potřebuji poradit- zvažuji: Rock Shox Pilot XC 2004
NEBO AXIMA CARBOTECH, Al 6061+carbon
Díky, vše za rady…
potřebuji poradit- zvažuji: Rock Shox Pilot XC 2004
NEBO AXIMA CARBOTECH, Al 6061+carbon
Díky, vše za rady…
Ja bych zkusil tu AXIMU. U Pilota neni o co stat a ta Axima je velka neznama (alespon pro me).
musím říct zajímavá volba… pilot xc alespon do roku 2005 fakt nebrat Axima no to je dobrá otázka – min udeš originální, pokud okopčili nějaký funkční systém tak by to klapnout mohlo, ale z cca 60 lidí bikerů co znám ji nikdo nevozí, že by nápověda?:)
a což takhle napsat kolik do toho chceš maximálně vrazit a použití? :-)
Aximu neznám, do Rockshoxu bych asi taky nešel. Můj favorit v levnějších vidlicích je Marzocchi MX Comp 105 ETA nebo event. něco od Manitou (Black, Splice). Z drahých Fox nebo cokoliv od Marzocchi
asi axima, je to originalni
No ale Axima je pevna vidle, ne odpruzena.
www.johnwillemsenbikes.nl/…arbotech.jpg … ale mozno je fakt „pevna“:-)
Ja jsem nasel jenom tohle www.bike2build.nl/artikel.php?…
Hmmmm, :-))).
Jenom klid. Nic takovyho :)
Handshock sa uz prejedol?:-) Resp. mas ho plne zuby?
Handshock sa uz prejedol?:-) Resp. mas ho plne zuby?
jj, ja tiez, ale toto su tie s permanentnym zdvihom:-)
Na tom obrazku co si nasiel ale nevidim znacku. A carbotech .. no neviem, ci je to meno firmy.
www.bike2build.nl/…ma06fork.jpg … toz toto je jedna axima (vcelku citatelne logo) a mozes porovnat s tou prvou … jedine ce by niekto prehodil nalepky na santura:-)
Yes, to uz je videt dobre. Snazil som sa identifikovat, ci to tam je napisane Axima, ale moc mi to neslo.
ja prave taky jako prvni nasel tuhle a moooc se mi zalibila! :-)
hlavne vahou, ze :)
A, tak som zatial nasiel, ze 1.6kg, olej-vzduch.
je to přesně tahle!!
hele a co tohle?
cena 5500 Kč vaha 1,9 karbonova korunka pruzina/olej
Me rikali 4500,–
Nevíš kdo to vyrábí? Popř. stránky výrobce.By mě zajímaly podrobnosti-parametry.
Tenky nozicky, pruzina/olej, mazani vazelinou (Microlube), zdvih 100mm? Triexpert.cz
Dík.
a ještě dotaz-co vůbec říkáte na karbonové vidlice? Kamarád mi říkal, že mi praskne-ta Axima
zeptej se kamarada kdy budu mit deti, kdyz tak dobre predpovida budoucnost
Dokazu to naprosto presne predpovedet z omelety z tvych vajec :-D
kdyby mely karbonove vidle praskat, tak by je nikdo nevyrabel ;-) takze se pridavam k JMT :-)
A proc se teda vyrabi Merida?
Jasně souhlasím s vámi, stejně jsem mu nevěřila, že by mi praskla… To je fakt těžké-zvažuji tu AXIMU nebo MANITOU SPLICE(toho Pilota ruším)… Chci nějakou pohodlnou, aby silně pružila…
Hmmm, pre holku Splajska asi ok, aj ked teraz ju bracho doniesol zo servisu a nejak moc jednoducho ide na doraz, predtym vpoho ako tak. Aximu nikto nepozna, cena / vaha / zdvih / vnutornosti su zname?
No, vím, že to měním jako ponožky, ale už je to nějaký čas, co jsem prosila o radu…Nakonec jsem si vybrala- RS Duke Sl, 2005
a vybralas dobre :-)