Inu, pochlubte se ogari.
Jakej nejdelsi sjezd mate za sebou a kde? Silnicni pasaze muzou byt dlouhe maximalne 10% z ze sestupu.
Inu, pochlubte se ogari.
Jakej nejdelsi sjezd mate za sebou a kde? Silnicni pasaze muzou byt dlouhe maximalne 10% z ze sestupu.
Anketa: Nejdelsi MTB sjezd co jsem jel je dlouhy:
Jaky je rozdil mezi MTB a FR? Resp. co ty zkratky znamenaji?
Mno, treba MTB muze bej sotolinka s maximalne 2cm kaminkama a FR si zada sutry jako hlava :-)))
To jen pro priklad.
Aha. No to je zajimavy vyklad.
A jak by jsi to rozlisil ty?
A jak by jsi to rozlisil ty?
Ja jezdim FR jako disciplinu (styl, druh) mountainbikingu (MTB). Takze kdyz jedu FR, jedu vzdycky MTB ;)
No jo jenomze treba kdyz jedes u nas na silnici,tak jedes vlastne MTB/XC:)
Kde máte tak dobrou silnici? Tady někde je to spíš FR s dost dobrou vidlí, ani Foxka to moc nebere (Bílovice-Adamov)
Sjezd z Tremalza .. kolik ale nevim. Snad 20km ?
Taky jsem jel prvně tak dlouhý sjezd.. jsem při tom prožil duševní orgasmus :-)
Myslel jsem, že tu najdu nějaký tipy na nejdelší sjezdy, ale nic. Nevíte o něčem, co se nedá sjet najednou bez odpočinku? Jedno jakej povrch, jaká náročnost. Nejlépe střední Čechy (to sice dost pochybuju), popř. Čechy, ale za něčim extraordinárním bych se vydal i za hranice!
Nebo uveďte nějaká tohle řešící vlákna. Před časem jsem tu na něco natrefil, ale už to nemůžu dohledat. DÍK!
Tak si zkus tu novou sjezdovou trať ve Špindlu. Podle fotek by ti to mohlo vyhovovat :-)
Sakra Ty jsi rychlej! :-) Dík
si vem mapu, a vyber si velký kopce. Skoro z každýho pořádnýho kopce vede nějakej pěknej sjezd…
Jo, špindl vypadá moc ) Jinak ve sřdních čechách je snad jedině Monínec, kterej je docela krátkej…ale výživnej taky docela je )
muj oblibeny sjezdik :)
http://www.bikemap.net/route/393852…
btw: jedeme tam ted na konci cervence a chybi nam 1–2 lidi do auta tak kdyby mel nekdo zajem, dejte mi vedet ;)
Když už tam budete, dejte si Heaven's Door ze Savogninu, sjezd je dost výživnej, zvlášť na začátku.