Prosim o pomoc s vyberem kola do 18 tis. - pro holku

9 nepřečtených
  • Pavka

PROSIM O POMOC S VYBEREM KOLA DO 18 TIS. – PRO HOLKU

Zdravim vsechny cyklisty a dalsi zkusene znalce kol. Prosim o odbornou radu, ktere kolo si vybrat. Ne ze bych tem technickym vecem vubec nerozumela, ale nektere znacky kol treba vubec neznam. A taky mi jako kazde holce zalezi na tom, jak to kolo vypada :-) Nejvice me technicky zaujal GT Avalanche 1.0, ale letosni zbarveni je nic moc. Kolo, nad kterym uvazuju je Superior XC 840. Neznate tohle kolo? Je to dobra znacka? www.superior.cz/…rt/bike.html?… Je podle vas lepsi GT nebo Superior?

Dekuju vam moc vsem za jakykoli nazor.

0 0
    • filipes  

Ten Superior je OK, ale nelibi se mi ta vidlice – zkus treba najit nejaky lonsky model s Manitou Scareb nebo RockShox Duke, pripadne RockShox Pilot. Mensi velikosti casto zustavji na skladech a sleva vetsinou prevazi inovace jedne sezony…

0 0
    • Shaddy  

Kde s tím chceš jezdit? Já taky spoustu značek neznal, ale objevil jsem tohle www.kona.cz/2k6_kolo.php?….. Není to žádný krasavec (kategorie Cross Country), ale má slušné vybavení za dobrou cenu a pohodlně se na něm sedí. Mám ho už tři týdny. Ale třeba se ti nebude líbit barevná kombinace… ;o)

0 0
    • Univega  

Ahoj, vidlici neřeš u kola do 20tis bude skoro vždy pružinová, základní verze. Dokoupíš lepší příští rok :-) Co říkáš na GHOST ? www.ghost-bikes.cz/2006/

0 0
    • Univega  

nebo www.specialized.cz ?

0 0
    • Univega  

nebo www.cube-bikes.cz/

0 0
    • Univega  

a taky , když budeš platit hotově neboj se zkusit ukecat slevu :-) mě se to na kolo pro ženu povedlo

0 0
      • Pavka  

Diky za rady. Vidim, ze vas nikoho GT moc nezajima… :0) A docela by me zajimalo, proc pri platbe v hotovosti se da ukecat sleva? A kolika procentni slevu ti vetsinou daji?

A ta pruzinova vidlice je pro holku, ktera jezdi v lehcim terenu, dostacujici?

0 0
        • Univega  

já jsem se dostal z 22.000,– na 20.000,– a to mě nikdy neviděli a kupoval jsem tam první věc :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.