Jaké tretry vozíte? By mě zajímalo, která značka je nejpoužívanější. Nebo co si kdo o jakých botech myslíte, jaké máte zkušenosti.
Jaké tretry vozíte? By mě zajímalo, která značka je nejpoužívanější. Nebo co si kdo o jakých botech myslíte, jaké máte zkušenosti.
Sidi Eagle 5
Jo, to že barví jazyk jsem slyšel od více bajkrů…taky jsem Eagly zvažoval.
to je jen takovej detail. :-) stejne ponozky putujou rovnou do pracky, takze je to fuk. pousti to bez problemu. Spis me prekvapilo, ze to pousti porad a to je mam rok a pul :-) At projedu brodem, nebo se jen zapotim, vzdycky mam na ponozce modrej lem jazyku :-)
Hodne tuhy? Backory to jsou! Eagly jsem vozil a je to fakt mekota..
Sidi eagle nevimkolik (zlute) + Sidi challenge (r. 1996?)
Sidi MTB Action, Spec.Comp (este v krabici), Sidi Tecno (r.1994) – tie uz iba do prace. Pozn. : zaradil som to spravne, nechcel som to pisat, ale rasto ma tym rokom vyprovokoval…
ja byl vyprovokovan Meeshem :-)
Spešly Comp…
taky compy jak silniční tak bajkový
Spešly Comp 05. Jak se vůbec liší 05 a 06? Prý o nějaký M-lock. Nejsou to náhodou nějaké háčky v suchých zipech?
ee:) To je ta přezka na posledním pásku:)
Ty byly i na 05 :) Podle me jsou ty tretry uplne stejny.
No jo…tak přezka…ano…tím pádem 05 jak 06, jinak to nevidím.
aha:) Tak to pak nevím:) Není tam ta přezka jiná?;)
Shimano – nevim cislo, ale jsou carbonovy – ty nej, mam dvoje, na praci pak Diadory…
Specialized Comp 06
ja taky :-) ale asi 05 …ale sou uplne stejny
Axon Wizard
Northwave Action. Prvni boty co mi sedly(asi 12ka noha) a za rozumnou cenu :)
spešly comp 06 – spokojenost, uvidím co vydrží. na dorasení diadora globettroter – pohodová turistická tretra, super se v ní dá chodit terénem.
adidas pingora, adidas el moro. přítelkyne turistický luis garneau + specialized motodiva (dámský comp).
Nike Pogio II – zatim bez probémů NorthWave Team – vytahaly se do všech stran, málo tuhá potrážka
Nevybiras nejak moc dlouho? ;)
Jo, máš pravdu. Vybíral jsem hodně dlouho. Ale od 29.března jsem šťastný majitel spešlů Comp 2005. Jestli si dobře vzpomínám, Ty jsi mi radil při výběru, nebo se pletu. Zvažoval jsem ty SiDi Eagle 5, Lake MX 225… No, s tretrama, PD-M540, klikama XT Hollowtech 2 se mi jezdí, jako nikdy předtím. Kdybych neměl před posranou maturou, jezdím každý den (naposled jsem si vyjel před týdnem ve středu I;-(). Co mám ty botičky…80 kilometrové (i více) vyjížďky nejsou výjimkou. Když to teď počítám…se spešlama a s nášlapy…první vyjížďka 2.dubna…a poslední 17. května…celkem teda 21 vyjížděk…kdybych na každou počítal průměrně 40 km (ale to vždycky, když vyjedu ujedu víc, většinou ta těch 60…takže to by bylo tak 850…ne, bude to fakt okolo té tisícovečky. A po maturitě? Každý den budu jezdit, každý.
Uz nevim, jestli jsem radil, ale Spesly dobry. Ja mam silnicni Pro 04 a jsou super.
Lake MX165. Zatím sem na žádnou chybu nepřišel.
specialized SPT MTB 06 cervene
Taky jsem si je zkoušel, při kupování Comp MTB 05. Chcu od spešlu ještě rukavičky Enduro Long.
já taky i jsem si je chtěl koupit ale compy mi sedly mnohem líp v těch sportech jsem měl trochu divnej pocit
Ty rukavice mám a musím říct, že mají hodně divně umístněný ten gel, je moc na straně, rozhodně bych do nich znovu nešel, než je koupíš pořádně si je vyzkoušej…
Fakt? Jé, tak to si ještě rozmyslím, díky za informaci. Možná koupím raději POLEDNIKy. Nejen, že stojí mnohem míň-hodně dobré jdou sehnat i za 6, 7 stovek-taky se mi líbí, že mají dlaň z pravé kůže.
