• mironic

Máte někdo zkušenosti se silonkama pod cyklo dresem, když je kosa?

Anketa: Měli ste někdy silonky na kole?

10x
    12%
    6x
    7%
    69x
    81%
    0x
    0%
    0 0
    • Paja  

Silonky se pod dres hrozne blbe oblikaji:o)

0 0
    • cabbage  

vo co go?

0 0
    • Luka  

kdyz je fakt kosa, tak ja sama pouzivam a muzskymu odcas taky vnutim puncochace silonowe… takovy silnejsi druh, rika se jim „zimni“… jsou skoro nepruhledny a docela to hreje. jako tenka vrstva navic pod zimni nowind je to idealni, ale tak na –10 a vic…

0 0
    • pepino  

Jen podvazky.

0 0
    • Komi  

Dají se použít na neoholený nohy? :-)

0 0
      • mironic  

Proč by se nedaly použít na neoholený nohy?? kdo by si holil nohy? to je kravina.

0 0
        • Komi  

Já nevím, nikdy sem to nezkoušel, jen mě tak napadlo, že by těma očkama mohly prolízat chlupy a při šlapání by to mohlo pěkně táhnout … ikdyž to bude asi stejný jako v elasťákách, ne? No jo, už mlčím :-)

0 0
          • zirecek  

Mlčíš, :-)).

0 0
          • mironic  

No mně elasťákama prolejzaj chlupy víc než silonkama, tam to není navíc tak vidět, ale netáhne to.

0 0
            • Martinka  

Cyklisti, by přece měli mít pořád oholený nohy, ne? :D

0 0
              • Komi  

To právě ne .. nechávám si narůst izolaci abych nepotřeboval v zimě silonky :-D

0 0
    • prodi  

Ne, tohle bych opravdu nechal jenom pro ženský..:)

0 0
    • Marky  

Pánové, Vy nevíte o co přicházíte. V mínusových teplotách je to neocenitelné. Jo, když si je můj můž obleče na ty svý chlupatý nohy, tak se fakt nemůžu udržet..?..smíchy a on taky ne a když se mu pustí voko, tak by chtěl hned další :-)) No, tak te´´d vypadáme jak uchyláci, ale fakt to perfektně zahřeje. Silonové ponožky místo novin taky ujdou.

0 0
    • james11  

Silonky na kole HIH :-)) to snad ne :-)

0 0
    • lubos  

Proc silonky kdyz si muzu oblict navleky, nebo capaky ? Asi bych radeji ruzovy kolo nez silonky :)

0 0
    • martt  

ja pouzivam v lete take velmi tenke capaky co by sa dali povazovat aj za silonky. Su to ale normalne cyklogate akurat z extremne tenkeho materialu. Maju aj coolmax vlozku. Na ne si pre istotu davam este normalne kratasy, inac mi je cez ten material vidiet cela rit.

0 0
      • mironic  

Coje to za značku? Jinak ty silonky je nejlíp používat tělový, aby to nebylo vidět pod kratasama.

0 0
    • Blade  

Nemam, ale uvazuju ze si je vlepim do helmy coby sitku proti hmyzu :)

0 0
    • Pida  

No to je ale pěkně úchylný, to se mi líbí :-), už aby byla zase zima a já to moh zkusit :-)

0 0
    • Lance  

pouzivam fen kulmu,ocni stiny,rtenku, boty na podpatku, ale silonky bych si nikdy nevzal, jeste by si lidi mysleli

0 0
    • Lance  

Nekde jsem ale cet, ze silonky a damske kalhotky? – nevim pouzivaji borci co jedou Dakar. A pak myslim konari

0 0
    • JMT  

a pak mi rikejte ze sem gay kdyz vozim na biku dres bez rukavu :-)

0 0
      • mironic  

No to sou mi novinky, gayové nosí dresy bez rukávů??? Koňaři nosí kalhotky? Co je tohle za voloviny…?

0 0
    • JIRA  

Čestně prohlašuju, že jsem se chtěl podívat jak kdo hlasoval a místo toho jsme kliknul na „často“. TAK TO TEDY NE!!! :) Správně je NIKDY, ale slyšel jsem o tom vyprávět od kamaráda co kdysi (okolo 1977) jezdil závodně silnici a nic lepšího prý nebylo.

0 0
      • lubos  

Myslis, ze nekdo uveri ? :P

0 0
      • wroum  

ja udelal uplne totez :-)

0 0
        • JIRA  

Takže zbývá jen BEEDA ............a pak věř nějaký anketě. :)

0 0
      • McBlacky  

dobrej pokus :) ale jsi v dobrý společnosti s Beeedákem :) navím lepí zdravý kolena a vypadat jak *****, protože jako starší už toho s kůůůl imidžem moc nenahoníš zato kolena v pořádku se šiknou :)

0 0
      • chemik  

Tak presne toto se mi také povedlo :-) Správně je nigdy.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • SavaH  

lepsejsi jsou puncochy a to vazne a bez legrace, jen si nemyslim, ze by to nejak extreme vic hralo

0 0
    • Dzordano_Bruno1  

V zimě vozím punčocháče nebo jak se to jmenuje, asi lepší název by byly legíny. Ale klasický pučocháče bych asi nevozil, vypadát to opravdu brutálně :D

0 0
      • martin_bakov  

pod capaky mam na zimu takovy merino leginy – je to hlavne urceny pro bezkare ale funguje to dobre i na kole. Hlavne pozor na kolena, cim vic navleku tim lip ;)

0 0
      • Biker jak Pes  

My tomu říkáme „štrample“ :-D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.