• Forx

Vaham medzi Polar AXN 500 a Suunto Advizor,prip. X6HR Ak niekto ma niektory, prosim o referencie. Taktiez sposob kupy je otazny – novy cez net, alebo pouzity cez e-Bay?? Vdaka.

0 0
    • Forx  

Zeby nikto?? Ale no, vedze sa neondite… :)

0 0
      • RomanH  

Sam mam SUUNTO Advizor. Pouzivam jej hlavne jako hodinky a na trekach (vyskomer, kompas, teplomer). Mereni tepu je bez problemu (ale pouziva nekodovany prenos, takze pokud jezdis ve skupine, kde bude mit nekdo taky nekodovany prenos, budete to ukazovat nesmysly). Ruseni treba pod draty s el. napetim jsem nepozoroval. Pokud Ti jde hlavne o tepak, tak bych si vzal neco maleho na riditka samostatne. A pokud to myslis se sledovanim tepu a trenikem vubec vazne, tak nejakou masinku, co ma i prenos do PC a pokud mozno vse v jednom (tep, rychlost, nadmorskou vysku).

0 0
        • mm  

jak je, prosim, ten advizor odolny vuci poskozeni, kdyz nema kovove pouzdro? diky

0 0
          • RomanH  

Mam jej 6 let, nosim jej deno denne na ruce a zatim bez problemu. Na biku jej vozim pres jejich „adapter“ (normalni kus tvrdsi penove hmoty s vyrezem na riditka, pres kterou se to upne reminkem). Kdyby to ale padlo sklickem na sutr, tak bych tomu moc velkou sanci nedaval (ale to ani Polaru, proste nahoda je blbec). Ale jak rikam, pres docela velkou moznost prace s tepy mi Advizor prijde spise jako Oudoor hodinky, nez vylozene sporttester na bike.

0 0
            • mm  

jo diky za odpoved. ja uvazuju o advizorovi jako nahrade za x-landera, co jsem ztratil :( a prave kdyz uz investice, tak i s tepama. jen pro obcasnou informaci. o systematicky trenink mi nejde

0 0
              • Univega  

A co, jaký byl X-lander? Zrovna vybírám mezi X-lander a Observer.

0 0
                • mm  

teplotu meril velice presne. kdyz sem porovnaval udaj s meteo stanici co je vzdusnou carou cca pul km od domu, lisil se udaj jen o desetinky stupne. vyskove funkce sem nestacil nikdy ani poradne prozkoumat, pac sem ho ztratil asi po 4 tydnech od koupe. pri zmenach teploty si udaj jakztakz drzel (zkouska v mrazaku pri –32st. C). jediny zapor bych videl v tom, ze zboku nejsou udaje dobre citelne. chce to chvilku zvyku na to, jak jsou ty hodinky na ruce tezky a velky. kdyz byly hodinky od blata, umyval sem kartackem a mydlem, nijak to nevadilo. btw. koupil sem je v holan.cz jenom za „neco kolem 5 tisic“ , uz si nepamatuju presne. bud meli akci, nebo chybnou cenu.

0 0
                  • Univega  

5tis byla asi chybná cena , teď jsou nějak kolem 8,5tis , škoda , že jsi je ztratil. Pochopil jsem , že jsi byl spokojen. Dík

0 0
    • Cllaude  

resim to samý a zatím se mi víc líbí polar, co ty už sis vybral?

C

0 0
      • Forx  

Ja stale vyberam a priklanam sa k POLARU, nakolko by som rad aj prenos do PC a kodovany prenos asi tiez nebude od veci…

0 0
        • civetta  

Mel jsem polar 720i (dva a pul roku) a doporucuju jednoznacne SUUNTO t6 (= mmodel pro cyklisty) co mam ted (pul roku), samozrejme s prenosem do compu, samozrejme kodovanej a podstatne min poruchovej. Ruseni pod draty zeleznice uplne prestalo (mam na treninkovy trasy asi 15 km podle Labe soubezne s trati – tam to byla chutovka, opravovat soubor…) a HLAVNE u polaru je cidlo rychlosti/vzda­lenosti strasne haklivy: hned to praskne, zvlhne a koncis. Mrkni do historie, uz jsem si tam zanadaval dost 8-))) Polar never more…

0 0
          • igor  

podarilo sa ti ho zohnat za nejaku rozumnu cenu?

0 0
            • civetta  

Bohuzel ne 8-((( www.ehodinky.cz ale ted jsem koukal ze uz je snad maj i leckde jinde, treba budes mit vetsi stesti – ja jsem to chtel rozseknout hned…

0 0
          • M@rtin  

Kolik tě Suunto platí za to, že pomlouváš Polar? ;-) Je mi úplně jedno co kdo vozí ale to co tvrdíš je většinou chyba „pilota“. Jak už jsem kdysi kdesi psal tak za dva roky používání S625X nemám jediný problém ani s tepama, kadencí, rychlostí a já nevím s čím – zkrátka s níčím. Bydlím vedle rozvodny, která dodává elektriku pro půl Prahy a ty dráty VVN (velmi vysokého napští) musím podjet min. 2× denně (tam a zpět), želecnicí (el.) podjíždím, najíždím a nebo jedu hned vedle ni – zatím neměl jediný problém. Celková doba užívání 1400 hodin. Zkrátka a prostě – chyba nebude v compu ale někde mezi ródlama, pedálama a sedlem (uživatel). Ale jestli jsi s šuuntou spokojený – nechť ti slouží.

