Tak uz je to tady. Kdo jedete, jak se tesite a jake mate ambice? Rad bych dojel do 20, ale jeste se mi to nikdy nepovedlo :)
Tak uz je to tady. Kdo jedete, jak se tesite a jake mate ambice? Rad bych dojel do 20, ale jeste se mi to nikdy nepovedlo :)
jedu: Já (dlouhou) těším se: moc ambice: přežít(jedu na HT) a dojet do limitu…
Dlouha trasa.Ambice rapove:-)))
Ja jedu, tesim se moc. Zacatek sezony mi nejak nevychazi, takze ambice mam takovy abych pokud mozno nemel zadnej defekt, nebo aspon nic neznicil na kole:-) A hlavne dojet, jinak se muzu rozloucit s trickem Marathon Man :-)
tož jedu to tam taky vomrknout a ambice nemám skoro žádný stačí mi to do 50 místa :)) a aby na mě něco zbylo na občerstvovačkách :D
Tim padem mam ambici dojet pred bajkrem, protoze po nem na obcerstvovackach fakt nic nezbude.
už si někdy viděl knedlíky na obžerstvovačce, tak nevim co na nich bude bajkr jíst…;)
haha, bez ambic do 50. – to bych chtěl někdy zažít PS: traťovky si beru sebou, na 100% pojedu za bajkrem :-)
tak to budou erzety s hromadným strtem od bufetu k bufetu:-)
Ja si beru gumicuk a vidle. Zahaknu se za nej a vidlema budu napichovat kolacky na obcerstvovackach pred jeho rukama :)
jo, Bajkr to jede se mnou jako muj doprovod ;-) Pry chce zazit pocit, kdy na obcerstvovacce uz nejsou banany, ktery si ti prvni nacpou do kapsicek aby je pak za cilovou paskou vyhodili do kose
si dobrej lakýrník jestli zajedeš do 50 fleku tak si dám tvůj plakát do pokojíčku a budu k němu zbožne vzhlížet :)
kdyz budu do 5. mista das si tam muj plakat?? :-D
tebe neznám, ale jestli ti je fakt 18 a dojedeš na dlouhý do 5 fleku tak sázku beru :)
vcas sem se na kratkou za juniory nestihl prihlasit, takze jak to tak vypada musim jit na dlouhou za muze do 30 let :-D
no právě na dlouhý nevypisují juniory, kdo mladej by se taky chtěl gumovat na kilu. Loni by to Lempl v kat vyhrál kdyby byla, ale takhle dojel 18vkatM30/55total. Tak uvidíš jak ti to pojede, ale já zůstávám v klidu, už uvolňuju místo pro Bajkra :) -sundal jsem Pet shop boys, bůůůů :)
:-D ted doufam ze budu alespon v prvni stovce zavodniku
Vis, ze jedu ;-) Ambice – uzit si cely ten vikend.
jedu tesim se a ambice dojet ve zdravi a vecer zakalit BTW jedu poprvy poradte mi – ubytovani ve stanu je potreba nejak zamlouvat nebo prijedu a spim? Teren – spis siroky cesty nebo singletraily? – nevim jestli mam nechat kendy karmy nebo radsi tiogy XC?
Trasa je takova vsehochut. Singliky, i siroke rychle sotoliny. Navic nikdy tam neni uplne sucho. S plastena je to proto trochu loterie. Asi pojedu kombinaci Hutch. Python/Buldog vpredu. S tim stanem nevim, ale nejjednodussi bude kdyz si tam zavolas :)
stan je v poho místa je tam na milion stanů :)
no tak já teda bych rád do 60 fleku což by bylo o 16 líp než vloni, ale s letošním nájezdem km :) nejvíc se teším na pozávodní kulturní složku, tam bych viděl svoje šance proti chrtům :) jedu na ralfech cca 45–50psi a běda výrobci jestli je zdefektím…
pujcim ti jednoho kevlarovyho 2,1" co byl na prednim kole,je jak novej a nerizlej:-)
mám tři kevlary 2,25 ale nevim jestli to bude stačit :) kdyby jsi se ale tý 2,1 chtěl nějak za rozumno zbavit tak mi písni sms.
jedu potřetí a rád bych poprvý dojel do cíle bez defektu a vylepšil čas z předchozích let. hlavně chci bejt v cíli spokojenej sám se sebou, to mi bude stačit:-)
jo a večer bych moh prohnat i blackyho, když na trati nemám šanci:-)
tenhle rok bych to viděl spíš opačně;)
letos nemám ani naježdíno ani nachlastáno :( to zas bude ostuda, jak na trati tak pak v álejích :)
a kolik mas najeto? ja jedu podruhe, poprve asi pred 4 lety, kratkou, poprve v zivote krece :-/ doufam, ze me letos nepodkaj :-) davam dlouhou.
