Ahoj všichni, máte někdo zkušenosti s tímto cyklocompem? Vypadá zajímavě, koupil bych si ho, ale je to novinka. Nerad bych se spálil ;o)
Ahoj všichni, máte někdo zkušenosti s tímto cyklocompem? Vypadá zajímavě, koupil bych si ho, ale je to novinka. Nerad bych se spálil ;o)
pochybuju ze ho uz nekdo z fora ma :) – minuly tyden sem ho chtel koupit – vypada super, ale misto nej sem se rozhodl pro pythony …
A jak měří?
Co jsem ho testoval, tak docela přesně
Byl sem se na něj luknoot do qelbu a vypadá fakt schopně,jen ta cena je trochu zavádějicí,litr za takovy mali prd mě přijde dost…
Tak jsem ho dnes koupil a nelituju. Právě jsem se vrátil ze zkušební jízdy asi 19.8 km :o) a doporučuji. Zpracování perfektní a jde dát jak na řidítka tak na představec a pokud máte černá řidítka i představec, vypadá to opravdu efektně. Omlouvám se za výlev nadšení a o případných problémech během provozu budu neprodleně informovat :o)
muzes ho nafotit ?
Až zítra, teď už se mi do garáže nechce. OK?
jj
Tak, tady je ta fotka. Omlouvám se za sníženou kvalitu obrazu. Nejsem nijak excelentní fotograf. Prostě jsem to blejsknul a bylo :o)
Něco mi říká, že nevydrží moc dlouho nepoškrábanej … jinak vypadá fakt hezky ;-)
Asi se nehodí pro ty, kdo jezdí bahnem a podobným marastem a podnikají průjezdy křovím. Uvidíme časem. Třeba hodím foto za rok, jestli to bude ještě někoho zajímat. :o)
zajimavy kousek. kde jsou tlacitka?
správnej dotaz… kde jsou tlačítka u beztlačítkovýho tachometru? :))
aha. tak to mi uniklo :-) a jak se tam prehazuji funkce????? automaticke rolovani???? :-o
Computer je uloženej kyvně a mačká se jeho spodní část (ty 3 ťupky). Skutečný tlačítko je vespod.
jj krasavec :)
Ten název evokuje použití na silnici. Je vhodný i na MTB? Dělit computery na MTB a silniční je asi nesmysl.
Myslím, že je to jedno. Ale napsal jsem trochu výš, že na průjezdy křovím to asi ideální nebude :o)