Biku zdar! Nevíte někdo o někom, kdo jede v pátek na Krále z Plzně nebo přes Plzeň a má v autě 2 místa volná? (pro 2 lidi + 2 kola). Pokud ano, ozvěte se prosím na mail mpx@seznam.cz. Rádi přispějeme na benzín. Díky moc, Mili
Biku zdar! Nevíte někdo o někom, kdo jede v pátek na Krále z Plzně nebo přes Plzeň a má v autě 2 místa volná? (pro 2 lidi + 2 kola). Pokud ano, ozvěte se prosím na mail mpx@seznam.cz. Rádi přispějeme na benzín. Díky moc, Mili
si se zblaznil ? Uz 3. thread ?
Vyloženě oplýváš ochotou. Když to sem vložim opakovaně, tak to asi neni pro srandu králíkům, ale proto, že si nejsem jistá, zda to dosud vůbec někdo čet.
kvuli tomu snad nemusis zakladat novej thread, staci neco napsat do toho stavajiciho
jo to je pravda…
jo to je pravda…
hrnečku dost!
jo, to už vim teď taky, sorry, jsem tu krátce, příště to tak udělám a budu si povídat sama se sebou :)
hehe ty si pro srandu kralikum he :)
2) 26.5. Plzeň hl.n. Klatovy 16:11 15:10
Os 7510
1 hod 1 min, 48 km, 64,– Kč / 42,– Kč (s použitím Karty Z)
jede denně
| | |
26.5. Plzeň hl.n. Klatovy 17:11 16:10
Os 7522
jede denně
26.5. Plzeň hl.n. Klatovy 19:11 18:10
Os 7524
jede denně
| | |
26.5. Plzeň hl.n. Klatovy 20:11 19:10
Os 7526
jede denně
stačí?;)
P.S.: všechny mají ten piktogram kola;) Takže s kolem není problém
Dík, s vlakama to víme taky. To je nejzazší varianta, i když si myslím, že všechny, co jsi vyjmenoval kola neberou. Přesto díky. m.
Berou:) A nevím proč nezaší? já jsem takhle dopravoval kolo (samotný – já jel autem) na krále už dvakrát a nikdy nebyl problém…
OK, tak už to neřešte…