Když bude pěkně tak dorazím na dlouhou. Jel sem jí loňi nooooo jel....... ŠEL SEM JÍ LONI :DDD a letos bych rád vylepšil svůj loňský rekord. Chtěl bych se stáhnout tak o hodku a půl a budu spokojený. Můj loňský čas byl 7:50:20. Tak leto tak těch šest hodin. Hlavně loňi to byl můj první závod a nevěděl sem vůbec do čeho jdu tak sem se odvařil na prvních 20 km a pak šel uplně všechno co bylo do kopce. Takže letos mám jeden velký cíl kterých bych si chtěl splnit a to vyšlapat na rozhlednu a ne vyjít na rozhlednu. (MOC SE MI NESMĚJTE PROSÍM).
Když bude pěkně tak dorazím na dlouhou. Jel sem jí loňi nooooo jel....... ŠEL SEM JÍ LONI :DDD a letos bych rád vylepšil svůj loňský rekord. Chtěl bych se stáhnout tak o hodku a půl a budu spokojený. Můj loňský čas byl 7:50:20. Tak leto tak těch šest hodin. Hlavně loňi to byl můj první závod a nevěděl sem vůbec do čeho jdu tak sem se odvařil na prvních 20 km a pak šel uplně všechno co bylo do kopce. Takže letos mám jeden velký cíl kterých bych si chtěl splnit a to vyšlapat na rozhlednu a ne vyjít na rozhlednu. (MOC SE MI NESMĚJTE PROSÍM).
ty jo sem do toho přidat odpověd nějak mockrát kliknul když se mi nechtěl zavřít.
Jj asi 6× :)
tak toto je asi rekord :-)
Tak aspon nějaký tu držím :)
jedu: dlouhou těším se: jo ambice: přežít, nejlíp v čase kolem 6 hodin;-)
Jedu Dlouhou Tesim se hodne Startuju uplne zezadu, pozenu chrty pred sebou, chci dojet na pohodu v prvni pulce a udelat si poradnou zizen na vecer – jak to, ze je jenom 384 lidi na dlouhy?! Co ty lidi z tech 60km maji? Jedou pres 1/2 republiky kvůli 2,5 hodinam jizdy.. Vyhraje Svorada nebo nekdo z Cyklomaxu nebo Sporitelny? Co myslite?
Fandim Ivanoj Rybarikoj, mozna Horak ci Trunda ten ma letos fazonu. Dite je letos mrtvej, muze prekvapit i nejakj cizinec, zalezi kdo prijede. Svoradovi po C.Lipe neverim.
Samo zalezi, kdo bude startovat, Sulina a Zdendu Krize ti nehrozi, uvidim jak pojede Honza Vanous, Jadra Stadther a samo Milanek Spolciku:-)). Pokud to zajedu do 25. abs a kolem 7. fleku v kat, tak budu spokojenej, ale cisla me nakonec moc nezajimaj spis zalezi zda budu spokojenej s cekovym prubehem.
Takze za 3 dny tam:-) B.
Purmen nejede ?
ne, uz nezavodi aninetrenuje, mozna se prijede podivat..B
jedu… tesim se uz od Cesky Lipy … konecne neco co se da jet i kdyz prijdes pozdeji na start. ambice ???…zajet svuj osobni rekord tj pod 4:52 ( jedu to myslim po 4×) nenechat se zariznout Lemplem, nemit velkou ztratu na Brachu…moc by se mi libilo byt v TOP 30…hm to posledni vzhledem ke konkurenci nevidim moc realne :-(
Taky se na dlouhý ukážu, sice s rozbitou držkou:-), ale už se moc těšim. Nejen na vlastní závod, ale i na partu fajn lidí se kterejma strávim víkend. Ambice: no snad zajet aspon tak jako loni, tzn. v první čtvrtce v absolutnim pořadí. Ale důležitější je, aby se mi to líbilo, což by mohlo podpořit pěkný počasí…doufám, že vydrží, takový jaký je teď. Jo a defekty bych si klidně, taky docela odpustil:-)
to foto bikeri v akci!!, nebo ti dala Simca ranu sama??:-) B.
