Poskládal jsem si kolo na ramu author vision a tak jsem chtel aby jste mi ho zkritizovali.je komplet na deore vcetne hydraulik m525. čus.
Poskládal jsem si kolo na ramu author vision a tak jsem chtel aby jste mi ho zkritizovali.je komplet na deore vcetne hydraulik m525. čus.
takhle vypada moje..a libi se mi,nezlob se,vic.
nenapadlo te zkusit natrit boky rafku na cerno(nastrikat) ? a ta vidla vypada brutalne krehce :-)
kupodivu to takhle vypada dobre.jinak se mi taky nelibi veckovy brzdny plochy na kotoucovych rafcich.a ted mam na nem sedo-cerny pythony,takze zase vypada trosku jinak:-) ps:ta vidle je brutalne krehka:-D
ty riditka vypadaj docela pidi
vypadaj a pro me taky jsou:-).maji 58cm.
:)
Je to pekny, jen bych mel par vyhrad: 1)Ty kliky nejsou Deore, sou to mc440 (nebo jak se to presne jmenuje) a jsou to Deore prevodniky a Alivio kliky 2)Pedaly-tyhle ohradkovy nejsou moc k cemu, ja bych bral platformy nebo naslapy 3)Kdyz se to snazis mit sladeny do cervene, tak bys mohl posunot plate, aby ty napisy rafku a plastu byly ve stejne pozici, bylo by to estetictejsi
to je silnice? dyk to nemá žádnej sloupink?
Silnice je jako modelka – vysoká, štíhlá, lehká, elegantní. Tohle je řidička náklaďáku, bedňačka od metalové skupiny nebo zápasnice sumo s pixlou od piva, cigárem v mastné puse a se špinavejma holinkama na nohách.
a tohle byvalo moje…akorad mi ruplo :-( www.bike-forum.cz/…12204849.jpg
Zatraceně málo drátů :)
podarenej kousek
nj…ale ted je zavarenej…a preskladnej…a jezdi na nem obcas tata :-)
Je to nějaký krátký a vysoký. Očesal bych z toho ty zbytečnosti.
je pěkný
Hmmm, masovka skoro jako Spesl:-)
koukám kde máš sedlo a kde řidítka , není ti ten rám malej a i krátkej ?? tohle se už blíží k časovkářskému posedu…
Mám stejný rám, ale zdá se mi to nějaký krátký a vysoký, nebo to je fotkou ? Možná kliky by tomu slušely jiné ..
Ta fotka je nejaka divna, neni to nejak srazeny? Jaka je to velikost? Jinam mam to samy, taky vetsina na deore kvuli financim, ale jestli tomu chces davat trosku zabrat, deore nestaci, ja uz shromazduju penizky na neco jinyho, zatim vaham mezi XT , LX nebo sram X,7 . X.9 aspon na razeni. Sedlo mi pripomina to moje prvni „no co no“ :-) Jo a dej si chranic pod retez, jinak to budes mit brzo domlaceny jak ja. Posledni aktualni fotku mam tuhle, ale jinak mivam kolo obcas i cisty.
velikost rámu je 23 palců,měrím 198cm
Aaaa, tak asi proto se mi ta geometrie tak nezdala… ja mam 21" pri mojich 190cm , zavidim tem co muzou vozit ramy kolem 17" , ty velky kola vypadaji jak leseni.
Tady je pro zmenu jedna 15" :-) Taky to mam vesmes vsecko na Deore. I kdyz pristi tyden uz budou LX kliky a presmyk ;-)
Tohle uz zase trosku pripomina cyklotrial :-)
Na vetsim bych byla jak vosa na bonbone :-)
Jsi jeste nevidela jak sedi vosa na bombone… nez jsem poridil visiona, tak jsem mimo silnicky jezdil na jakymsi 15" ocelaci… sedlovka tak metr vytahnuta… pevna vidle… nizkej predstavec… to musel byt pohled pro bohy :-D
Joo, nasel jsem jednu archivni…
Tos mel misto sedlovky tycku ze smetaku a nebo trubku z leseni? :-) Ale kazdy jsme nejak zacinali :-). Ja jsem bajkovala na ruzovem trekingu :-)
Naaahodou to byla seriozni duralova sedlovka… puvodni ocelova se ohla…
;-)
29 palcu kola?
Ne, jen opticky klam :-))
ovšem nejlepší je ta ODPRUŽENÁ VIDLICE :-)))
Kolo vypada pekne, ale co to tam vyvadeji ti dva pejsci? :-D
Dva pejsici se vyjimecne neperou… jsou to neradi… navic mi vzdycky vlezou do zaberu.