Vzhledem ke germánským sklonům jednoho kamaráda, který si právě pořizuje kolo mám následující dotaz: Které značky pocházejí z Německa?
Co jsem pátral, tak jsem přišel na:
Storck Felt Canyon
Ještě něco?
Vzhledem ke germánským sklonům jednoho kamaráda, který si právě pořizuje kolo mám následující dotaz: Které značky pocházejí z Německa?
Co jsem pátral, tak jsem přišel na:
Storck Felt Canyon
Ještě něco?
jo co vím tak ještě no saint a z Rakouska pochází ghost.
Co nějak nemohu pochopit, proč kola od „sousedů“ (Německo, Rakousko) se u nás mnohem húř shánějí jak ty z druhé strany světa(Usa apod.) a to jsou přitom většinou levnější.
Ghost je myslim z německa, ale ty kola se kompletujou v čechách. Z rakouska je KTM. Jinak z německa sou eště FELT, ROTWILD, REDBULL, FOCUS, KALKHOFF, STEINBACH, BERGWERK, X-TENSE a eště spousta dalších. Každopádně všechny ty kola sou lepší než jakýkoliv jiný, protože Německo nadevšecko !!!
Deutschland Deutschland uber alles!!!
…und muskatus her Müller!!..
Aaaa, tak to bude trochu delsi seznam..
carratec
umí tvoje klávesnice o ?
ja prač ne
Tohle je myslím rakouské :)
Hot Chili, Bergwerk, Votec, Voitl, Liteville a spousta spousta dalších :)))
Cube
Doufám, že se moc neminu:
Bergamont Canyon Centurion Chaka Cheetah Corratec Cube Dynamics Felt Focus Fusion Germans Ghost Hai Idworx Juchem Kuwahara (Diamant) Maxx No Saint Noll Pakka Poison Radon ? Rose Rotwild Steppenwolf Stevens Storck Street:Tec Univega ? Votec ? Wiesmann
to poslední není to náhodou firma co vyrábí plynové kotle? Fakt je to bike firma?
Ono je to asi rozšířené jméno, pod stejným tam vznikají i nádherná auta, ale já měl na mysli tohle www.wiesmann-bikes.de/
… tedy pokud jsi jako „poslední“ neměl na mysli Porsche …
nene myslel jsem toho wiesmanna
Tos vyštrachal ve WORKSHOPu ?
Chtělo by se mi říct, že jsem naházel pár značek z hlavy :-), ale to bys mi stejně asi nevěřil. Prolítl jsem seznam testovaných biků na stránkách německého Mountain Bike (?asi, doma na ně nemám odkaz), něco jsem napsal bez kontroly, u některách jsem zkontroloval, adresu výrobce.
… jo a byl to seznam jenom hardtailů, určitě by se ještě něco našlo ve fullech, ale už jsem neměl čas; přece jen tam musím alespoň chvílemi pracovat :-) …
Ve fullech je tusim firebeast ne?
Já myslim, že německo je nezmapovatelný. Je tam taková spousta garážovek, že množství značek by mohlo jít do tisíců. Je tam třeba značka co vyrábí jen 29" a některý dokonce s Leftynama, ale nemůžu si teď vzpomenout na méno. BTW: dobrý je taky švýcarský BMC, kde dostaneš 26" bajka a k tomu rovnou 700 kola, kdyby si dostal chuť projet se na crossu ;-) Prostě furt je to tady vo ničem :-\
a jeste rekni ze jsou k tomu zcela zdarma:-))) ne nic:-)
No zadara u nich není nic. Připlácíš za každou blbost :-(
no tak staci nekupovat blbosti.
No dyš si máš připlatit za kotouče, tak to už stojí za úvahu, ne ? Je to taková nutná blbůstka ;-)
nerozumim.to dodavaji normalne kola bez kotoucu?:-)
No dyš si máš připlatit za kotouče, tak to už stojí za úvahu, ne ? Je to taková nutná blbůstka ;-)
Zde by to nebylo jaxi dost dobře možné, kvůli výměně kol za větší, tam kotouče být musí, ovšem u spousty německejch značek sou kotouče za příplatek.
A taky Checker Pig, ty sklerotiku :)
Slušný. Škoda, že chybí Rammstein. Šel bych do něj hned! " Er la"uft
mich aus die Ohren,
Herz und Nieren sind Motoren!"
A co Horst Fuchs. Ten ve svém arzenálu kola nemá???:)
Nicolai
Dík za reakce – a to jsem si původně myslel, že se v Německu kola ani nedělají… Moje hloupost.
v nemecku nedelaji auta,kola jo.
Jseš mladej, máš právo na chyby :-) …
to mam.ja totiz starej nikdy nebudu.
Pan řidič ;)
jo promin,skodovka uz je taky nemecka.. ale ta tvoje jeste nebyla:-))
No pár aut se v německu i dělá, ale je jich fakt málo.
A co treba MXM?
Simplon – silničky i biky aus Õsterreich.
Witten: černoch jedoucí na kole srazil za jízdy ženu k zemi, vytrhl jí z ruky mobil a ujel. 41letá žena šla v 18:40 po městě, když ji napadl 20ti letý běženec na kole.
To jsem rad, zes nas o tomto zavrzenihodnem cinu informoval a dokonce se kvuli nemu registroval.
Ale jinak, bez do ******.