jj, řikala mi to, ale to bylo tak rychlý a nečekaný, že to nestih nikdo vyfotit. To víš, když si někdo rozbije hubu na rovnym asfaltu :-)) Pravda, že se přede mnou zničehonic zjevil sloupek, ale to neomlouvá:-((
Jedu, dlouhou, poprvy v zivote, ne ze by tech 50tek bylo moco takze ambice jsou: prezit a mit na obcerstvovacce banan!!!
Jedu, dlouhou, poprvy v zivote, ne ze by tech 50tek bylo moco takze ambice jsou: prezit a mit na obcerstvovacce banan!!!
:-))
jedu krátkou
Jedu dlouhou a protoze sem mel rocni pauzu tak ambice jsou: dojet a uzit si vikend
Tak už je to tu! Jedu dlouhou a doufám, že o dost líp než loni :) Nalítáno mám až, až, ale výsledky zatím nic moc. Můj 2. závodní rok by mohl být lepší, čekal jsem do 50, ale zatím český ráj 66 a Šela 91 :(
taky jedu dlouhou.vloni krátkou ale ty delší maratony jsou lepší:o)já budu rád když budu v první dvoustovce ale po českým ráji kdy jsem urval přehazovačku člověk nikdy neví jak to kdy dopadne…
Jedu: kratkou (jsem prihlasenej na dlouhou ale vzhledem k tomu ze nemam nic najeto a bolej me kolena tak to zmenim) Ambice: dojet, loni jsem jel kratkou takze netipuju ani cas ani umisteni Tesim se: jo! :)
Oprava: loni jsem jel dlouhou!
Já jedu dlouhou, dva roky jsem Malevil nejel a docela se těším. Moc naježděno nemám (1600), ale i to je významně víc než když jsem ho jel před lety.
Jedu dlouhou, po mizerny zime to bude zajimavy, navic Malevil je prome krome jednoho roku nejaky zakletej, za Hvozdem mi sekne a nejde to, uvidime ma bejt hezky tak se snad opalim :-)
sem zapomel ambice : dojet tak kolem 50–100 mista,fakt nevim jak na tom jsem, nevidet bilou mlhu na kazdym kopci :-(
Zkus změnit taktiku, jak říkal Viktor Zeisel „prvních 40 km nesmíš ani vědět, že závodíš“. No, přeber si to jak chceš. Já tedy tak pojedu určitě, mám na to věk, nebo né?
zas takovej flegmatik nejsem abych se probral až ve stoupání na Hvozd :) jsem zvědav jestli ho letos vyjedu celej…
ja ho loni sice celej vyjel, ale jen kvuli tomu, ze jsem mel takovy krece, ze jsem nemohl slizt a chodit. doufam, ze to letos bude lepsi.
já ho loni taky vyjel celej, ale to jsem na tom byl s formou výrazně líp :/
Ja myslim ze to je spis o technice a stesti, nez o forme :)
když ti půjde tep moc vysoko /málo najeto/ tak je skoro lepší to tlačit než to drtit někde u TF max na krev, přeci jen z Hvozdu do cíle to je ještě pěkně daleko a pár kopečků se najde.
No kdyz jdu vedle kola, tak mam tepy snad jeste vys nez kdyz jedu :) Proto se snazim vyjet toho co nejvic. Nesnasim zavody kde se casto tlaci :)
taky tak, ale to proto že máš víc najeto než nachozeno :) taky nenávidím tlačení/nošení
jo, tlačení musíš mít natrénovaný, vem si příklad ze mě;o))
Ma pravdu, predsedo.
