Pls potřeboval bych poradit…mám Crossmaxy ročník 02 nebo 03 to přesně nevím,ale jsou co ještě nemaj ploché dráty…Mám vůli v náboji a nevím jak to mám seřídit.Ložiska jsem měl měněné asi před 2 měsíci a už tam je vůle.
Pls potřeboval bych poradit…mám Crossmaxy ročník 02 nebo 03 to přesně nevím,ale jsou co ještě nemaj ploché dráty…Mám vůli v náboji a nevím jak to mám seřídit.Ložiska jsem měl měněné asi před 2 měsíci a už tam je vůle.
clovece me se to kdysi povolovalo taky, vzdycky stacilo dotahnout rukou ty posledni „maticky“(nejsou to sestihrany,a le normanli kolecka se zavitem uvnitr) co jsou na ose…
Našel jsem, že už jsi to řešil a snad to zabere i na ty moje SL. Klíč na ložiska nemám a ani nevím kde ho shánět.......a tak doufám, že Tvoje rada bude stačit.
michal ho myslim ma
Měl by stát 150,– tak si ho zkusím objednat.
Dneska přišel poštou. Poštovné 80.........takže jeden z nejdražších kusů plastu co doma mám. :) Snad to k něčemu bude. Ještě jsem objednával ventilky a redukce a tak se to „rozložilo“.
Ke kolum byva pribalem original klic na serizeni vule.Staci trosku pritahnout.
No já ten klíč právě nemám,ale zkoušel aspon povolit ty dva vnitřní šestihrany na imbus…jak je jednen ze strany kazety a druhý na te straně jak se to seřizuje a ani to mi nešlo,ale to by snad mělo jít povolit ne??Jinak bych nemohl dotáhnout ty ložiska…si myslím..
Jenom se trochu utahnou ty postrani matky( je v tom 6 direk na ten spec. klic) kdyz ho nemas nech si to nekde utahnout
No to se mi právě nechce to někde dávat…takže nejdřív musím povolit ty imbusy a pak dotáhnout tím specialním klíčem na šest děr??
Jaky imbusy? Proste do tech direk neco strc a dotahni to jde to lehce.
na montpace co byla k nim,je na druhy strane takovej jakoby stranovej klic s vystupkama,vypada ze tam sedne.to ma byt jako ono?:-)
no jo to je:D imbus strc do kapsy a zapomen na nej, akorat z kazdy strany tim klicen utahnes to cem sou ty dirky do kterejch sedne ten klic:)
jen to nepretahni, at nemusis opet menit loziska
no ne:-),ja nic dotahovat nepotrebuju:-).tak maximalne vycentrovat ty sileny osmy:-D.ale to je jinej pribeh.