Zničehož nic se mi na HACu začal vyskytovat zajímavý problém. Když odpípnu zaznamenavání (dvě levý tlačítka) vynuluje se mi aktuální nadmořská výška. Nastoupaný a naklesaný metry se počítají správně. Co s tím?
Zničehož nic se mi na HACu začal vyskytovat zajímavý problém. Když odpípnu zaznamenavání (dvě levý tlačítka) vynuluje se mi aktuální nadmořská výška. Nastoupaný a naklesaný metry se počítají správně. Co s tím?
Sice nevim, ale taky si pridam .. v sobotu mi zacal najednou ukazovat prumernou rychlost 160km :). Ale v nedeli uz to bylo ok. Dela ti tohle porad ?
Kdyz po startu/stopnuti zaznamu delal kraviny, tak to v mem pripade bylo vzdycky baterkou.
to ne. baterku jsem koupil novou
Jinak nedavno jsem menil baterku, a najednou zacal ukazovat uplne nesmyslnou teplotu okolo 150 stupnu a zacal taky blbe merit prevyseni. Tak jsem ho rozebral, trosku profouknul a uz jede zas normalne:-)
Nedavno som druhykrat menil baterky (aj v prijmaci a vysielaci)a tiez ukazuje nezmysly. Teplota 139C, rychlost aj ked stojim a tak. Ked som ho rozobral , vyfukal dal znova druhu novu baterku a zlozil, ni sa nezlepsilo. Nadmorska vyska tiez blbne. Po prvej vymene to robilo tiez, ale po opatovnej zborke-rozborke to prestalo. Tentoraz uz je asi v prdeli. Co hovorite na Suunto t6?
No vida, takze to je celkem beznej problem, a asi nejak souvisi s vymenou baterky. Bohuzel netusim cim se mi to spravilo. Vlastne jsem to rozdelal, vysypal z toho ty pruzinky, trochu to profouknul, pohral si s uchycenim baterky a kdyz jsem to otocil, tak uz byla teplota ok, coz pochopitelne rozhodilo vysku, po start/stop zaznamu se to nakalibrovalo zpatky na domovskou a od ty doby vpoho. Ale kdyz ti blbne i rychlost, tak to bude mozna neco jinyho.
Mě se objevil také stejný problém po zatuhnutí, jsem ho rozebral vymenil baterii, ale od té doby ukazuje asi 141 C.
Co máš nastavený jako default výšku při spuštění zaznamenávání? Pokud se tam omylem/náhodou/nedopatřením dostalo „0“ místo „----“, bere to tak, že nadmořská výška místa, kde začínáš své vyjížďky, je 0 m.n.m.
Je to v MODE1 (tlačítko vpravo nahoře držet 4 sec.) hned třetí hodnota za obvodem kola a celkové hmotnosti jezdce. Symbol AH.
no vida – večer zkusím prohlídnout a dám vědět
Ja som nastavil vsetko nanovo. Ale ta nadmorska vyska asi musi blbnut. Nema to nieco ako kompenzaciu nad. vysky podla teploty?
si myslim, jsem si skoro jistej;-), ze ma…
Urcite ma
takže díky. problém snadno odstraněn a jsem zase spokojený uživatel:-)
Zdar. HAC4 – osobní zkušenost praví – rychle se zbavit. 1 kus z 10 je funkční. Nejméně funkční budík ze všech co znám.
To potesi vedet, ze pri nakupu HACky jsem byl vylosovan jako ten 1 spokojenej z 10:-)
Zdar. Já to štěstí zase neměl. Dnes jsem zase spokojený polarista. :o)
ja taky spokojenost. Kamaradi jsou Palaristi a nyni zrovna resi praskani nejakeho bakelitu, takze budme vdecni za HAC4
na mém polaru mi prasknul jeden plastový čudlík, ten boční, vyměnili mi ho do druhého dne (všechny 4 pro jistotu) a od té doby nemám jediný problém a když čtu o hac4 tak jsem rád, že jsem do něj nešel a vybral polar, ale věřím tomu že problém můžeš mít se vším, jenom někde je ta pravděpodobnost větší :-)
ja jsem zase rad za HAC, zadny meneni cudliku, je to cyklocomputer bez zbytecnych vsesportovnich funkci, takze je moc fajn, ze jsme vsichni stastni.