Na Sudetech jsem si vsimnul, ze kdyz uz jsem musel tlacit, vsichni tlacili rychleji nez ja. Takze jsem se umistil tak spatne proto, ze tlacim moc pomalu :o)
Me z tlaceni strasne bolej lejtka. To uz pak radsi slapu … :-)
To je ovsem taky otazka co to udela s nohama – je pak vetsi pravdepodobnost, ze te chytne krec.
ja na tom jsem lip spis letos (loni jsem to jel po 14 dnech marodeni a s mirnou teplotou, tak ze dost opruz), ale proti tomu co tu obcas ctu ze maji lidi letos najezdeno to je fakt bida. ale zase jsem si to jezdeni uzil (temer zadna silnice, haha). no snad tam neumru :-)
Jestli neproběhli organizátoři cestu s motorovkou, tak jsi bez šance – pokud nezvládáš skočit ve stoupání aspoň 80cm :)
jojo, chtel jsem tam jet nekdy pred 14 dny a bylo to dost beznadejny. na hvozdu byla navic jeste pred 3 nedelema souvisla vrstva snehu, tak ze o tom ze by clovek jel si mohl nechat tak maximalne zdat. ale snad uz to je lepsi, preci jen je teplo. na hvozd je dost peknej vyjezd ktery zacina asi tak 500metru pod mistem, kde se na to napoji trasa malevilu. to je fakt maso. (cervena znacka z cech)
Jel jsem červenou z Čech na Hvozd o minulém víkendu a byl jsem bez šance, jednak ten kamenitý úsek dole je podle mě zcela nejetelný a pak jsou tam navíc dva padlé stromy přes cestu. Asi to je ale až nad místem kde sa napojí trasa závodu. Organizátoři Malevilu mě ujistili, že trasa závodu bude bez podobných překážek.
Po trase závodu už jde Hvozd v pohodě vyjet. Padlej strom je pryč a po těch kamenech dole trasa nevede, najíždí se jako v předchozích dvou ročnících po německý stezce. Je tam sucho.
bez tech stromu se to da jet. me se to podarilo sice jen jednou dat cely hvozd v kuse (vcetne toho kamenitho podku, ale priznavam, ze bylo sucho). jinak spodek se da, ale vetsinou musim dat tak jeden az dva reparaty.
diky, taktika dobra, budu tedy hakovat co to pujde, ale znas to asi sam, kdyz jedes zavod tak proste zavodis uz od zacatku, uvidime :-) Ps: chudak Viktor ani nemuze na kolo
Vím o tom, přeju mu ať se mu koleno co nejrychleji zahojí a začne zase jezdit.
na Hvozdu nic neni nebejt tam ty technicke zaludnosti ale ani ty se mi nezdaj neprekonatelne zaludne myslim, ze vetsina z vas to v pohode da :o)
a jak to tak tady ctu tak to bude dalsi zavod do serialu „BF World CUP 2006“
a vsech 70 prispevatelu chce zkoncit do 50. mista :-))
tak to bude raso :-DDD
sem netušil že 50. místo je limit pro diskvalifikaci…
No tak to abys konecne zacal trenovat, ne ? ;o))
to stíhám…;
No jedu snad kratkou, těšim se a úspěch by byla bedna v M30. Ale bude to těžký…
jedu kratkou, ambice kolem 3:30
ještě máš čas se „pochlapit“ a přehlásit se na dlouhou:)
Tak to je bedna
Tak s pocasim to na sobotu nevypada dvakrat ruzove – no co uz, kdyztak zmoknem
Koukas na blbou predpoved :)
Nevim jak to delaj, ale tahle predpoved pro oblast trasy Malevilu nemcum vychazi dost presne: www.wetter.com/v2/?…
Cil je dojet ve zdravi a drive nez kolegove z prace. Jedu to poprve, takze to spis vidim na turisticke tempo ala „nejak to dopadne“ :)
hele mám dotázek budete mit někdo dámskej doprovod aby se tam moje přítulka nenudila ;-) myslim az budem na trati :-) dík
Jo jedu s přítelkyní, ale já pojedu jen když bude pěkně. Nemám předem placené startovné. Takže když bude předpověd na sobotu a páteční podvečer příznivé a odpovídající mé náladě a představě, tak pojedu. V opačném případě ne :). Nejsem mag…or, abych tam řádil v tom červeným bahně na stovce zase deset hodin, když nemám najeto.
nene malevila jen s kamosem, na 2 noci. manzelku beru ’az’ na KS MTB.
