• Mike22

Nevíte proč se mi po dotažení při každé jízdě (už asi 5 krát) hrozně povolí paprsky na zadním kole? Je fakt ze jezdíme hodně v kamenech a kořenech. Mám nový ráfek Singletrack ,´paprsky DT Swiss 1,8. brzdový kotouč 203. Nába DT Swiss FR. Dík za rady

0 0
    • MartinXC  

A povolují se nebo natahují ?

0 0
    • Pavlos  

ty mas rafky na freeride nabu taky kotouc jako kravu a das tam jenom rafky 1,8?? nemas o sebe trosku strach?

0 0
      • Mike22  

tož zatím nemám, ale jestli se to bude pořád povolovat tak začnu mít…ale to to hned přepletu. Ale právě proto se ptám , páč nevím zda to pomůže, prostě pátrám po příčině , a nechce se mi věřit, že to je 1,8kama, pač na předním kole je mám taky a nic se nepovoluje.

0 0
    • MartinXC  

Jinak se dá zkusit vycentrovat, dotáhnoout a zakápnout Loctitem.

0 0
      • Pavlos  

dt dela primo nejake niple se spec tmelem ale kolik stoji to nevim:)

0 0
        • CZiko  

jo, já jsem si je koupil… ale prodavač na mě čuměl jak na vola, s tím, že mi ty niple mohl pojistit Loctitem…

0 0
          • Vilém  

Ja ten loctite na niple jednou zkusil a uz nikdy vic.Sice vyplet perfekt drzel,ale az nastal okamzik centrovani,tak jsem se proklinal,neslo s tim totiz hnout:(

0 0
            • martt  

samozrejme musis pouzit loctite urceny na zavity (napr Loctite 222) a nie nejake bomba lepidlo. Lacna nahrada je fermez alebo nejake gumove lepidlo typu chemopren.

tu mas tie typy na zavity www.loctite.de/…de/index.cfm?…

0 0
              • Vilém  

Samozrejme jsem pouzil zavitovy typ.Problem je vsak v davkovani,musel bys dat strasne malicko a stejne mnozstvi na kazdy drat.Ten chemopren je pro tento ucel lepsi,taky jsem zkousel silikon a slo to.

0 0
                • Vrci  

Oni se i na závity dělají různé druhy. Malá , střední maximální pevnost a stálý spoj.

0 0
            • CZiko  

no to lepidlo v tom niplu je spíš taková pryž, silinkon, guma, nebo něco podobného… není to lepidlo v pravém slova smyslu…

0 0
      • Mike22  

to mi připadá komplikované řešení, nikdy mi to nic podobneho nedělalo, tak proč teď jo?

0 0
    • martt  

normalne sa niple sami od seba povoluju iba ak su spice malo napnute. Ak ich mas napnute dostatocne, tak by som tam asi skutocne kvapol nejakeho lepiveho sajrajtu.

0 0
    • Vrci  

Campa má nyple na všech svých kolech zakápnuté fermeží.

0 0
    • Martin  

mě se na silničce strašlivě povolovalo zadní kolo – nába Novatec, špice DT a ráfek Taurus. šel jsem s tím tam, kde mě to pletli a zjistli jsme, že na vině je od výroby vadný ráfek. po výměně už drží. podotýkám, že jsem s tím nikde do díry nevletěl

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.