cus, razim s cabagem a palkacem zitra dopoledne na tocnou, pojezdime na lavkach, neco opravime, neco pristavime, sraz v 10:00 pod barandakem na branicky strane (na cyklostezce) tak jesli se chce nekdo pridat… (naradi je vyhodou :-)
cus, razim s cabagem a palkacem zitra dopoledne na tocnou, pojezdime na lavkach, neco opravime, neco pristavime, sraz v 10:00 pod barandakem na branicky strane (na cyklostezce) tak jesli se chce nekdo pridat… (naradi je vyhodou :-)
Kibic stavi traily??? :D
kdybyste jeli v nedeli, pridal bych se s radosti… ale jsem jen obycejnej pracujici
mame zejtra skolni volno :-), neco udelame a jestli se bude libit, tak se nekdy muze pokracovat…
pridal bych se, ale az na tocny, nechce se mi dolu k rece:-) co pridat srazovy misto jeste nekde v okoli lavek…
na lavkach budem okolo 10:45 az nevim kdy, zacinat hodlam kolem toho ohniste
OK, dorazim tam tak nejak na pred tou 11h
vemte sebou bajkra,povinne!:-).pac ten ma jednu lavku na svedomi,jedna z tech hornich,jak je na ni takovej peknej radius najezd,je to skoro nahore.ale pssssst:-)). ps:s cabbagem pojezdite lavky??ten se jim vyhyba,to vim jiste!:-D
jo tu bych nechal spálit ulomila mi roh a potloukla nohy :-/
a proto asi jí rozšláp;)
V tomle hnusu se nada stavet, odlozeno na neurcito
jojo, je to na pytel… tak holt priste.
když budu mít volno příště, tak na takovouhle akci bych se přidal rád taky:-)
sem se byl dneska projit na tocny a uz je zlikvidovana i kladinka
já to nebyl…;
no taky jsem dneska na to s darksonem koukali, a napadlo nás že to je přesně styl jakým by na točný operoval JMT a Cabbage kdyby náhodou se do něčeho pustili :)
vyliz si
postavil sem toho uz dost, stavel sem v dobe kdy ty si za sebou tahal kacera
ty máš teda náladu dneska… ani se nebudu ptát co se stalo. Ovšem já se obávám, že jsem začal jezdit dřív než ty jsi vůbec uměl vyslovit „kolo“ jinak peace
prvni lavku sem postavil snad este driv nez sem sel do skoly (akorat sem v ty dobe este nevedel ze je naka masirka jezdit po uzkym, tak sem na tom resil akorat cca 15 cm drop na konci)
nestalo se nic, ale myslim si ze stavim dost a dobre (rozhodne lip a vic nez jezdim) a stve me kdyz nekdo rika ze nicim…
ok hele já to myslel ze srandy, ani mě nenapadlo že by někdo z lidí co znám ničil naschvál lávky/skočky.
Ja to taky v realu nemyslel tak jak to prezentuju na netu :-)
ale ta lávka na singlíku na modrý nebo zelený TZ od Halkáče do Břežan je fuj, za tu máte bod dolu;
ehe ? coze ?
No ze muzes za vsechny lavky v okoli Prahy :-)))
no přece se nepostavila sama, že jo? kdo jinej v okolí řádí s pilou a sekyrou:-)
tam sem jel asi tak trikrat v zivote, nic sme tam nestaveli
to neřeš, já to tak nemyslel:-)
se mi zda ze se nastvu a lavky necham projet bagrem a vyasfaltovat :-)
Ne, tak by to dopadlo kdyby to sel opravit Lempl :-) Sorry Lemple :-))