Máte někdo zkušenost s JAGWIRE Xtreme www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… ? Je rozpoznatelný rozdíl oproti JAGWIRE Red www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… ? Nebo raději jít do něčeho jiného?
Máte někdo zkušenost s JAGWIRE Xtreme www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… ? Je rozpoznatelný rozdíl oproti JAGWIRE Red www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… ? Nebo raději jít do něčeho jiného?
po skouseni vseho mozneho (nejen mnou) sem skoncil u koolstopu a rozdil oproti originalu je neskutecnej.
Napodobne, ale ty Jagwire (cervene, zelene nemam zkusenost)taky nejsou spatne.
zeleny mam ted, nejsou taky spatny… jenom mi zadni zacala docela piskat
mam ty Xtreme a brzdi .. a dokonce i po nechtenem osetreni brzdovou kapalinou ..
Muj hlas neber vazne. Sem se ukliknul… :o) Ja bych sel asi taky do koolstopu. Ale ani Fastopy mi nebrzdily spatne.
No na těch FASTOPECH je nejvíc masa, takže není lehký to seřídit, ale jinak myslim dobrý.
Btw. ted se mi uz podruhy stalo, ze jedny desky prestaly brzdit. Z niceho nic. Na tom kole se delsi dobu (mozna i tydny) nejelo a ted akorat piska a nebrzdi. Mam dojem, ze se tam mastnota nemela jak dostat, ale treba se pletu. Nechal bych to byt, kdyby se mi to nestalo uz jednou. Akorat poprve nepiskaly a ta doba byla cca tyden. Proste sednu na kolo, ktery nebrzdi. Resim vymenou desek. Brouseni desek, kotouce i pouziti odmastovadel nemelo patricny efekt.
ono po obrouseni a odmasteni se to taky musi zajet .. nejlepsi na to je nejaky hodne blata ..
.. nebo je namoc do acetonu a nech to pres noc ..
Me by spis zajimalo, jestli nema nekdo stejnej problem a nezna pricinu. Jinak desky zvesela vymenim. Je to nejmin prace ;) Jen, abych se mohl vyvarovat pripadnemu opakovani (v nevhodnou dobu :)
Vymenit desky je sice nejmin prace, ale u mne by to neunesla penezenka, kdybych mnel pred kazdym vyjetim kupovat nove… ;-)
Stalo se mi, že jsem koupil kolo se zamaštěným kotoučem a deskam, tak jsem den louhoval v perchloru a pak jsem je jel zajet. Po pár kilometrech na prašné cestě se zajely a bez problému jsem postavil kolo na přední. Před tím byl problém zabrzdit na 30ti metrech. Pak jsem asi 14 dní nejezdil a když jsem znovu vyjel, tak brzdný účinek byl naprosto minimální. Po 70km se trochu zajeli. Teď je to v pohodě, ale to jezdím tak každý 3. den.
Takze je mozny, ze je to ta mastnota. Dik. Priste si na to dam pozor… , ale nevim jak :) Fakt jsem ty desky nepromazaval :)))
Je to možný, že to bude tou mastnotou, protože zadní brzdila jak divá a to bez zajíždění. Možná by pomohlo je ještě párkrát vylouhovat, když by to stále zlobilo.
vlk taky sliboval .. :)
nebo nepadl ti tam salam .. :)
Krajim ho o kotouc, tak jestli je to tim… ? :o
Nápodobně. Kámoš neseděl přes zimu na kole, teď (Sh 525)brzdy pískaj a blbě brzdí,předtim v poho.Mně blbě brzdí přední,ale to už dýl,tak objednávam sintro Goldfreny.
tak taky se mi to ted stalo:-O.na M525.jsem rad ze ti to hlava nebere stejne jako me.
hele neftírej se :D
klidne bych ti mnohem radsi vetrel ty desky:-D
Mimo original jsem mel jenom koolstop. Rozdil docela znacny.
Po originalech mam ty cerveny a brzdej lip. Se zelenyma nemam zkusenost.
Jezdil jsem ty červené a brzdily hodně dobře. Se zelenýma zkušenosti nemám.
ja mam ted ty zeleny, ale nemam je s cim porovnat.. max s jinejma brzdama..
V pátek nainstaluju koolstopy a dám vědět.Origoš desky zatím brzděj, tak jsem zvědavej na ten rozdíl po zajetí.
tak červený koolstopy mám a asi i zajetý (párkrát naprosto modrý kotouče) a brzděj OK. Popravdě řečeno jsem už zapoměl jak brzdily origoš desky. Ale asi jsou lepší. Mít tak o dvacet kg méně, bylo by to ještě lepčejší. Snesl bych ale prudší nástup.
… asi jsou lepší – myšleno ty koolstopy
Ticho! Všechny vás zabiju!