Jedu poprve dlouhou – kratkou uz jsem jel 4× a je nacase kochat se delsi dobu 8-))) Ambice: bez defektu a pod 7:30, lepsi to po ty letosni zime nebude 8-(((
Tak doopravdy.Zajet s kolegou z STANDBY Racing do stovky.Trenovat hlavne spolupraci s kolegou. BIKECHALLANGE se neuprosne blizi.
jo jeste 74 dnu :-)
sakra, balim a nevim na co jsem zapomněl tentokrát…poradťe mi! ještě nikdy jsem neodjel na víkend, kde by mi nic nechybělo. teda když nepočítám akce nalehko- do jedný ruky spacák, do druhý půllitr a do kapsy kartáček:-)
rizky
Palacinky
na ranči vždycky v pátek pizzu a 2 kusy na spaní;
jo tak o tom ted taky premejslim.vzala jsem si i zimní čepici, kdyby náhodou:).Rumy koupíme až tam:))
ty co vezem, vypijeme cestou ze:-))B
ja uz vim, co jsem zapomnel tentokrat… zajistit si vcas ubytovani;-) jak je to u rance se spanim ve stanu? da se tam nekde okolo. abych rekl pravdu, tak tohle si vubec nepamatuju;-)
s tim neni vůbec problém, je tam obrovská louka 200 m od ranče
koukam, ze mam po ranu problemy s interpunkci:-( spravne melo bejt: da se tam nekde okolo?
da jako kazdy rok :-)
Jedu taky a rád bych vás tam poznal. Tak doufám, že máte nějaký transparent BIKE-FORUM :)
kurna, ty se tam ted musej mit :-( Sere me, ze sem nejel taky. Ikdyz bych zejtra chcip :-)
kde jsou ty fotky z tz chlastacky co tam vecir propukla:-))B.
asi jeste lejou a nebo jen leje?:-)
Tak jak jste dopadli? Na bajkfoto.net je už spousta fotek, tak jsem je rychle projel a našel jen 3× Marryho a 1× Chucka www.bajkfoto.net/….browser.php?…&
www.bajkfoto.net/….browser.php?…&
jsem se nasel, tahle potezi kazdeho z b-f:-)) www.paklisport.cz/…age00096.htm
si vymenil hul za kolo jo ? :-DDD
voe, koukal jsem po houbach:-))B
bylo dlouho sucho, pockej tak za tejden :-DDD
lepsi:-)
a me ne? www.bajkfoto.net/….browser.php?…&
no tak na HT?!si myslis ze te nekdo identifikoval?:-)). ps:ta helma je hodne divna..
to je fakt, cabbage na HT s Ralfama, to už sem rovnou moh dát na rám bidony a jet to bez helmy…;
chichi mam jednu taky:)…www.bajkfoto.net/….browser.php?…& s vysledkem celkem spokojenost, na to, ze sem to jela poprvy…
ten hrab za tebou je taky dobrej…peknej cas, gratuluju
hezkej blembak za tebou:-)).B
bike cannondale,neprekvapilo me to:-)))
A tady mame Medunku:-) www.bajkfoto.net/….browser.php?…&
Kralupaci :-)
Me se to moc libilo, trat byla sucha a hodne rychla. Dokonce jsem si zlepsil lonsky cas o 40 minut. A hlavne mam radost ze jsem zariz Bajkra i Gung-ha :-) Celou dobu jsem se snazil jet pred Bajkrem, takze na obcerstvovackach na me jeste zbylo :-) Uhytovani bylo paradni, skoda jen ze jsem se nezucastnil dnesni vyjizdky, urcite byla taky pekna. Medunce dekuju za skvele kureci masicko!
Doufam, ze jirkad se brzo uzdravi !
