• 10

Pls potřeboval bych poradit…mám Crossmaxy ročník 02 nebo 03 to přesně nevím,ale jsou co ještě nemaj ploché dráty…Mám vůli v náboji a nevím jak to mám seřídit.Ložiska jsem měl měněné asi před 2 měsíci a už tam je vůle.

0 0
    • JMT  

clovece me se to kdysi povolovalo taky, vzdycky stacilo dotahnout rukou ty posledni „maticky“(nejsou to sestihrany,a le normanli kolecka se zavitem uvnitr) co jsou na ose…

0 0
    • Vilém  

Ke kolum byva pribalem original klic na serizeni vule.Staci trosku pritahnout.

0 0
      • 10  

No já ten klíč právě nemám,ale zkoušel aspon povolit ty dva vnitřní šestihrany na imbus…jak je jednen ze strany kazety a druhý na te straně jak se to seřizuje a ani to mi nešlo,ale to by snad mělo jít povolit ne??Jinak bych nemohl dotáhnout ty ložiska…si myslím..

0 0
    • Gorgov  

Jenom se trochu utahnou ty postrani matky( je v tom 6 direk na ten spec. klic) kdyz ho nemas nech si to nekde utahnout

0 0
      • 10  

No to se mi právě nechce to někde dávat…takže nejdřív musím povolit ty imbusy a pak dotáhnout tím specialním klíčem na šest děr??

0 0
        • Daf  

Jaky imbusy? Proste do tech direk neco strc a dotahni to jde to lehce.

0 0
          • enjoy  

na montpace co byla k nim,je na druhy strane takovej jakoby stranovej klic s vystupkama,vypada ze tam sedne.to ma byt jako ono?:-)

0 0
            • Gorgov  

no jo to je:D imbus strc do kapsy a zapomen na nej, akorat z kazdy strany tim klicen utahnes to cem sou ty dirky do kterejch sedne ten klic:)

0 0
            • Vilém  

jen to nepretahni, at nemusis opet menit loziska

0 0
              • enjoy  

no ne:-),ja nic dotahovat nepotrebuju:-).tak maximalne vycentrovat ty sileny osmy:-D.ale to je jinej pribeh.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.