Máte někdo zkušenosti se silonkama pod cyklo dresem, když je kosa?
Máte někdo zkušenosti se silonkama pod cyklo dresem, když je kosa?
Silonky se pod dres hrozne blbe oblikaji:o)
No já myslel nejdřív silonky a pak na ně třeba elasťáky, nebo kraťasy.
Ja vim, ale napsals pod cyklodresem:o) Vim, ze se to pouziva, ale osobne nikoho takovyho neznam:)
Aha, no já myslel cyklodres obecně, jako oblečení na kolo :-)
Někdy přemýšlím, že je použiju když půjdu do banky :-)
Prodávají se i pánský, Fred a Filip od Evony, ale jsou prakticky stejný, jako dívčí.
máš to promakaný čoveče…:)
Ahoj. Já nosím stále, je to lepší proti hmyzu, revmatu, křečovým žilám.
Proc jsi zrovna toto vytahl a jeste se kvuli tomu registroval, to moc nechapu:)
Nejakej fetis?
:D
a to ses regnul kvuli tomu abys vytahl takovou kravinu? :D
A navíc: Lídl je levný :-))
no tyvoe… :-D to lídl ve fotošopu s tím natahováním trošku přehnal
proč?Myslíš, že by to nevydržely?
vo co go?
Jo ta je pěkná, ale na kole tuším nejezdí…
kdyz je fakt kosa, tak ja sama pouzivam a muzskymu odcas taky vnutim puncochace silonowe… takovy silnejsi druh, rika se jim „zimni“… jsou skoro nepruhledny a docela to hreje. jako tenka vrstva navic pod zimni nowind je to idealni, ale tak na –10 a vic…
Já takový používám k single elasťákům
Jen podvazky.
Dají se použít na neoholený nohy? :-)
Proč by se nedaly použít na neoholený nohy?? kdo by si holil nohy? to je kravina.
Já nevím, nikdy sem to nezkoušel, jen mě tak napadlo, že by těma očkama mohly prolízat chlupy a při šlapání by to mohlo pěkně táhnout … ikdyž to bude asi stejný jako v elasťákách, ne? No jo, už mlčím :-)
Mlčíš, :-)).
No mně elasťákama prolejzaj chlupy víc než silonkama, tam to není navíc tak vidět, ale netáhne to.
Cyklisti, by přece měli mít pořád oholený nohy, ne? :D
To právě ne .. nechávám si narůst izolaci abych nepotřeboval v zimě silonky :-D
Ne, tohle bych opravdu nechal jenom pro ženský..:)
Pánové, Vy nevíte o co přicházíte. V mínusových teplotách je to neocenitelné. Jo, když si je můj můž obleče na ty svý chlupatý nohy, tak se fakt nemůžu udržet..?..smíchy a on taky ne a když se mu pustí voko, tak by chtěl hned další :-)) No, tak te´´d vypadáme jak uchyláci, ale fakt to perfektně zahřeje. Silonové ponožky místo novin taky ujdou.
jo:-),vypadate:-))
Silonky na kole HIH :-)) to snad ne :-)
LOL co je to za infantilní obrázek :)
tan obrázek ukazuje jak se mají využívat silonky
to bych si je rači vzala na kolo, než oblíknout se za růžového králíčka :)
dej si ty bílé samodržící co má ona a můžeš vyjet na bajkovačku :-D
S tou cepici by to mohlo byt vazne zajimavy :P
…zajímavý do té doby než si tě v lese myslivec splete se zajícem :-D
no mne ne, to Elwing :P
co kdyby mám sem Elwing hodila nějakou fotku jak je v silonkách na bajku? :-D
Jsi jeste nevidel zenu v sionkach na bajku ? Nechceme silonky. Chceme videt kralicka na bajku :o))))
jj my chceme vidět fotku Elwing s králičí čepicí a silonkami na bajku :-D
něco jako měla Reese Whiterspoon v Pravé blondýnce? :) né že bych ten film viděla :-p
no prostě uvidíme v neděli…;
KDE v neděli????
nikde, kibic mi nechce sehnat ten kostým :-p
jednu alternativu jsem ti navrh…
takže ještě sehnat ty uši:o)
Kostým??? Stačej silonky.........
…nebo teda spíš králíkem :-)
Proc silonky kdyz si muzu oblict navleky, nebo capaky ? Asi bych radeji ruzovy kolo nez silonky :)
Tak to každopádně: www.bike-forum.cz/…big/1955.jpg
Když myslíš, že je horší mít silonky, které nejsou vidět, než si vyjet na růžovém kole, tak to zkus a uvidíš. :-)
Ale to bych musel mit taky ruzove kratasy, dres a rukavice :)
Tak to jo, aby jsi pěkně ladil. Koneckonců, už jsem viděla i pink mobil, myslím Motorola. :-)
LoL T-mobile :-) (jestli se nepletu)
A nechat sedlo doma:-)
:D
ja pouzivam v lete take velmi tenke capaky co by sa dali povazovat aj za silonky. Su to ale normalne cyklogate akurat z extremne tenkeho materialu. Maju aj coolmax vlozku. Na ne si pre istotu davam este normalne kratasy, inac mi je cez ten material vidiet cela rit.
