Mate nekdo tretry Shimano 121 ? www.velohanak.cz/…_detail.aspx?….. Hodlam si je koupit tak bych chtel vedet vas nazor.nejsou na marathony ale nejaky to kazdodenni jezdeni by to melo zkousnout.
Mate nekdo tretry Shimano 121 ? www.velohanak.cz/…_detail.aspx?….. Hodlam si je koupit tak bych chtel vedet vas nazor.nejsou na marathony ale nejaky to kazdodenni jezdeni by to melo zkousnout.
tak co lidi?je tu nejaka osoba co by mi mohla napisat svuj nazor?
Doporučuji SIDI. www.nejlepsiceny.cz/…ullet-2.html
taky hlasuju pro sidi.
Bikovy Sidi jsou backory. Po roce (cca 20tis) jsou meky a nemaj tuhou spicku takze kdyz na to prijde, ukopnes si palec o sutr.. :-(
Tak ak najazdis na MTB 20k za rok, tak to klobuk dolu. Mam Sidi od r. 1999 a spicka teda je tuha tak ako ked boli nove.
Spicka je tuha? He? Neni tam zadna vyztuha – jen kuze – proste takhle nevypada bikova tretra.. Jo jsou pohodlny, ale tim to hasne.
Sidi a Northwave maji uzkou spicku. Me vubec nesedi treba. Velikost, ktera me netlaci je moc dlouha. Taky me SIDI pripadali jako by je delal vietnamec na trzisti. Adidas a Specialized maji predek sirsi. Navic Specialized je udelanej lepe pro klenbu chodidla. I kdyz nekdo psal, ze mu to nevyhovuje.
uvedeny link je chybny,a asi malokomu sa chce googlit ;) s.
gagl, gagl, gagl, :-))
zkuste bez tečka na konci: www.velohanak.cz/…_detail.aspx?… :o)
No měj přijdou drahý a na každoděnní ježdění možná až moc sportovní.
Za ty prachy bych koukal po spešlech… Comp nebo ten model pod Compem… Ty stojí taky kolem 3000,– a jsou fakt lepší:)
tak nějak :o), jěště bych asi zvážil Lake.
Mám ty spešli, ale teď jsem si ještě koupil i turistáky a od té doby jsem spešli neobul, vyhovuje mi to pohodlí při chůzi :o)
Nazdar,došli mi v piatok takže cez víkend prva jazda z spd a s tretrami /doteraz 2roky som jazdil s adidasmi el moro mid ale na obycajnych pedaloch. Vyhoda-celorocne pouzitie, sloboda v pozicii noh. Ale som odbocil. Som spokojny, len si musim zvyknut. Preco by neboli na marathony? Je som zvladol drtica s authorom spirit/pevna vidla/ a niekolko maratonov s tymi adidasmi. Kup ich a hotovo!
fajn.ono jde o to ze jsem dvakrat reklamoval u velohanak IP tretry a ted mi nemuzou dat novy pac je nemaj.muzu po nich chtit penize kdyz je nemaji?
joo
Pokud ti uznaj reklamaci, nemusis prijmout vymenu zbozi, ale muzes vyzadovat primo vraceni penez. Rozhodne bych toho ale nezneuzival…
a proc bys toho nezneuzival.nemaji tam zrovna moc skvely tretry a v jinym obchode uz mam delsi dobu vyhlidnuty Specialized o dve stovky levnejsi…
neres, vem si prachy a kup spesly
Chtela bych se zeptat hlavne holek tady: myslite si, ze ma cenu si kupovat damske sportovni tretry? A v cem spociva hlavni rozdil mezi damskyma a panskyma? Nebo se daji dobre vozit i panske?
ve velikostech a ve vsitejch ornamentech kyticek:-))
Aha tak, to je jasne, bez kyticek to proste nejde :))
To by me taky zajimalo. Myslim, ze v rozpeti velikosti, ktre se vyrabeji. A mozna nejake kytky navic jak pise enjoy :P
Mam pocit ze obecne se damska obuv dela uzsi nez panska.
Asi tak. Taže v podstatě jako skoro u všeho dámského na kolo záleží na jedinci. Užší bota může sedět stejně dobře chlapovi (určitě se dámský traetry nevyrábí jen v malých velikostech) stejně jako ženský může hovět extra široká tretra.
Má nemá. Toť otázka. ;-) Má cenu dámskou tretru vyzkoušet, pokud tu možnost máš. Nemyslela bych při zkoušení na „nálepku“ dámské, pánské a vybrala ty tretry, který líp sedí.
tak damy a panove mam novy dotaz: jak vam sedi tretry na noze? dneska sem si zkousel Specialized-fakt se mi libily, byly i docela pohodlny jen pri doslapnuti na zemi jsem citil palcem spicku boty-mirne to tlacilo…myslite ze mi to bude casem vadit?(vim blbej dotaz ale porad se nemuzu nejak rozhodnout)
ja bych nebral nic co by me tlacilo, to radeji dam „tlustci“ coolmax ponozku
potvrzuji po3k. nechod do toho. predstav si, ze v tom das kilo.