Další spokojenej s HAC 4kou se hlásí.To nevypadá na jeden funkční z 10 ale asi opačně-jeden nefunkční z 10.Já ho mám už třetí sezonu bez jakýhokoli problému a naprostá spokojenost.
Zdar. Hmmm 1 z 10 je taky dost alarmující počet zmetků :o))U HAC 4 bych to upřesnil – zatím jsi spokojený uživatel. :o)))
.. tak ja jsem taky ten nespokojemej .. .. ted mi zmizel teplomer a a veskery udaje s nadmorskou vejskou .. stalo se vam uz to? ..
Jak zmizel? Ukazuje nulu, nebo tam ta hodnotav vubec neni?
vubec to tam neni ..
Takze kdyz se prepinas pravym dolnim tlacitkem mezi modama, tak to tu vysku preskoci? To je teda hodne divny. Kadence se myslim da v setupu vypnout, ale vyska, to teda pochybuju.
ano .. vysku to preskoci .. a aji teplomer ..
Stalo se mi něco podobné. Najednou ukazoval půlku funkcí, cyklo funkce jako by zmizely a nezaply se ani při vložení do držáku na řídítkách. Nepomohlo vůbec nic, jen drsnej reset vyndáním baterky. Za rok provozu jedinej problém. A teď do které skupiny patřím? Řadím se zatím do těch spokojených, je to jenom sw a ten se občas kousne…
ten hodne stastnej ..
Bohužel patřím taky k nespokojeným uživatelům HAC 4, měl jsem ho 4× na reklamaci(většinou nefungoval správně pulsmetr,popř.výškoměr nebo teploměr) vždy mi vyměnili vnitřní přistroj a měl jsem na půl roku klid.Ovšem po 4.uznané reklamaci mi odmítli vrátit peníze, že pokud je přístroj vyměněm platí reklam.lhůta od začátku. Je někdo komu podařilo dostat vložené peníze zpět.
Na HACe se muzu podivat a pripadne rozchodit.Pavel Sacha.
ty tomu rozumis? ..
...... jestli tomu trochu rozumíš, poraď – místo aby se spustil záznam, zmizel celý display....... :-( Když na něj chvíli svítí sluníčko, nějaká čísla se objeví, ale nereaguje na nic, po několika minutách zase všechno zmizí. Výměna baterie nepomohla.
:-) tak uz jsem zase spokojenej uživatel. Snad r´to nezakřiknu
Nevím proč, ale od doby co používám značkové baterky (např.VARTA) nemám problémy. Jednou jsem koupil levné baterky a den po výměně to psalo kraviny. S čínskými mi to nefungovalo nikdy pořádně.
jo, VARTA se mi jevej taky jako nejlepci. ostatni, treba i duracell nebo panasonic mi vydrzej mnohem min.
jsem si ještě vzpomněl, že někdo, buď sem nebo ještě na staré bikeforum, dával odkaz na nějaké německé stránky, kde byl přehled, které baterky si jak s HAC4 rozumí. Bohužel už jsem to pak nenašel:-( neví to někdo?
Trochu odbočím od původního tématu a chtěl bych se zeptat. Mám pujčenou na naladění a vyzkoušení Hac čtyřku a nevím, jak se nastaví druhý obvod kola a kde se obvody přehazují za provozu? v manualu jsem to nenašel. díky
Ja mam skoro pocit, ze to nejde.
tak to máš správnej pocit;-)
Díky vám za odpověď.
Mam ted celkem velký problém. Zateklo dovnitř, přistroj je totalně tuhý. Nemá někdo s tím zkušenosti. Posilal jsem to do pelsu a ti řekli že se opravit nedá, ale kdo ví.
Jak je to s HAC 4 a vodotěsností? Kolik M deklaruje výrobce? Některé Polary mají jen 30M jiné 50M, co HAC?
Váhám mezi HAC a Polarem. Díky J.
Zdravíme pozemšťany!