• tm

V sobotu dopoledne sem zazil unikatni vyjev. V oblasti podoli az modran se v obou smerech po ty dvouproudy silnici za plnyho provozu predhanelo naky stado lumiru na kolech. Helmy meli nastesti vsichni, nektery meli i naky cisla, jiny na sobe plavky, dalsi flanelovy kosile, kola ruzna az hruzna, no asi maskarni. Vrchol vseho ale byl, gdys skupinky projizdeli svetelny krizovatky na cervenou. Jestli to byl nekym organizovanej zavod, tak je to o to husci. Pak se divime ze autackari na cyklisty nadavaj nadavaj. Vedle byla prazdna cyklostezka a navic v sobotu dopolko jezdej vetsinou ridici v kloboucich a s vajickama na zadnim skle, co se bojej patecniho traficu.Tak teda nevim jestli ten „asizavod“ byl dobrej napad, nebo spatnej napad, nebo jakej to byl vlastne napad?

0 0
    • blue  

já myslim že nevim

0 0
    • Darkson  

já vím, že nevím

0 0
    • Martin  

blbečci…

0 0
    • mawerick  

No já je potkal ráno před výletem na TB:) a byly po celý krči:) u Těch softovejch a baseballovejch stadionu zase běhali s číslama:) Takže to asi vypadá na nějakej organizovanej závod, ale co to bylo zač to nevím…

0 0
    • funtomas  

Byl to „papírovej muž a žena“ 25roč.něco jako triatlon ale v opačným pořadí disciplín,tzn že se plavalo na závěr (taky super když do bazénu v Podolí naskáče 80 zpocenejch junáků).Myslím že vítěz na závěr musí vypít nějakou lahev tvrdého alkoholu aby byl ostatními korunován.Takže asi toliko.Já nic,já muzikant,jel to soused.

0 0
      • mawerick  

Tak to má celkem štígro že to přežil… Protože teda bezpečnost nějak pořadatelé nezvládli…

0 0
      • tm  

tak to mel vitez dost smulu, gdyz mu ty zrejme flasky vypili poradatele este pred startem

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.