Zdravim všechny milovníky biků, zajímalo by mě jak jsou na tom s cyklistikou vaši partneři/partnerky.
Zdravim všechny milovníky biků, zajímalo by mě jak jsou na tom s cyklistikou vaši partneři/partnerky.
Anketa: Pokud tvůj partner/ partnerka nejezdí na kole:
ukecavam a snad se rysuje investice do kola a potazmo i zacatek cyklokariery :)
Tak to vypadá nadějně. Doufám, že to přemlouvání nebyla moc velká dřina :-)
no to ani ne…spis byly limitujicim faktorem penizky…ted to vypada lip…tak snad na leto :) no a pak jeste naucit trochu jezdit…na kole se teda udrzi, ale znas to :)
Jak to vypada doma? no…po vymene partnera za aktivniho bikera je zivot mnohem jednodussi… A je to takovy soutezivejsi… predhanime se v najetejch kilometrech, v maximalce ve sjezdech, v AVG na „vyletech“, pereme se o obleceni, o mazadla na retez, pujcujeme si navleky na tretry i rukavice. Mejeme si navzajem kejmly i kola. Proste souzneni dusi… nanestesti jsem ja ten ujetejsi a prastenejsi, takze me muj drahy polovicak musi dost krotit (hlavne v utraceni) :)
myslím, že většina bajkerů si teď povzdechla, že by tě chtěli mít doma :o))))))
ver tomu, ze nechteli. Muj muz je andel… a ja myslim, ze me ma za trest :))) … zlobim ho, a vubec si ho nezaslouzim… Svaty muz, svaty… jen co je pravda. Nemenila bych!… (a az budu, ozvu se :DDDD …ehm, spatny vtip…)
tak to ja bych ji doma mit nechtel…:)))))) Jeste aby chtela lepsi komponenty…:)))))))))
pochopil :)
já to taky pochopil :o) si myslím, že si zasloužíš minimálně XTčko – XTR bych nikomu nepřál :o))))) takže v tomhle bych problém taky neviděl :o)
Aspoň si nemusíte stále obhajovat investice do bajku, ale navzájem se chápete......
Nechtel, nechtel…a Luka muze byt rada, ze si nenasla sjezdare :o)
ty me znas a ty se nepocitas! ;)
ale ja a sjezdar? ne, to by neslo :) blbe vidim a nemam moc rada rychlost, kdyz uz se mi rozklepe obraz a ja nevim kam jedu… a silnicek se zase bojim :)
Tsss…ja se pocitam :))…ja se pocitam uplne nejvic :o))))
Nevim kam jedu…sak to je v DH u me uplne normalni…z toho si uz nic nedelam… :)
Habib musel v minulym zivote strasne moc zlobit, co? :)
:) tak se teda pocitej… kdyz mi delas „icq hotline“ :)
nepovidej, a me rikali vsichni, ze to neznaj… :)
Zlobil? Ja myslim, ze prinejmensim musel bejt masovej vrah :)))
Jezis, nepodcenovat se. Proc by mel s tebou trpet? Stejne by si mohla trpet ty s nim ;-)
naopak, ja se nepodcenuju :))
Presne tak. Taky jsem si rikala, ze pro toho chlapa nejsem dost dobra a ted vim ze jo ;-)
Ale znaj – vychazej z predpokladu, ze vsichni lzou, pripadne kradou (CSSD) a uvidis :o)
Hotline … jo jo..... :-DDD
Ale…dyt Ty jsi hodna zenska hele…sak vis :)
zdarek luka…teďka koukám že si ji vozíš na vitesse Ti tak mi prosím přispěj svými zážitky to threadu „na čem si ji vozíte“ dík d.
Si mel dat do ankety: Jezdi lip nez ja
jo, spravne Medunko, me to tam taky chybi, tak jsem nemohla hlasovat… a chudak padlista, ten taky hlasovat nemuze :)
Jak může jezdit líp když třeba na tom kole nejezdí. Anketa se týká právě toho, když druhý z páru na biku nejezdí
tak to z toho neni poznat… otazka zni, jak jsou na tom vase polovicky… ne „vase nejezdici polovicky“
Ale z otázky v anketě je to snad jasný nebo ne?
