Tak jak se připravujete na Letošního Krále Šumavy a co si myslíte o sjízdosti tratí za tohoto momentálního počasí ?
Tak jak se připravujete na Letošního Krále Šumavy a co si myslíte o sjízdosti tratí za tohoto momentálního počasí ?
No, najeto nemam nic, takze letos to bude turistika :-) Ale i tak se hrozne tesim. Je to muj asi nejoblibenejsi zavod. Pocasi zatim kazdej rok vyslo, tak doufam, ze letos se to taky povede a troska bahna nevadi :-)
asi tak, pojedu to v klidu, jako kazdej letosni zavod, je to pro me srdcovni zalezitost po paty jsem nevynechal a moc se tesim
už jsem zapoměl jaký to je maso na trati a tak jedu :)
Letos snad nebude takovej pařák jako loni,jedu na šumavu už ve čtvrtek skouknout terén
Pařák dle prozatimní předpovědi asi nebude. Hlavně ať to není naopak:)
predpoved pocasi je asi jako vesteni z koule… Kor na takhle dlouhou dobu… Uvidime v patek. Nebo radsi v sobotu :-) Loni to byla ale fakt vyhen a mokryho krale sem este nejel :-)
Připravuju se tak, že se učim na zejtra (takže z hlediska kola nijak). Asi před 3 týdny sem projel trasu z Klatov k Čachrovu (což je podle mně ta nejhorší část) a docela mě překvapilo, že je místama sníh. Brod u Nemilkova vypadal jako by tek přímo z Aljašky, takže lávka to jistila. Jak to tam vypadá teď, nemam tucha, ale sníh by už moh bejt dole.
Biku zdar! Nevíte někdo o někom, kdo jede v pátek na Krále z Plzně nebo přes Plzeň a má v autě 2 místa volná? (pro 2 lidi + 2 kola). Pokud ano, ozvěte se prosím na mail mpx@seznam.cz. Rádi přispějeme na benzín. Dík, mp
tak to vypada ze nepojedu, tak na 80%, je mi blbe a mam horecku :-(, takze vsem asi budu jen drzet palce, jak me to se..
:-( preji Ti prijemny proces uzdraveni. letosni KS bude mistama asi na vode. delas lip, ze zustavas doma :-)
ja bych ho jel i kdyby trakare padali, ale kdyby bylo lip…
nadopuj se a pojed aspon detskou napohodu :-) Kral je povinost! ;-)
ja vim je to povinost, protoze sem fakt nidky nevynechal, ale sem jak prejetej parnim valcem, takze bude rozumnejsi zustat doma :-( sakris
no my s darksonem možná taky ne, nějak se nemůžu spojit s člověkem co nám má zajisti startovný a ve startovce nejsme, na blind tam nejedu, nehodlám platit 700czk… bych se na to, docela jsem se těšil :/
zejtra budu vedet, mozna by jedno startovny bylo za me…
oki, dej mi kdyžtak vědět, musim zaplatit ubytování a vůbec mě to celý už sere pořád něco řešit a nakonec :/
ok, zajtra ti kdyz tak dam vedet, nechci aby to propadlo..volal sem tam a pro ne jednodusi kdyz se prehlasi jmeno, jinak by si startoval z prvni lajny, myslim ze sem si vyjel numer0 42 nebo tak nejak, tak i to me stve, ale co se da delat…
první lajna je super. Když nepojedeš tak klidně pojedu i na tebe abys měl příští rok zase první lajnu.