Coje to za značku? Jinak ty silonky je nejlíp používat tělový, aby to nebylo vidět pod kratasama.
ja pouzivam cerny..ty silonky :)
Ty sou moc nápadný a když se náhodou rozervou, tak to vypadá blbě
Nemam, ale uvazuju ze si je vlepim do helmy coby sitku proti hmyzu :)
Jo a to je taky dobrej nápad!
To chce neco redsi.
www.novega.cz/…zorovane.htm tie prve dve vyzeraju pouzitelne:-)))))
To by slo. Ale stejne by bylo asi lepsi neco, co nelze moc natahovat. Preci jenom ten hmyz je vychytralej.
www.eurositex.cz/…og/index.htm vpravo hned prva polozka … myslim, ze je to to najjednoduchsie, to sa da pouzit, prip. ak ho najdes v plastovej verzii
asi najlepsie je zohnat si siet proti hmyzu, co sa dava do okien, je to poplastovane skelne vlakno, takze vaha 0,nic …
Nooo, az tak lahke to nebude :) .. ale neviem ci pojde lahko nalepit.
treba silonky po babicce. ty uz budou ridky dost :-))))))))))
No to je ale pěkně úchylný, to se mi líbí :-), už aby byla zase zima a já to moh zkusit :-)
pouzivam fen kulmu,ocni stiny,rtenku, boty na podpatku, ale silonky bych si nikdy nevzal, jeste by si lidi mysleli
No holku slušný........
Nekde jsem ale cet, ze silonky a damske kalhotky? – nevim pouzivaji borci co jedou Dakar. A pak myslim konari
Koňaři? To jsou ty,co to dělaj s koněma?Fuj:-)
tvl :D druhej tvuj komentar ctu a valim se pozemi :D :D
a pak mi rikejte ze sem gay kdyz vozim na biku dres bez rukavu :-)
No to sou mi novinky, gayové nosí dresy bez rukávů??? Koňaři nosí kalhotky? Co je tohle za voloviny…?
myslim konari jako zavodnici zokejove
tz damsky kalhotky vozil na dakaru tusim Ivo Kastan kdyz ho jeste jezdil na 4kolce a ostatni 4kolkari na nej pry tak neduverive koukali az to zacali zkouset taky :-)
jo jo presne tak Kastan to byl
jakej to má důvod ty kalhotky???
neznaji cyklo-kratasy s vlozkou :P
To jako chceš říst, že dámské kalhotky v kombinaci se silonkama jsou lepší než normální kalhoty ?? :))
ted jsi me splet :P
na pohled určitě :)
Jo,tanga.V kempech byl po večerech velice oblíbenej:-)
Čestně prohlašuju, že jsem se chtěl podívat jak kdo hlasoval a místo toho jsme kliknul na „často“. TAK TO TEDY NE!!! :) Správně je NIKDY, ale slyšel jsem o tom vyprávět od kamaráda co kdysi (okolo 1977) jezdil závodně silnici a nic lepšího prý nebylo.
Myslis, ze nekdo uveri ? :P
…alespoň jsem to zkusil. :)
alibisto :)
ty silonky?;)
ja udelal uplne totez :-)
Takže zbývá jen BEEDA ............a pak věř nějaký anketě. :)
co kecate, vahali jste mezi jako ja mezi Casto a Kouso :-))B
Máš pravdu, ale já volil občas.....
dobrej pokus :) ale jsi v dobrý společnosti s Beeedákem :) navím lepí zdravý kolena a vypadat jak *****, protože jako starší už toho s kůůůl imidžem moc nenahoníš zato kolena v pořádku se šiknou :)
Tak tak, moje řeč. Já už to cítím, a to jsem 70'
„navím lepí zdravý kolena“ Už to nehul:-)
Tak presne toto se mi také povedlo :-) Správně je nigdy.
lepsejsi jsou puncochy a to vazne a bez legrace, jen si nemyslim, ze by to nejak extreme vic hralo
Spíš punčocháče,nepadají…
puncochy nepadaj… Musis si umet vybrat ;o)
Punčochy mi přijdou příliž ženský, punčocháče ani tak ne
V zimě vozím punčocháče nebo jak se to jmenuje, asi lepší název by byly legíny. Ale klasický pučocháče bych asi nevozil, vypadát to opravdu brutálně :D
pod capaky mam na zimu takovy merino leginy – je to hlavne urceny pro bezkare ale funguje to dobre i na kole. Hlavne pozor na kolena, cim vic navleku tim lip ;)
My tomu říkáme „štrample“ :-D