Dost by me zajimalo jak to dopadlo s tim psem co ho Zac prejel…:-)
opravdu to bylo kureci? nebyl to nahodou ten pes ? :-DDD
A sakra, to me nenapadlo. Ted uz chapu proc od rana vrtim ocaskem :-)
:-D
coze?! Se ani nepochlubil! :-D asi to byl vetsi chrt…
No ja ho predjel nekde za Rynolticema a on rika „Ty vole, ted jsem prejel psa..“. Detaily uz nevim :-)
nebyl to takovej rezavej prcek ? neco takovyho sem pred sebou videl – zakvicel a utikal (belhal se pryc) :)
To byl on! jako nebylo to fakt nic hezkyho ani nic na chlubeni… bylo mi z toho pak dost blbe… vzal jsem ho fakt obouma kolama napric… ale pak ze 10cm zdvih je malo… :)
VRAHU :-DDD
vrah ses ty, ze si me poslal na dlouhou!!! :-D
covece vzdyt sto jel jen o hodku dyl nez ja :-), a co jaky to bylo…a halvne nerikej ze na to nikdy nezapomenes :-)))
no v sobotu to byla soda… hlavne jsem dojel, na to bahno na sobe jsem nahazel hadry a za 50 minut jsem byl uz v Praze v centru v Praci, kde jsem byl az do desiti takze vecer jsem toho mel fakt dost.. :) ale v nedeli kdyz jsem se probudil tak sem si uvedomil ze se mi to vlastne libilo. :) No jinak od pulky zavodu krece v nohach, silene me boleli zada, asi 10km pred cilem jsem pretrh retez a opet jsem se presvedcil ze kopce mi fakt hodne nejdou… :(
no kazdopadne gratuluju k prvnimu dlouhemu, ja to jel poprave v roce 2001 – to bylo fakt hnusne, tenkrat muj prvni zavod, nikdy sem na kole moc nejezdil, 1 tejden stary kolo, no silenost…
ty voe, 600 lidi ho objede a ty ho musis zariznout! :-D
ja sem hledal poradatele abych ho poslal za nejakym klukem co se tam rozsekal na trati a byl tam u nej Eda a volal prave abych tam nekoho poslal… no tak jsem se otacel a najednou sem do neceho vlitnul, myslel sem ze dira ale ta dira za mnou najednou zacla hrozne knucet… :(
prosim te uz se neotacej, vis ze ti to nedela dobre :-DDD
jestli narazis na Stechovickou, tak tam za to mohly jiny okolnosti… :-D
my delime psy na ty, co je vezme vidle a na ty, co ne :))
nastesti tento pidi cumacek CiCi prezil www.foto.medvedi.net/…1010894.html
tohohle by vzala i panev :))
chudacek malinkatej. Jeste ze bylo kure, jinak by sis ho dal k veceri co
ne, segra byly mistryne republiky v JUDO, bojim, bojim :)))
hehe, to by byla dobra prdel, kdyby te porazila segra
hele, nech si to jo, nebo ji reknu, zes ji chtela Netulku upict a pak poznas nejstrasnejsi chvat URVIUSI :))
Ja nechtela upect Netinku, ja ne !!! to lzes jak tiskne zvireci tyrane ;-) heh, chvat URVIUSI URVINOS
dloubyoci :)) ......zacinam se bat prijit na bowling
URVIUSI URVINOS SUNDEJBOTYBUDESBOS :))))
Tady je par fotek: foto.medvedi.net/malevil2006/
Koukám že jste všichni změnili dresy, pak to má člověk v těch malých náhledech rychle najít :)
Tak jsem našel ještě Gung-Ha na prezentačce: www.paklisport.cz/…age00012.htm
a 3× Buldu: www.paklisport.cz/…age00039.htm
vpravo ZA Buldou je Beeda :)
Taky sem něco přihodím.
Od 45.km az do konce me trapily krece v lytkach a ve spodni casti stehna. Zhorsil sem se o 1 minutu oproti 2004, ale kdyby se na dojezdu neobjizdelo pul malevilu (ta zmena me uplne psychicky zdeptala) tak to mohlo byt i zlepseni :)
Normalne,vypadas fakt akcne!:))
jediny co jsem zlepsil o proti lonsku byl cas cca 5minut…
na první i třetí jsem taky :)
Tak tam jsem tě vůbec nepoznal :-)
www.paklisport.cz/…age00134.htm to je ten hajzl, co se mi snažil přejet kolo:o)
:-)) tady se snazi nekoho zaject pri sobotni afterparty :-)
co je to zac?teda ne zac,ale zač:-)
říditel :-D
znam ho ze dovu fotek,ale nazor na nej uz mam:-)))
mno, zorganizovat takovy zavod taky neni sranda. a dohodnout to s nemcema. takze nedej na 1. (2.? :-) dojem, chlapek je machr.
tak sem si super zazávodil a sem spokojenej :-) sice mi to 50 místo uniklo vo fous ale snad přiští rok :-D důvodem bylo to že na občerstvovačkách nebyla svíčková ani gulašek :-/
www.paklisport.cz/…age00050.htm www.bajkfoto.net/…iew.comp.php?…
ta prvni je dobra:-)) vidim to takhle:„taak kluci,sypat sypat!jinak to s vama videm zle!“ :-))))
www.bajkfoto.net/….browser.php?…& www.bajkfoto.net/….browser.php?…&
takže 4,41,12 a 57 celkově na dlouhý. Rozhodně jsem spokojenej, akorát jsem se nemohl moc rozvášnit ve sjezdu z Hvozdu protože RR a UL kenda duše nejsou kámoši pro kudlu mezi šutrama :(
gratuluji! to ja 162. podruhe na malevilu, pred 4 rokama byla kratka. z me strany spokojenost.