dik,verim ze letos by si stejne zalitnul lip jak ja,
Přehodil jsem alespoň zadní plášť a uvažuju vážně o platformách ze zimáku místo spd… :( Vidím to na pěknej masakr – zvlášť jestli bude pršet! Ale zase je to už pro mě osobní tradice zahájit sezónu Králem a tak budu nejspíš 6 hodin skřípat zuby a nadávat, že jsem nezůstal doma! :)))
Když hlásí tolik vody, tak beru i plovací vestu :)
Už vidím jak se bude ve sjezdech hodit! Při tlamách by ztlumila pád a navíc by se daly i brody zdárně přeplavat! :D
6 hodin bych bral, ja to vidim tak na 7 a budu rad ;-)
…jedeš drsoně (103km)??? :)
To je 103 ? Ja myslel ze jenom 101 !!:-) Tak to si to jeste rozmyslim :-)
Mám už několik let pro lepší pocit z najetých kilometru vytjůněnej tacháč (+2%) a tak nějákej ten kiláček neřeším! :D
kecáš, dáš to taky za 6 a já se tě budu snažit udržet:-). pokud teda neztratíme půl hoďky v koloně na startu, z toho mám trochu strach;
Ja budu mit nejmin 3 defekty abych neporusil tradici letosni sezony ;-) Hlavne doufam, ze to nebude druhej Drasal :-)
nestraš, včera bylo ještě sucho. defekt? co to je? to já vůbec neznám:-)
Jsem prevzal tvoji lonskou stafetu :-)
jestli převezmeš mojí loňskou drásalovskou štafetu, tak to si o víkendu odpočineš jak za celej rok ne:-)
:-)) Akorat me v nedeli bude pekelne bolet hlava :-))
hlava nebo nohy, vždycky bude něco bolet…to si nevybereš:)
gůůde hele neplaš nad 6 to nebude mít ani jeden z nás tří… pokud se nevysere kolo nebo totálně počasí. I jeden rychlej defekt se tam vejde :) ikdyž já ho teda rozhodně neplánuju – pro sichr vezu dvě duše :)
Ja beru do kejmlu 3 duse, dalsi plast, prehazku, par dratu a riditka, tak doufam, ze dojedu :-)
jedeš v kategorii doprovodné vozidlo ne :) přehazka zbytečná, tvrďák dojede i na singla :) plášť se dá zalepit, leda že bys urval patku :) tři duše zbytečný, jeden defekt ještě ok, druhej už moc pak závodit nebudeš a třetí už bych si s klidem zalepil :) dráty jsou s kotoučema přežitek, pokud jich vysekneš víc tak se u toho pravděpodobně tak zrakvíš že už nikam nepojedeš a to samý řidítka :)
PS: kejml a voholený nohy … smích :)
No dobre, to byla trochu nadsazka, kejml neberu :-) No uvidime v sobotu vecer :-)
no doufám že uvidíme… zítra po 16,00 sraz u mne v práci na parkovišti. Nějak to dopadne :)
co vy dva máte proti camelu?! budete škemrat, až budete stát u krajnice s defektem a nebudete mít nářadí :-)
já nářadí vozim :) hele než bych se dočkal na trati tebe tak mi narostou fousy až na zem :) :) :)
Ti ty chrti uspechy nejak zvedly nosanek :-)))
si dělám srandu ne… kdyby měl Darkson kolo jako já tak mě v pohodě zařízne. Jsem ho viděl v neděli na Osmě na HT.
si taky delam srandu ne:-)
no kdyby na mě čekal fousáč, to bych teda koukal:-)
ja to vidim na 6 hodin turistiky na kratky… :-) Sice nemam na cem jet, ale hrozne se tesim :-)
Já myslím že asi bude;) :D protože nejedu:( A když nejedu tak tam vždycky je hnusně:) Já sebou totiž vozím hezký počasí;)
Nechceš si to ještě letos rozmyslet? Můžeš se přihlásit v pátek na místě – hlavně ať je v sobotu pěkně!!! :-D
Bohužel to nejde:(( Ridnná akce:/ Neodložitlená:( poprvé po čtyřech letech:( Chjo:(
No tak to ti teda pekne dekujem :-)
…tak alespoň zařiď to pekné počasí! ;-)
pokusím se zaurgovat sestřenku aby apelovala na vedení závodu;)
dekujem! :-))
Tak jeste porad nejsem rozhodnutej jestli pojedu.. To pocasi.. 8-D Ale asi jo, pro me je to taky klasika.. :-)
už jsem tě viděl ve startovce :) bude to asi pěkný maso…
Maso to bude, jestli to pojedu na sjezdaku.. 200–200 se vzdycky hodi.. :-)
která vidle se dělá s adaptérem na radlici? :)
Na 200 tu radlici uz nepotrebujes.. :-)
Andy, uz jsi to calnul? Jedu do Klatov, ale mozna nebudu startovat, tak bych ti dal cislo, sic jen 16, ale budes vepredu.
