Bikeři z Brna kde se scházíte pošvihu???
Bikeři z Brna kde se scházíte pošvihu???
woe, víš kolik je brně cyglistů? Celé divize. A hospod ještě víc.
No, ehm jak to napsat… Vono se to schází už při švihu:o)
myslíš U Borovic v údolí? :)))
:D
no ja jsem tuhle sel kolem primo oficialni bikerske hospy…tusim,ze to bylo nekde na Smetanove kousek od Moravaku
Tam bývala v Rocky Bikes, ale nevím, jestli už to není zrušený. Rocky Bikes jsou taky přestěhovaní a tam kde byli, je něco s BMX.
je to mozny…pristi tyden se budu vochomejtat pobliz,tak se tam schvalne kouknu
teď je tam TBB bikes shop… ta hospoda (rocky bar) taky nevím jestli ještě funguje…
Taky to neni spate ve „Staji“ pod Hobby-sportem na Veveri, da se dovnitr i s bajkem a maji Plzen…
to bych neveril, ze te tam pusti i s bajkem. Byl sem tam dvakrat na zradle a ta obsluha tam byla pokazde tak protivna, ze sem tam od te doby nevlezl a uz ani nevlezu.
tak to nechapu, vzdycky kdyz se tam vecer stavime tak muzem i s bajkama pod schody. Obsluha sice neni moc privetiva, ale to uz neresime.
sem tam byl jednou, vydrzel sem tam toho cisnika poslouchat asi 2 minuty a pak sem musel odejit jinak bych mu rozbil hubu…
To nwvím jak tě napadllo že je to hospa pro kolisty. Fuj
to je sice silne off topic, ale nevite o nejakem dobrem cykloobchodu v brne?
www.bikezone.cz v Kralove poli, Cyklo Kocar na Stefanikove a Atrex na Stare osade. Pokazde spokojenost.
Během – Šmelcovna, Bitýška na náměstí, Po- kdekoliv na Prýglu (Zahrada, Letadlo) kromě Vesla. Na můj vkus je tam strašně moc cyklistů:-))))))))
Lepší je v Bítýšce u potoka. Je zarohem.. Maj tam zahrádku.. A doporučuju topinku parník…
nejsi náhodou kolega etnolog?
:-))))) ahoj, jak to šlape?
no s rozbitýma kolenama to moc nejede a k té Tvé přezdívce, by tě mohlo zajímat, že v divadle zkoušíme Věc makropulos :-)
A v Mokré Hoře vedle kurtů je taková parádní zahrádka „U sněhuláka“ s výbornou Poličkou
Jo, já tam říkám „U špinavca“, krzevá ten „bílej“ stůl venku. Ale Poličku má excelentní.
no ne jen ten „bílej“ stůl venku, ale ty grily a všechno :-))), ale chleba s tvarglama tam má taky excelentní
U Korzára pod Špilasem:)