Další dobrák, kterej mě utřel. Dals mi 11 minut :( Ale oproti loňsku jsem se předhonil o půl hod.:) Ječňák asi o 3 místa. Já se letos asi do 50 nedostanu!
Už jsem se našel:)
A nasel jste nekdo me? Me se to nechce prochazet :)
Tak uz se taky mam :)
Musíš přestat jezdit turistiku s batohem na zadech a dostanes, uvidis:)
je pravda že s batohem se jede hůř, ikdyž moc logický vyvětlení pro to není :/
Bylo to pěkný. Minulý rok jsem na Malevilu poprvé okusila maraton na krátký, letos poprvý dlouhá trat. No není to jako akcička do Haloun, ta hodinová přestávka s palačinkou mi chyběla. Jinak úžasná trať, užasné sjezdíky
Nevím, čím pro mě příští rok Malevil bude premiérový ;-)
Jinak děkuji Darsonovi za spolujízdu ;-)
Pry chtel bych dojet do 20. mista haha :) Zavod byl peknej asi jen tak nezapomenu, jak mi v uvodu zavodu Blacky s Dymlovou a brachou funeli na zada. Pak jsem se vidal stihat Jecnaka ktery ovsem jel celou dobu za mnou :) Byl z toho 41. flek. Konkurence byla velka, ale nemuzu byt spokojenej i kdyz jsem oproti lonsku zajel lepsi cas i prumer :(
Taky jsem nasel jednu fotku www.paklisport.cz/…age00043.htm
Koukam, ze na www.bajkfoto.net/ je nejoblibenejsi cabbage :-)
No tak moje predsevzeti se taky nekonalo. Do 30. :-)))) to byl asi jen sen. Jelo se mi pekne blbe, nemohl jsem jet do prudkych kopcu, protoze me strasne boleli zada. Tak jsem cca na 75km …prestal zavodit. Zastavil si na posledni obcerstvovacce, pokecal se Zelenkou z CykloMAXU (kterej taky zrovna nemel svuj den ) a dojeli jsme na pohodu spolu do cile. Tak nakonec 86.misto za 4:56 …nebo tak nejak.
Jojo, peknej vejlet to byl;-) Nakonec asi 6:20, coz je o pul hodiny lepsi nez loni.
A i na fotce jsem se nasel: www.bajkfoto.net/….browser.php?…&
Tahle je dobra, Medunka nytuje retez bikerovi ;-)
Ja to snad ani radsi nebudu komentovat. Kdo videl meho bika v patek vecer asi neveril, ze to vubec objedu…
Na trati me pak rudily uzky riditka, ve kterych mi cinkala maticka ze zaslepky. Vzhledem k unave a nevyspani z celeho tydne jsem se nedostal na tepy…
tak predsevzeti jsem si splnil – dojel jsem ve zdravi a bez padu (i kdyz jeden byl nadejnej) no a kolo jsem taky neznicil. Napoprvy 138, radost mi udelalo poslednich par km kde jsem po krizich ktery se dostavovaly od asi 60km zase rozjel a predjel asi 6 lidi. Jenom mi ten konec prisel samej asfalt a vubec zajimavyho terenu tam az tak moc nebylo. Ale jinak dobry. Na fotkach jsem se moc nenasel pac sem porad jel za nekym:-) jo a radost mi udelalo startovni cislo – 100 :-) www.bajkfoto.net/….browser.php?…&
tak jsem se taky na jedný našel. tady , mám pocit, jsem ještě závodil.
Oproti loňsku sem si sice co se týče absolutního umístění pohoršil (192), ale vzhledem k tomu, že sem zajel o 20 minut líp, tak sem spokojenej…dokonce to bylo s odřenejma ušima i v první třetině startovního pole. Počasí vyšlo skvěle, na defekty se taky vymlouvat nemůžu, takže naprostá spokojenost. A na goooda si ještě posvítim v Rakousku na dvoukilu…tam to se mnou tak lehký mít nebudeš:-))))
A to tam jedes s tim, ze dojet v limitu ? Hmm, no tak ja to radeji odlozim .. asi tak o 5let. Az neco malo jeste najezdim.