0 0
            • ehvie  

Ked som zacal pouzivat S725 tak som imrvere nadaval na vypadky snimania pulzu. Ono ale v podstate staci len pas poriadne navlhcit a pokozku tiez. Poriadne usadit na hrudi a skontrolovat ci to ukazuje. Po tejto procedure to funguje perfektne. Natiska sa ale otazka, preco na starej Sigme PC-14 rok vyroby 2000 to robit nebolo treba a fungovala aj bez takychto cirkusov :-)

0 0
              • M@rtin  

Nevím jak vypadá ona Sigma, lépe řečeno hrudní pás, ale odhaduji, že je to takové „gumoplastové“ jako to míval Polar. U starších Polaru to šlo taky vše hladce. To důkladnější navlhčení je daň za WearLink neboli pohodlnější, nebo možná příjemnější, nošení (vození).

0 0
            • max_brod  

Ja napriklad pomlouvam polar programove. po 8 mesicich uzivani axn modelu se zacal rozlepovat pasek primo u ciferniku, v servisu mi pri reklamaci potvrdili, ze se nejedna o zavadu, kterou bych zpusobil ja, nicmene pozadovali po mne uhrazeni vymeny pasku, protoze vyhradni dovozce poskytuje na pasek samotny zaruku jen pul roku (prohlasuje, ze zaruka nad pul roku presahuje zivotnost pasku). Nicmene zapomnel to rict nejen memu prodejci, ale take uvest v jakemkoliv materialu, ktery je k hodinkam k dispozici. Cili s polarem (pokud tedy ma nekovovy pasek) dostanes hodinky pro drsne zachazeni, ktere muzou a nemusi vydrzet, pokud se ti udrzi na ruce.

0 0
            • mike01  

Hm ,ja bych nebyl tak suvereni v techto tvrzeni. Tri roky dve cidla v oprave. Trochu draha sranda. Vyrobek za 1000 KC by mel trochu vydrzet.Alepon prezit baterii.

0 0
              • M@rtin  

3 cykločidla (2× speed + 1× cadence) + běhací čidlo = 2 roky užívání a žádný problém.

Buďto jsi měl smůlu a nebo já štěstí. Je to již můj třetí Polar a nikdy jsem s nimi neměl žádné problémy a ani jejich uživatelé, u kterých skončili.

0 0
                • mike01  

No nevim proc uz mas treti polar,ale si nemyslim, ze bych mel nejakou smulu. Ono kdyz se clovek koukne na konstrukci cidla ,tak se ani nedivim,ze nic nevydrzi. Vzhledem k jeho umisteni na vidlici, se da docela dobre predpokladat kontakt s okolim a vodou. Bohuzel tak vyrobce nepredpoklada. Ja ,poskusenosti s prvnim cidlem ,jsem druhe preventivne obalil izolackou okolo spary. Voda se do nej nedostala ,ale nejak zacalo vynechavat (3 mesice jezdene). Ale ted ,MAM DVE ,takze menic neprekvapi ,doufam.

0 0
            • civetta  

8-))) taky me napadlo, ze bych moh pobirat nejaky honorare… Kazdopadne jsem ryzi amater. Ale dovolim si Te opravit, Polar nepomlouvam, pouze konstatuju, ze jsem s nim nebyl spokojenej, dokladam to konkretnima faktama (viz historie) + ohledne tech prasklinek u speedsensoru (mel jsem tri kusy a stalo se to opakovane vsech) doporucuju poptat se v ofiko servisu v ulici Jana Zajice, co Ti reknou o odolnosti jejich konstrukce. Chyba uzivatele byla, ze si to koupil 8-))) co vyhovuje nekomu, nemusi vyhovovat vsem, ale forova vec na mym biku proste nebude – nemam zajem behem dlouhyho Krale odhadovat, kolik jeste zbyva k dalsi ceduli, kdyz cidlo na kole mam, ale rozhodlo se stavkovat… Jinak polar mel spoustu vychytavek, ktery suunto nema, graficky prostredi bylo bombasticky, ale spolehlivost je pro me dulezitejsi. Howgh!

0 0
              • Cllaude  

Ahoj, myslím že se tady míchaj jabka a hrušky. původní dotaz zněl jestli AXN 500 nebo suunta. Rozebírat jiný polary je trochu zavádějící, protože u AXN problémy s čidlem dozajista nebudou :) AXN není primárně navžen na kolo

C

0 0
                • civetta  

A joooo 8-))) Tak sorry – ja se nechal unyst nazvem threadu + nenapadlo me, ze by na tomhle foru hledal nekdo comp bez cyklofunkci, ale stat se to samozrejme muze.

0 0
    • Mirek1  

A co HAC4? To novy provedeni se mi celkem libi a cena je taky celkem dobra… Dost o nem uvazuju. Mete nekdo negativni zkusenosti?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.