v pondeli se zase poradaj zavody v braniku, zavod terenem na cca 20–30 min pro dospele + kategorie pro deti, zacatek v 16h, startovne neni, dofam ze se prijedete podivat, esli mate cas…
v pondeli se zase poradaj zavody v braniku, zavod terenem na cca 20–30 min pro dospele + kategorie pro deti, zacatek v 16h, startovne neni, dofam ze se prijedete podivat, esli mate cas…
V kolik a odkud zacinaji deti?
v 16 je zacatek vseho
nejakej odkaz na propozice by nebyl ?
poradame to s kamosem jako zavody pro deti ze skol, ale dycky dojeli i naky starousove tak se potom daval match :-) kuli tomu nikdo nebude delat stranky, za 30 min je po zavode, proste je to spis sranda a pak treba hospoda, start je nedaleko ulice U KEMPINKU
snad to tam najdu :)
dyztak cislo an me 607174021
kde presne je start plz ?
na cyklostezce nedaleko ULICE U KEMPINKU
moooc se tesim, ale na bednu to tentokrat nevidim :-(
zatim to myslim muzes videt :-)
už ne;o)
alo jo porad, akorat o schod niz :-D
to ale nějakou musíte sehnat;)
prijedu se mrknout. Vetsi popagace by si to zaslozilo, stacilo by par letaku na stezce, rodicu s detmi tam o vikendu jezdi dost. B.
pisu si te na startovku :-)
jo ale o nejlepsiho fanouska:-))B
ma volny treningovy den a nerad by aby mu to natrel nekdo s balancnima koleckama....... srab! :D
škoda, že to neni ve středu- je rektorský den…:(
ve stredu mozna pojedu trosku potunit naky pasaze na tocnou, uz se to tam sype… (myslim lavky)
co tam chces tunit?
uvidis od stredy odpoledne, drobnosti, uz sem tam v minulosti neco delal a vetsina se ujala
no a na nakejch lavkach uz chybi par prken…
naposledy sem jel ve stredu a vsechno se dalo bez problemu project… tak z toho hlavne neudelej asfaltovy chodnicky :-)
ale kulovy, nehore nad prvni lavkou chci udelat takovej objezd stromu, cimz pribide tech pasaz. A mozna sis vsim ze v ty pasazi u ohniste sme loni zkouseli udelat najezd nahoru, po tejdnu to spadlo a uz se to da jet akorat dolu, tak to chci udelat poradne…
možna se tam taky zejedu mrknou to je to drandění po louce? :-)
jj
fajn zavody, diky moc (moje prvni :)
ty ses ten na tom jamisu ? ses mel prihlasit a pak zajit s nama treba na pivko, nesmis bejt tak zakriknutej… sme se o tobe bavily ale mysleli sme zes ses nakej nahodnej kolemjedouci
ja musel pak co nejdriv domu :( mutti mi zaridila program na naky schuzi v baraku :( ale nahodnej kolejdouci sem nebyl hehe, tak snad priste.. navic tohle byl muj uplne prvni zavod tak trosku stydlivost
Ze by dalsi majitel Jamisu ? Copak mas za model ? :-)
Jamis Durango Sport SX model 2005, mam na tom mesic 525ky a chysta se nova vidlice protoze indian Six rozhodne neni pro moji vahovou kategorii..
dobrej mazec než sem se stačil rozjet tak to skončilo :-D ale za to pak sem se rozjel ale nejak moc :-D ted sem teprve dorazil domu :-P
no jeste ze sem nejel.. ;) bych asi umrel..
ale zato velmi vydarena afterparty.. ;-P jeste ted mi je vselijak..
Ja dojel domu po pulnoci. Dalo mi to 22 km za 7 hodin ;-) To sem si zas nandal objemy :-)
v pivech… s tebou BCH nepojedu
ja mel pekne objemnej zaludek, vytrvalost zadna, Elwig me rizla hned po prvnim loku:-)), dobra prdel :-) B
PS: Co to WC jeste stoji:-))
stojí ale je značně podmáčené :-D
to si mě zase zaříz mě to dalo 12,5 km za 8 hodin :-D
podle ujetejch km soudim že jste se k pigimu nepropracovali:)
aspon, ze si si pri tom „najizdeni“ objemu porad kontroloval tep jako spravnej chrt… :DD
a co graf z vejskomeru? mas nekde?? kolik mas nazdvihanejch metru?? ;)))
btw: ja mam 13km za 8,5h..
nejlepší byl Klerik :) nás ožraly vyhodili v 10 z hospy, načež dorazí Klerik a hele co sem přivez, petku s pivem :-D
To vis, pivo je vzdy potreba a tekutiny se musej doplnovat:-)
dalsi kolo se jede cca za mesic, dam vedet driv amuzem s toho udelat srazik, stajnak uz dlouho zadnej nebyl…
Udělejte to aspoň o hodinu pozdějc. Takhle nestíháme z práce.