Budu vedet presne zitra kolem 16h staci?? Kdyztak phone 777 770 287.
All Nebo nekdo dalsi? trasa je 102km i doprava z Phy muze byt zajistena… B.
Ajaj …nemoc? :(
prave jsem se dolecil tak nechci dat hnedka dardu..
dalsi,koukam ze letos je to fakt spatny, taky budu chybet :-( je jak me to stve
Jeste ne. Nejsem jeste na beton rozhodnutej jesi pojedu. Platil bych to kdyz tak na miste, takze ti po 16hod zavolam a domluvime se. OK?
ok, ma slibeno jeste Darkson, tak to odpo dohodme. Ja nejedu urcite, beru fotak. B.
Jela bych se podivat, kdyby si mel volno
6 let jsem nemarodil, te%d mám 38,5, to nejsou dobré vyhlídky. Takže asi „kukovka“.....
Divny. Taky jsem dlouho nemarodil, a neco mam s hrdlem. Co se deje ?
Já jsem o víkendu na Šumavě chytil bějakej extra vyšlechtěnej bacil od kámoše, kterej dokroruje v plicní léčebně. On je trénovanej, měl trochu rýmičku a se mnou to zametlo…:-)
Tak se mi ten generální trénink moc nevyplatil… :-)
Možná se to klube slavík v hrdle…:-) Ne! Ať ti to dobře dopadne…!!! Jinak, v tý včerejší průtrži jsem vůbec nelitoval, že letos krále nejedu…
Bude to rady vypadat jako povídání babiček před samoškou o nemocech,ale přidám se, taky sem letos byl už po pátý nastydlej a taky by mě zajímalo proč, sem nebyl nemocnej taky pěkně dlouho :((
když vidim tu předpověď počasí, nikam se mi ani jet nechce…snad to nebude tak hrozný. neví někdo z místních, jaký je stav trati? dík
vcera ta predpoved byla horsi www.sumavanet.cz/triatlon/fr.asp?…
Pro škarohlídy ještě jedna varianta: pocasi.kvalitne.cz/indexm.php?display=predpoved :(((
Ja to vidíte s mazivem na řetěz? Já běžně používám ChainStar normal, ale pokud bude pršet, tak si nejsem jistej, jestli nedat něco jiného. Jedu krátkou).
No ja jsem namazal Finish Linem Cross Country. To drzi celkem slusne i ve slote. Hlavne mi to nikdo nehante uz mam kolo v aute. :-)
To mas jedno. At mazu jak chci vzdy jsem zde dojel na suchem retezu :)
že by brody :)
Asi. Ale aspon je pak min prace s cistenim ;)
Tak tos mi uklidnil, já sem na tom stejně ).
Jak vidím, tak kde koho postihla choroba. Ne ze bych byl 100% zdravej, ale jdu do toho! Ale k tomu proc pisu. Jak rusite ucast na zavode, neuvolnilo se po nekom z vas bydleni v Klatovech? Kamaradi chteli puvodne spat ve stanu, ale vzhledem k vyvoji pocasi by se jim hodila strecha nad hlavou. A tam, co bydlim ja uz je beznadejne plno… Diky!!!
ja volal do ZS skoly na Masarycce a je tam volno, spacak a bydlis.B.
podle předpovědí to bude „kultovka“ :( německá trojdenní předpověd ukazuje na zejtra topbrutál chcavec na JZ ČR… no letos jsem ještě pořádnej bahňák za deště nejel…
Pedál reloaded;-P
m-joj it
hot news: Lukáš bauer vítěz na krátký, Kristián Hynek na dlouhý!!!gratuluju
Gratulace oběma, Lukáš je opravdu makáč…
Hm, Skoda ze Venca Aska mel defekt,,,
to jo, je to borec. jel to cely na flyweightech! a par km pred cilem defektil. Bezkarum to docela jezdi – obdivuju Bauera, protoze to bylo fakt na techniku…
doufam ze se pouci, uz druhej zavod, kdy par km pred cilem strati skvelou pozici kvuli defektu :-(