidi tak maji problem si
vyhnout a oni pulku uriznou na cyklostezku. nekdy ty projektanty fakt nechapu
:-(
jo, foerstrovka, kde je stezka vedená po rozbitým chodníku je taky
vynikající. tama ale moc nejezdím, byť bydlím poblíž.
a u zimáku taky škoda mluvit. tam je ta stezka k ničemu, chodník fakt ouzkej a vyhýbej se tam. tama jezdím natvrdo po silnici a jsem připraven se s bengama klidně pohádat, ale stezka vedená po chodniku je IMHO větší riziko než jet na kole normálně po silnici. chodci jsou děsný bestie, když bez varování skáčou před kolo na stezce.
a co u vás? dobrý nebo blbý?