Zdarec,
Jedete tam někdo? Ja jo – a chtěl bych se s někým z vás domluvit: buď budu mít dvě volný místa v autě, nebo bych se s někým z vás svezl.. (přispěju na benzín).
Kdyžtak pište na mejl, nebo na icq..domluvíme se!
Zdarec,
Jedete tam někdo? Ja jo – a chtěl bych se s někým z vás domluvit: buď budu mít dvě volný místa v autě, nebo bych se s někým z vás svezl.. (přispěju na benzín).
Kdyžtak pište na mejl, nebo na icq..domluvíme se!
Samozřejmě z Plzně :))
No premyslel jsem, ze bych taky jel, ale pak jsem si vzpomnel, jak vypada XC :)
A to jako že je XC pod tvou úroveň? :-))
Dyť jde o srandu, ne? Já tam budu taky bojovat akorát sám se sebou…
No dejme tomu ze nemam zapotrebi, aby si na me nejaky Kozaci a Lukesove dokazovali, jak jsou dobry :)
Uvidim, ale podle toho, co mam najeto bych nejspis bojoval o posledni misto. Ale uvidi se…
Hééj to je dobrý – to tam budem dva tragédi a rozdáme si to. :-) Lukešovi sem zachráňoval vítěztví loni na podzim v Chodový planý když se mu tam furt slíkal ten jeho cyklokrosovej plášť :) Bez mojí asistence by měl podstatně větší problém…
Čímž rozhodně nechci říct, že by mě neštvalo, že mě pravidelně dávaj o kolo :((
ja dostavam rundu taky pravidelne, presto do nectin urcite jedu… zkracenej kopec slibuje lehci trat, no, uvidime, jaka bude realita…
jedeme z Plzne ale uz rano, behem dopoledne se projedeme po okoli a ve 14:30 na start…
Tak to se taky mozna vydam. Spolu jsme se v Prachaticich tahali cely zavod, tak bych mel v Nectinech soupere :)
vidim te ve vysledkach z PT, ale absolutne si nedokazu vzpomenout… jel jsem 50km s brachou, bolelo mi mezi 20 – 40 km koleno, pak si to nejak sedlo a tak jsem poslednich 10km zkusil napalit na doraz… na brachu jsem najel 5 minut a 12 mist… koleno se nastesti lepsi, takze jsme se dneska definitivne upsal i na krale…
Motali jsme se porad spolu, spis jste byli prede mnou. Ty vase oranzovy helmy pekne zarily :)
oranzova je jistota…
Kde si kupoval tu sedlovku Syncros, co mas na kole? Dneska jsem si pro ni sel do Heposu a nekdo mi ji nedavno vyfouknul… :)
No jo, halt smůla.. já jí koupil novou od jednoho maníka (nemam jí z obchodu).
Vo tom, že nějakou měli v Heposu vim (ale to byla ta levnější verze). Ta moje má krásných 240 g :))