Nevite nekdo o pujcovne kol v Brne? Potrebuju pujcit dalsi kolo na vikend a z internetu nic nevypadlo. Diky.
Nevite nekdo o pujcovne kol v Brne? Potrebuju pujcit dalsi kolo na vikend a z internetu nic nevypadlo. Diky.
nějaká půjčovna byla v líšni v mariánským ůdolí na silnici do podolí asi po 50 m za křižovatkou. Ale jak to tam funguje a co tam mají za kola, to netuším
Nebo u Sirera www.sirer.cz/?…
nebo zde:
Vykopu s dovolením relikvii div ne z prekambria: kolega by potřeboval na víkend, konkrétně teda na neděli půjčit v Brně kolo – kros nebo xc. Kam ho poslat, aby za to nechtěli nesmysl? Zatím vím o Bikeplacu, ale píšou na webu, že dělají spíš vyšší a střední kategorii, tak kdyby někdo věděl kde půjčit kolo dejme tomu střední až obyčejnější kategorie (Alivio, Deore), budu rád za navedení.
Před dávnými časy (2009?) jsem si půjčil obyčejné horské kolo v AKompasu a vypadá to, že to stále ještě nabízejí :-)
Tvl pravěk. :)
Já vím, ale když tu to téma je, proč to tu zabordelovat novým… Pojměmež to jako součást nevyhlášené soutěže o to kdo vytáhne nejstarší vykopávku :)
no vim ze Svorada má jeste pár biků na testovani, tak muzes tam, Giant na Veveří už nemá ani testovačky a pomalu už an i co prodávat …
V pohodě. Sem to myslel jako můj pravěk. :) To nebylo nic proti tobě.
Šak jo, tak jsem to ani nebral :)