Ahoj, mam takovy jeden problem.Po urcite dobe jizdy v sede mam uplne odkrveny p…s.Neresil jste nekdo podobny problem?Sedlo mam Fyzik Nisene:
Ahoj, mam takovy jeden problem.Po urcite dobe jizdy v sede mam uplne odkrveny p…s.Neresil jste nekdo podobny problem?Sedlo mam Fyzik Nisene:
Jo, to se mi stávalo hodně v zimě na válcích. Zpočátku jsem byl z toho nervózní a vadilo mi to, ale potom jsem přestal na nich jezdit a problémy zmizely… :))
Dik,ale to muj problem neresi.Co treba jiny sedlo?
uz se to tu resilo, tak koukni do historie. Zkus polaborovat s posedem a nebo pak jiny sedlo…
Nevím jestli se mi správně podařilo vyplnit křížovku, ale třeba by pomohlo si dát na řidítka nějaký časopis pro pány :-)
Jinak by možná pomohla vložka v kalhotech (pokud nevozíš) a nebo to jiný sedlo … napadá mě sedlo s „drážkou“, ale zkušenosti s tím nemám (myslím ten problém).
Vyber si jiny sedlo. Kdyz jsem jezdil na Rollsu mel jsem podobnej problem. Trochu pomuze, kdyz trochu sklopis spicku dolu.
Chtěl jsem taky kupovat jiné sedlo, ale včera jsem si poprvé oblékl nové kraťasy a ta vložka v nich je úplně o něčem jiném než v těch předešlých. Předtím noname a Atex, nyní 2F= spokojenost. Otázku sedla odsouvám na později.
Doporučuji mírně sklopit sedlo o jeden zoubek , a možná taky o něco posunout dozadu .. Jo Jo sodlo je věda … a myslím že s ním má většina problémy jen mnozí se to stydí prezentovat …
Tak tak. Ja uz dva dny jezdim s taaaaaakhle velkym vlkem :))))))
A jak ho vozis? Nebo ma svoje vlastni kolo?
Mrcha sedi na mym sedle :-D
:-))
Tak na tech par dni co bude se mnou nema cenu mu porizovat spešl kolo :-D
Ne na tandemový tyči :-)
Sklonit sedlo spickou dolu. Pokud to nepomuze, nastavit sedlo spravne. (dopredu nebo dozadu, ted nevim). Pokud ani to ne, zahodit sedlo.
Jeste jsem zapomnel .. mozna moc vytazena sedlovka. A jinak obcas e to stejne stane.
Přesně tak. „zahodit sedlo“ a jezdit jenom na sedlovce …
Měl jsem stejnej problém. Bylo to úplně děsný, ani vyčurat jsem se nemoh. Tak jsem pořídil sedlo s dírou a zatím super! Nemůžu vynachválit.
Řeším podobný problém, patrně mám krátkou vidlici a tělo je moc ohnuté a tlačí měkké partie do sedla pod nesprávným úhlem. Chtěl jsem i vyměnit sedlo za fi:zik Arione.
Hoď tam vlaštovky s vyšším zdvihem a hned budeš mít řídítka výš.
zrovna nisene pořizujou lidi co mívaj tyhle problémy na ultralight prknech, tak spíš bych to viděl v blbým posedu. Ani bez vložky bys neměl mít tyhle problémy !