Podle fotky je to z pravé kůže celý a jestli je to za 600 tak mi to taky kup a dám ti za to dvakrát tolik :-D
Tak takový rukavice bych si taky nechal líbit :)
no prave ze ten gel je na tom spravnem miste (dle specialized), clovek ktery je zvyklej na normalni, tak vita gely tam kde chnapa rodla, co jsem zkousel spesly tak mi vyhovovaly, protoze mam malikovou stranu netesno u rohu (holt klasika 58 cm)
Spešl Sport 04 … tiež červené:-) … nabuduce zase spešl, možno o nejakú tú triedu vyššie, ale voči tímto nemám výhrady …
GAERNE 05 , super tvrdá podrážka , prostě na doporučení a kvalita. Jen ta cena v normálním obchodě je jinde žel.
Nejpoužívanější a nejrozšířenější značka nemusí nutně znamenat nejlepší . Podívej jaká kola či auta jsou nejprodávanější a nejrozšířenejší .
Dle mého si vprvé řadě řekni co od nich očekáváš a kolik % chceš strávit v nášlapech a a kolik chozením a to ti mnohé napoví – jo a pak taky cena kolik do toho chceš dát.
Adidas Gradient (2002), spokojenost (i kdyz barva byl silnej kompromis :-)
člověče, jezdím už 8 roků stejný držáky Spešly – ani už nevím, co je to za model, ale letos už v nich asi jezdit nebudu celou sezonu, půjdu asi do Axonů, nebo LAKE taky nevypadaj špatně, nebo … ?
Specialized Comp 06 – skvely Adidas Gradient asi 2001 – uz jen jako nouzovka, ale vydrzely moc Pearl Izumi Sprint – na spinning, venku jsem v nich jeste nebyl
Diadora Geko 2004 (myslím) .. zatím jen 1k km ale v poho
zapoměl jsem obrázek
Super bufy! :-)
Vypadaj strašně vysoký, ale jsou v poho a pohodlný .. teda alespoň mě sedí ;-)
Jo, moc pěkný.
Sidi Bullet v modre barve. Nemenil bych.
Na tři pásky, že jo. Jo Sidi jsou dobré.
Jo jo, na tri pasky. S preskou bych mel strach, ze ji rozflakam.
neboj nic, s prezkacema najeto asi 25k km, prevazne v terenu. bez problemu. spis mam problem se suchacem, ktery se ojizdi. (challenger ma 1 prezkac, 1 suchac).
Sidi Bullet, velka spokojenost, mam je 3 roky, ale uz ty suchy zipy drzi jaksi min. priste asi Specialized Comp nebo Sidi Eagle
mám jedny tretry SPORTFULL už asi 7 rokov,trochu prasknutá podrážka,na začiatku sa prispôsobili tvaru nohy a odvtedy sú stále rovnaké.Takže super.A ešte jedny SCOTT MTB TEAM,zatiaľ spokojnosť,mám ich len pár dní,takže ešte v zábehu.
Northwave Hydrogen…a absolutní spokojenost…zatím…mám s nima najeto 400km…
Sidi Dragon SRS, jsou cerny, takze minimalne u cernych ponozek nepoznam, jestli pousti nebo ne :). O prezky strach nemam, pry jsou u Sidu ty nejtrvanlivejsi. Podrazka jak z ocele, ale na noze drzi skvele a pritom jsou mekkoucky a dost pohodlny. Chuze v nich rekneme ujde, snazim se vic slapat do pedalu nez po zemi, i kdyz se ochodi, maji vymenitelny vzorek na podrazce.
Jo, jo…vrchol všech MTB treter vůbec.
Shimano M221
Luis Garneau Ergo Grip race, uz asi ctvrtou sezonu a furt drzi :-)
Sidi Genius 5, 2× Sidi Eagle, Northwawe.
MTB: Spešly Comp MTB 05 s přezkou… max spokojenost Silnice: Spešly Comp Carb Road 05 na 3sucháče… max-max-max spokojenost
věci od téhle firmy se mi líběj stále víc, teďka uvažuju o nějakých rukavicích od nich…
Specialized COMP MTB
Vittoria s karbonovou podrážkou.Mám jich více,lepší boty jsem na noze neměl.
Lake MX 165, narozdíl od ostatních maj i podrážku:)
Jo, Lake mají dobrou podrážku-Vibram. A navíc: „Pravá kůže pro pravé bikery!“
Ale Comp MTB od spešlu jsou lepší!