V porovnaní predchozimi rocniky urcite zlepseni.Celkove paradni vikend.Dik vsem co prispeli k organizaci.
Jasně, že s žádnejma jinejma ambicema. Je to výzva!! Jediný o co mě i většině ostatních na tomto závodě půjde, je dojet v limitu a přežít :-))
ještě si rozmyslet, o co půjde víc…zda dojet v limitu nebo přežít :-)
To je preci jasny … dojet v limitu !
přeci nechcípnu na cílový pásce, to bych to svý modrý triko ani neviděl:-/
Posunem Ti cilovou pasku, abys mohl chcipnout s tim trikem v ruce :D
ale to bych musel přežít ještě další 3 týdny do maratonu v Německu :-)
Jak dalsi maraton ? To uz neni potreba. Jak das tohleto, tak uz zadnej dalsi maraton nema smysl. Uz pak jenom TransAlp a pak Rocky Mountain. No a pak zavesis bajk na klinec, pac uz neni nic co by te oslovilo :)
Vždycky se nějaká výzva najde, a když né, tak si nějakou vymyslíme :-)))
ja myslim ze Jestrebi hory je dost pekna vyzva:-)B
JJ.Hurra do Upice.Petra se tesi na medovnik:-))))
:-) mas ale mazanou zenskou, pozdravuj. B
Vyridim.V Upici je to s medovnikem na nas.
dalsi gentleman :-) www.bike4u.cz/…IMG_4122.JPG
no jo Chuck zspravuje Simče šaltr.
A jeste to sam fotil;-)
jojo to focení mě zdrželo, asi proto sem dojel tak jak sem dojel :o)
Ještě jedna docela zajímavá zpráva. Nevím jestli právě Tomáš Trunscha ale někdo z elity na špici jel na fullovi. A pak že se na fulech nedá závodit…
Jj jezdi na karbonovym epicovi.
myslim ze ma neco takovyhleho specialized.com/bc/SBCBkModel.jsp?sid=06Epic ani bych se nedivil kdyby to mel lehci ne ja :-(
samozřejmě že se na fullech dá závodit :o)
neni full jako full, stejně jako závodit neznamená závodit:); kdy bude slibovaná fotka biku?
o víkendu někam vyrazim a nafotim to s nákou pěknou krajinkou.
foto na MTBS new.mtbs.cz/Galerie/Racefoto/malevil06060516.html
jedna umelecka aneb buldovo pozadi… :) new.mtbs.cz/obrazek.html?obrazek=malevil06_24.jpg
teda to je ale kyc ty pampelisky .....a kombinovanej s erotikou (ale to at posoudi radsi jini, teda spis jine :)) je to ve vyjezdu na luz (ta panelovka) ja si rikal, co tam ten clovek v tech pampeliskach blbne a on honil umeni :)))
nevim, jestli to sem už někdo nedával, ale tady se dá najít a i objednat dost fotek www.ktfoto.com/index.php
stačí zadat do vyhledávání vaše startovní číslo.
hm…pekny fotky…ale ty ceny :-(
ja je loni mela zadara ;-)
ja taky :-)
;-) jeden z prvnich tri?
ja byl snad druhej :-) tak tu mam na zdi 3 fotky 40 × 30 cm :-D
Ja treti ;-)
To jsem asi prosvihnul nejakou soutez nebo co :)
JJ. vloni kdo si objednal v prvni trojce dostal fotky/postovny zadara ;-)
brzda kibic :-D www.klatovsko.cz/…06JK0128.JPG
těch lidí co táhnu v háku…;o)
no vypadáš proti nim že ti to nějak nejede :-D
měkoň :-D
na Sudety bych ho nahnal :-DDD
ale na dlouhy :) …a ne tech 35 km :)
ma moooc hezky, funkci bavlnene triko :-)
jaký celebrity, ten už je out…
Jede dětskou a ještě fňuká…jen tak mimochodem Simče chybělo 12 vteřin a zařízla ho:-))
jestli jel jak píše přesně 4,5hodiny, tak mě na něj chyběla cca minuta :))
:) a jemu na tebe chybělo 40 km :)
jet s pumičkou v ruce by byl boj o život skoro pro každýho z nás:-)