jo, ze tam chybi otazka „polovicka jezdi aktivne“…nebo tak neco
se ta anketa musi cist od zacatku. vcetne nadpisu;-)
no, snad se zacina neco rysovat…
Takze naklady na kolo x2, ale bude to radost :-)
Nedá se říct, že by zrovna bajkovala, ale tak 10–15 společných výletů za rok asi uděláme, ale 1500km naježděných na kole za posledních 5 let myslím hovoří za všechno :o))))))
začíná to vypadat slibně. Ted si pořídila scareba :) myslím že dá letos přes 3500km úplně v klídku. Jenom mám občas strach v težším terénu jako třeba na Točný nebo vykopávkách, přeci jen zatím nemá vyjetou jistotu v technických pasážích, ale zase se nebojí. Ikdyž letos to o sukních moc nebude :)
Anketka je hlavně pro ty co nemají partnery se stejnym nadšením pro biky jako oni
ta moje zezačátku nejezdila, ale hodně rychle jezdit začala a začlo ji to bavit
Tak ted uz spravne – jezdi rada a dobre:] Takze spokojenost… Premlouvani nebylo treba, sportovneji zalozeneho cloveka bych asi za partnera ani nechtel:]]]
hezkej nick, až teď jsem si uvědomil co to vlastně znamená :o))))))))
:))) Ale je to jenom nouzovka, protoze sun uz je vsude na webu obsazeny. V newebovem svete na me vetsina lidi vola jenom sune.
ve tride sme meli taky suna – vypadal jak opicak z toho japonskeho serialu – sun vu kung se jmenoval
bidne, na kole za posledni 2 roky v podstate nejezdi vubec – a netrapi me to. :o)
špatně
moje pritulka ma uz letos najeto dvakrat vic nez ja, takze asi tak:-))
já hlasovat nechtěla:o((( Mě ke kolu dovedla moje polovička :o))
Sem se chtěl podívat, jak kdo hlasoval a taky sem hlasoval…
ale já hlasovat nechtěla, omylem sem klikla:o((( Ale já už začala :op
Napred jsem chtel, aby jezdila, takže jsem ji i koupil kolo, ale nejak ji to nevzalo. Casem jsem dospel k nazoru, ze je lepsi, ze se mnou nejezdi a na jejim kole ted jezdim ja a svoje jsem prodal :-)
Moje zena teda jezdi, taky zacala spis diky mne. Bavi ji to, i kdyz neni takova fanaticka :). Jsem rad, ze se dokazeme hybat, i spolu :) .
Sranda musi byt :-) www.bike-forum.cz/…/big/991.jpg www.bike-forum.cz/…big/1586.jpg
Moje manželka na kolo nemá čas, musí se starat o dceru :-) a já mám aspoň klid :-)
A to je jenom její dcera?? :-)
Jakože je moje žena panenka Marie? Neposkvrněné početí? :-)))
Já to myslel tak, že pokud se o ni musí starat JENOM ona, tak asi tvoje nebude.
nene, já to myslel tak, že když jdu na kolo, tak žena hlídá, takže se mnou nemůže.
Manzel k pohledani :-))
Děkuju :-) Na druhou stranu to neznamená, že manželka nemá čas pro sebe nebo že nehlídám, jenom to máme rozdělený a když jsem zrovna na kole, tak nehlídám ;-)
Sak jo ;-). Mi to nedalo :-)
no tak bohuzel moje draha polovicka nema sport az tak v lasce.obcas se ji zachce na kolo nebo tak-to mam pak druhy vanoce:o)))
moje jezdi tak maximalne kolem Kladna. ale uzasne me podporuje :-) nemam problem obhajit investice…
Moja pritulka jezdi na kole rada, sice zatim toho moc nenajela, ale to se zlepsi :-)
no jezdi ale mel by trochu maknout:-P myslim ze ho to snad i bavi:-D
Tak to můj přítel jezdil závodně…Pak jsem si ho vykrmila a teď ho na kolo moc nedostanu! Myslím si, že najedu na kole víc než on… Ale společné vyjížďky jsou super!!!
Pro nás je bajk úžasný stmelovací prostředek. Díky bajkování jsme překonali už ledasjaké krize. Společné celodenní výlety i s naší malou prostě milujem.
Nevím jak hlasovat , moje možnost chybí , možnost něco jako comaback :-) No drobet smutním , Než synek onemocněl tak jezdila se mnou a dětma hodně i dovolené byli jen na kolech.Po uzdravení dokonce dostala nové kolo + hafo hadrů tretry , a jaksi to není ono . Byl bych rád aby opět popojela – utřela prach s kola a vyjela ven . Ctí ji že alespoň šlape doma(na kole) . Ale kdo ví starosti dělají své .. Ale věřím že to jednou přijde..a opět vyjedem fšichni a pravidelně. Teď si koupila kolo její ségra tak uvidíme třeba se blejská na lepčí časy…
jezdí líp jak já :-)
za chvíli mě začne silně drtit :-((