• Radek Broz

Radsi je tu moc nepomlouvejte – takhle mi ted strhali web:

„Jedný český odkaz, který se vloudil mezi anglicky psané stránky, je odkaz na etbikez.com. Jistým překvapením je skutečnost, že ač jde o česky psané stránky, náš prohlížeč si neuměl poradit s diakritikou a bylo nutné si ji domyslet. Nejde o nijak velký problém, ale přece jen se člověk neubrání myšlenkám na nutnost lehkého odladění webu. Na hlavní stránce lze nalézt v horizontálním menu umístěném ve vrchní části obrazovky slibně znějící odkaz bikeškola vedoucí na podstráku s tématy, které jako škola jízdy příliš nevypadají. Vše ale vyřeší odkliknutí odkazu staré příspěvky umístěného ve spodní části seznamu témat. Ten vede ke stručným popisům jednotlivých triků, bohužel jich je jen osm a jen jeden je doplněn fotografiemi, které se nám ani nepovedlo načíst. To, co se ze začátku vyvíjelo tak slibně, skončilo poměrně neslavně. Nezbývá tedy než doufat, že se autoři k této sekci vrátí a zapracují na ní – určitě by to stálo za to!“

Sice to bylo za rubriku, ktera tam je tak nejak ze setrvacnosti a kterou chci davno smazat, ale stejne… No, kritiku od lidi, co si myslej, ze karbonovej unasec kotouce odvadi teplo lip nez ocel, stejne moc neberu;-) Navic uz etbikez.com v tyhle rubrice minimalne jednou bylo.

0 0
    • -b-n-x-  

me to funguje v mozille uplne normalne (na rozdil od mnoha jinych stranek)

0 0
      • Radek Broz  

No, na jejich obranu – oni mysleli asi stary prispevky v bikeskole, kde se diakritika nevratne rozhodila pri importu stray databaze.

Uz snad brzo spustime komplet novou verzi…

0 0
        •  

No, na jejich obranu – oni se celou dobu bavi JEN o bikeskole, ne o celym webu…

0 0
          • Radek Broz  

No, kdybych vedel, ze se nekdo na ty 6 let stary clanky dostane, odstranil bych to uz davno.

0 0
            • Honzas  

Koukam, ze odkaz na ne zmizel… Snad ne proto, abychom se nemohli podivat, ze maj ve Velu pravdu;-)

0 0
          • enjoy  

..na jejich obranu… jak jinak:-D

0 0
    • kycis  

Jen takovy maly rejpanec – mas tam v jednom miste problem s diakritokou :-)))) Ale vazne to neni na miste kde by to nekomu mohlo vadit:-) (Firefox) © 1999–2005 ET Bikez – v�echna práva vyhrazena |

0 0
      • kycis  

eee, a ja mam problem sam se sebou, uz ani psat neumim:-) A i to co se mi tam zobrazuje blbe sem pohnojil – pise mi to tam " v?echna prava…" atd

0 0
    • enjoy  

slusna prace:-D.to ani nahodou nevypada jako nestrany posouzeni webu:-).pokud to teda neni vytrzeny z kontextu a dal uz je to jenom sama chvala:-) ps:gratuluju k nasrani vela,to se kazdymu nepovede:-D

0 0
    • BB  

zas až tak agresivní to není, sám přiznáváš, že ta rubrika je out of date. Ber to pozitivně, každá reklama je dobrá a uvidíš, jak ti stoupne návštěvnost. Co poslední MBA ? Mě tam zaujalo ladění posedu při upnutí kola v trenažéru, tuhle metodu jsem ještě nikde neviděl.

0 0
      • Radek Broz  

Ja to beru spis jako naprostej ulet – ty clanky jsou stary asi 6 let, ani by me nenapadlo, ze si toho takhle vsimnou. Navstevnost roste stale, neco jako Velo na ni mit vliv nebude – je to pro jiny ctenare.

Zatim jsem to jen proletel, ale jsou tam pekny fotk ze Sea Otter, test Stumpjumperu, neco malo o '07 Fox a hlavne si tam narozdil od Vela docela rad prohlidnu i ty vetsinou graficky neskutecne povedeny reklamy, na ktery jinak vsichni nadavaji.

0 0
        • Pá-dlista1  

Pro me maji ty reklamy neskutecnou informacni hodnotu..... to vis, obrazkovy pismo :-D

0 0
        • rock  

Předpokládám, že grafické provedení reklamy je na zadavateli, ne na redakci časopisu … nebo se pletu ?

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • filipes  

To je jako recenze celyho webu? Najit jednu rubriku ktera nefunguje a tim je recenze hotova? Hmm, tak to je teda radsi pomlouvejte.

0 0
      • ddd - andy  

Taky sem to nejak nezvlad – pokud je to recenze celyho webu, tak mi to prijde jako dost velka podpasovka.. :-(

0 0
        • vili  

je to recenze na skolu jizdy…mohli tam dat stranky Luky

0 0
        •  

jo, ted Radek predvedl krasnou ukazku manipulace s lidma

0 0
          • Radek Broz  

Ale no tak – to ja prece nedelam;-) Hned jsem doplnil, ze hodnotili jen starou rubriku. Musim ale uznat, ze kdyz mi to vcera kamos posilal, tak jsem si rikal, ze to snad nemyslej vazne… Alespon, ze nedali 1 bod za grafiku;-) Maji celkem pravdu, i kdyz bych nehodnotil starou nefunkcni rubriku… Na druhou stranu moje chyba, ze tam porad byla.

Celej tenhle thread jsem uz nadpisem bral tak jako vtipny zpestreni, neberu to jako nejakej problem.

0 0
            •  

me to je jasny, jenom bylo na tom krasne videt, jak se nechaj lidi zmanipulovat, aniz by to sami cetli a znali souvislosti, tak jim hned bylo jasny, ze jsou ve velu hajzlove

0 0
    • goofy  

Sakra. Ty uz jsi odstranil tu nejnavstevovanejsi rubriku? Jsem se chtel zase neco priucit ;-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.